Camping De Paal***** in Bergeijk Nederland beoordelingen 8.8 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.129 bezoekers online
Home > Nederland > Noord Brabant > Bergeijk > Camping De Paal*****

Beoordelingen Camping De Paal*****

30 januari 2012

ons plekkie

Camping De Paal scoort een 8,8 uit 10, op basis van 276 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Paal*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Paal***** in Bergeijk, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 207 vakantiefoto's van Camping De Paal***** vinden. Je kunt 7 video's van Camping De Paal***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Camping De Paal***** met andere accommodaties in Bergeijk.

272 beoordelingen over De Paal*****

met jonge kinderen, Sept. 2011
Zeer leuke camping met vriendelijk onthaal
niekes
6-9-2011 wij hebben hier een weekend doorgebracht en het voelde aan als een echte mini-vakantie.Zeer vriendelijk personeel zowel aan receptie,restaurant als de man die elektrische storing kwam oplossen,prima.leuk zwembad gericht op kinderen maar er zou wel een sticker op het glas bij de draaideuren geplakt mogen worden.kleine kinderen zien verschil niet en lopen er tegen.grote zandvlakte is super en ook de speeltuin is reuze.eenden en pauw lopen los rond maar dat vonden wij wel leuk.
grote campingwinkel is ook een troef.tweede nacht was er onweer maar ondanks gedonder kwam er van ergens in de buurt stevige muziek doorheen wat wel stoorde en tot laat in de nacht duurde.Weten niet waarvan dit kwam?Mooi crosterreintje waar kinderen zich ook stevig kunnen amuseren.ruime douches en baden super hoor.Wij komen hier waarschijnlijk nog terug naartoe.

met jonge kinderen, Sept. 2011
Zeer mooie camping
antoine
4-10-2011 dit was de eerste keer op de paal we zijn er de maand september geweest echt een ideaalen camping voor kleine kinderen het eten is er goed en de prijs die valt best mee erg vriendelijk personeel het sanitair was ook goed dus in een woord geweldig.

Een super kinder camping
fam de rooij
28-8-2011 we zijn net terug en we hebben daar 3 weken vakantie gehouden.mijn zoon heeft zich in alle 3 weken niet verveeld,elke week zijn er weer nieuwe animatie activiteiten voor jong en oudere kinderen.het animatie team is echt super!!
het toiletgebouw nummer 3 is super en wordt erg netjes gehouden,altijd was het er schoon!wel vonden we dat er soms net even te weinig douchekamers waren .
het enige min punt vonden wij toch echt het eten bij het restaurant..de prijs/kwaliteit is daar ver te zoeken..veel voor gegaard eten(spearribs,gehaktballen),en de prijzen zijn niet al te goedkoop.
verder wel een heerlijke vakantie daar gehad,we komen zeker weer terug!!

Zeer leuke camping
Henriette
25-8-2011 Zoals al eerder aangegeven een zeer mooie en goede camping.
Voor jonge kinderen veel te doen animatie goed, theater een aanrader.
Restaurant heel lekker, niet te duur goed personeel en het eten zelf wil ik thuis ook wel iedere dag.

Sanitair gebouwen zijn goed onderhouden zeker de jongere gebouwen zien er goed en netjes uit, oudere worden ook goed bijgehouden enkel zijn deze nu eenmaal ouder.

Ondanks dat we niet het super weer houden hebben wij maar zeker de kids (6,9 en 11) zich vermaakt, de jongste twee zeker (animatieteam) de oudste vond zich af en toe te groot, maar met vriendjes op de camping voetballen en spellen ging super.

Paal-Casa een Ultiem Paradijs
Hans en Ger
21-8-2011 Voor de vierde keer naar camping de Paal met onze drie kleindochters en voor het eerst met onze kleinzoon (3 jr.) in een verhuurobject. Dit jaar de nieuwe Paal-Casa, werkelijk GEWELDIG. Het begint al meteen bij de receptie met een kleurrijke trap voor de balie waar de kinderen mee kunnen kijken naar de vriendelijke dames, het fantastische animatieteam met vooral de 3 kleine biggetjes, de bibelebonse bergen, speeltuin. zwembad, restaurant en winkel. Volgend jaar weer CAMPING de Paal.

met jonge kinderen
Super camping
Fam Hansen
16-8-2011 Wij hebben een hele leuke vakantie gehad. De kinderen vonden het super, weer of geen weer. De Speeltuintjes op het veldje vonden ze leuk, de biebelbontse paalbergen en natuurlijk het zwembad was echt heel erg leuk!
Het sanitair was prima maar had iets beter onderhouden kunnen worden.

met jonge kinderen
Topper
ml van de weghe
15-8-2011 de fijnste camping die wij bezocht hebben met kleinkinderen.een jong en energiek animatieteam,die de kinderen de hele dag bezig hielden.

met oudere kinderen, 2011
Super camping!
Ellen
11-8-2011 Wij zijn net terug van camping De Paal.
Fantastische camping met een super gezellig animatieteam! Erg leuk waren vooral de musicals die ze opvoerden. Onze dochter (10 jaar) heeft er erg van genoten en wil volgend jaar zeker terug.Het sanitair zag er netjes uit.En het eten bij het restaurant was erg lekker. Al met al hebben wij 2 super weken gehad.

Helemaal geweldig
fam v.d heuvel
20-8-2011 wij zijn net terug van een paar dagen camping de paal en op de terug weg in de auto vroegen de kinderen al of we volgend jaar terug gingen.
momenteel zijn ze optredens aan het opvoeren van de clowntjes dus ook de animatie is heel goed bevallen. er was ook genoeg te doen.

met oudere kinderen
Aanrader
Esther
8-8-2011 Wij zijn 3 jaar naar de Paal geweest, en hebben erg naar ons zin gehad. Leuk animatieteam en kindvriendelijk terwijl onze kinderen niet overal aan meedoen. Mooi of slecht weer de kinderen hoor je niet. hutten bouwen, of spelen met zand en water. Wij hebben zelf nog nooit zo rustige vakantie gehad. Voor de kinderen hoef je de camping niet af. Eten op camping is goed. En vanaf restaurant uitzicht op de speeltuin. Voor kinderen van 10/ 11 jaar word het minder misschien kunnen ze hier nog iets aan doen en verzinnen hier nog wat voor.