Camping Minicamping Mountain Oak(+B&B) in Bergeijk Nederland beoordelingen 9.4 | Zoover

Beoordelingen Camping Minicamping Mountain Oak(+B&B)

9,8

dit is voorste campeer weide achter weide heeft uitzicht over landschap

Beoordelingen Camping Minicamping Mountain Oak(+B&B)

Burgemeester Aartslaan 43, 5571 TR, Bergeijk
Camping Minicamping Mountain Oak(+B&B) scoort een 9,4 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Minicamping Mountain Oak(+B&B)? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Minicamping Mountain Oak(+B&B) in Bergeijk, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Camping Minicamping Mountain Oak(+B&B) vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Camping Minicamping Mountain Oak(+B&B) met andere accommodaties in Bergeijk.

9 beoordelingen over Minicamping Mountain Oak(+B&B)

9,8
met oudere kinderen, Aug. 2011
"Avontuur in de Kempen"
18-8-2011 Tentje opgezet voor 1 nacht op deze geweldige camping.
Service en aandacht staat hier hoog in het vaandel. We kregen als extraatje een tafeltje met 2 stoelen. Plus vroeg in de ochtend gratis koffie en thee!
Het sanitair is zoals je het thuis ook zou wensen.
Mijn dochter mocht meehelpen in de stallen en even op een paard rijden.
En de hond Juta is een schat.
Wij vinden het bijna erg om te zeggen, omdat we zo gastvrij ontvangen zijn, maar de weg langs de camping vinden wij een minpunt.

"Rustig gelegen,zeer netjes,vriendelijke ontvangst"
Hilde en Joris
9-7-2011 ideaal als uitvalsbasis om te fietsen en te wandelen, ook uitstekend voor ruiters enz

"Verrassend in de positieve zin van het woord!!!!!!"
Liesbeth
13-6-2011 Zowel de camping, het sanitair, de ontvangst, vriendelijkheid en de grote gastvrijheid zorgen voor een heel prettig verblijf! Elian is in een woord een top gastvrouw die zorgt voor de puntjes op de i! Aan de kleinste details is gedacht, zelfs een gezellig boeketje bloemen op het toilet.......handzeep, handdoek, vaatdoekjes bij de afwasplaats......noem maar op, echt LUXE kamperen dus. De omgeving is prachtig, veel fiets- en wandelroutes grenzend aan de camping. Deze worden ook verstrekt in de mini vvv die Elian op de camping gecreeerd heeft. Wij komen zeker terug en zullen deze camping bij veel mensen aanprijzen. Het is zeer de moeite waard.

met vrienden, Juni 2011
"Prachtige camping, zeer schoon sanitair"
Albert en Willy Tro...
15-6-2011 Camping ziet er prachtig uit, afvoer vuil water bij caravan, gelegenheid eigen paard mee te nemen en te stallen. Vanaf de camping mooie fietsroutes te maken. Complimenten voor Eliane en Jan!
Albert en Willy Trompetter, Vledder.

met partner, Mei 2011
"Super nette camping!"
ron
5-6-2011 Deze camping is echt een super mooie camping! Hij is nog maar een paar jaar open maar ziet er echt super goed en onderhouden uit. de eigenaars zijn aardig en gast vriendelijk. we zouden zo volgend jaar terug komen.

met partner, Mei 2011
"Heerlijk rustige camping"
Mandy
29-5-2011 Heerlijk rustige camping met super sanitair. Het ontbijt bij de bed & breakfast is uitgebreid en heerlijk.
Eigenares Eliane is een echte gastvrouw die het iedereen naar de zin maakt.
Een echte aanrader voor mensen die van rust houden.

met partner, Apr. 2011
"Zeer mooie camping"
Sangers
4-5-2011 Camping Mountain Oak is een plek waar je graag terug komt. Mooie grote en vlakke plaatsen met alle voorzieningen. 6* sanitair. Ook B&B ziet er fantastisch uit.
Goede gastvrouw en gastheer.

met partner, Apr. 2011
"In een woord "klasse""
Henk Wilkes, Harder...
28-4-2011 Camping Mountain-Oak is werkelijk in een woord "klasse". De ontvangst,de vriendelijkheid van eigenaresse, het sanitair en de prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. Wij zijn er vorig jaar toevallig neergestreken en zijn zojuist weer terug van een weekje Pasen. Dit is echt een mini-camping om regelmatig naar terug te keren. Wat ons geval gaat dit zeker gebeuren. Ook de omgeving leent zich voor prachtige fietstochten en wandelingen over de Malpie en door de bossen richting Lommel.

met partner, 2011
"Geweldige lokatie"
Jan
12-4-2011 Mountain Oak een aanrader, ligging vlak bij bossen, goed zuiver sanitair en leuke gast vrouw en gast heer