Camping De Kleine Witrijt in Bergeijk Nederland beoordelingen 9.0 | Zoover

Camping De Kleine Witrijt Bergeijk

Beoordelingen Camping De Kleine Witrijt

Kleine Witrijt 3, 5571 XE, Bergeijk
Camping De Kleine Witrijt scoort een 9,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Kleine Witrijt? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Kleine Witrijt in Bergeijk, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Camping De Kleine Witrijt vinden. Je kunt 1 video van Camping De Kleine Witrijt bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Camping De Kleine Witrijt met andere accommodaties in Bergeijk.

2 beoordelingen over De Kleine Witrijt

met partner, Aug. 2010
"Verrassend verblijf!"
Piet
10-2-2011 P.Mulder: verraassend verblijf
We hebben een fantastische vakantie gehad op landschapscamping de Kleine Witrijt. De familie Berendsen deed er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Onder het genot van hapjes en drankjes samen naar de finale WK voetbal kijken, de traktaties die we regelmatig aantroffen in de diverse ruimtes: t.g.v. voetballen - 40 jarig huwelijk etc. Kortom: zeer aan te raden en zeker een reden om terug te komen. ook de sanitaire voorzieningen waren geweldig. Gr. Piet en Alie Mulder uit Nieuwegein.

met partner, Feb. 2010
"Echt ontspannen"
Hannie en Hans Hame...
13-2-2011 Al vele jaren bezoeken wij regelmatig camping Klein Witrijt. En elke keer is het ons goed bevallen. Een kleine, prachtig gelegen camping, keurig onderhouden! De laatste jaren uitgebreid, maar toch kleinschalig gebleven. Een prachtige omgeving, met geweldige wandel- en fietsmogelijkheden (grensoverschrijdend!) maken het plaatje compleet. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de gezellige Brabantse mentaliteit. Wij hopen er nog vaak te komen!