Camping Recreatiepark Prinsenmeer (vh Oostappen)***** in Asten Nederland beoordelingen 6.1 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 8.934 bezoekers online
Home > Nederland > Noord Brabant > Asten > Camping Recreatiepark Prinsenmeer (vh Oostappen)*****

Beoordelingen Camping Recreatiepark Prinsenmeer (vh Oostappen)*****

30 januari 2012

5,8
5,7
5,6
Camping Recreatiepark Prinsenmeer (vh Oostappen)***** Asten
6,1

Camping Recreatiepark Prinsenmeer (vh Oostappen) scoort een 6,1 uit 10, op basis van 1080 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Recreatiepark Prinsenmeer (vh Oostappen)*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Recreatiepark Prinsenmeer (vh Oostappen)***** in Asten, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 413 vakantiefoto's van Camping Recreatiepark Prinsenmeer (vh Oostappen)***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Camping Recreatiepark Prinsenmeer (vh Oostappen)***** met andere accommodaties in Asten.

1063 beoordelingen over Recreatiepark Prinsenmeer (vh Oostappen)*****

met jonge kinderen, 2011
Nooit meer
johanneke
13-11-2011 Door dat we al om drie uur aanwezig waren dachten we nog wat aan onze middag te hebben.we hebben voor t eerst wegens omstandigheden via veiling voor een leuk prijsje geboekt.we hebben in totaal twee en een half uur gewacht. Het systeem om in te checken. Zo slecht ook info bij de balie alles zo waardeloos v zoek t maar uit.iedereen stond te mopperen.uiteindelijk wij naar de stacaravan ze noemen t chalet. Koud binnen een oude gaskachel in de douche geen verwarmimg. Viese caravan dakrooster zo smerig. Water uit de douche lag naast mijn bed. Wat een ontspannen weekend had moeten worden eindigde op meer stres. In de horecagelegenheden werd volop gerookt schandaal. Ga alsjeblief goed nadenken als je hier na toe gaat. Zonder v mn geld. Het is t niet waard. Personeel waardeloos dit hebben we nog niet meegemaakt. Dit verdiend een1 waardeloos. 11 nov 2011

met partner, Nov. 2011
Hoezo feestweekend
Ria Dozy
23-11-2011 Naast het leuke optreden van hollandse artiesten hebben wij niet zoveel positiefs te melden over dit park.
het begon al bij de aankomst : we kregen de sleutel en moesten later terugkomen voor het lakenpakket, dat wel al in de receptie klaarlag. verder bijzonder weinig informatie zoals wat te doen bij calamiteiten, wat is het alarmnummer op uw park, welke faciliteiten zijn open
dan het chalet : banken met vuile bekleding , 1 tafel en geen salontafel. loshangende gordijnen vieze pannen geen buitenlicht, zodat je bij het uitstappen uit de deur bijna van het trapje viel. de geiser die elke keer uitging, douchen in de toch al zeer benauwde ruimte was een regelrechte ramp etc
ook de behandeling in de feestzaal was ronduit waardeloos. we zaten bij de snackbar: hoezo gereserveerde plaatsen in het restaurant toen kwam security ons weg jagen met een hoop bravour! De stoelen verdwenen.Er werd ook steeds gerookt in de zaal.
Kortom geen aanleiding zijn om nogmaals te komen.

met oudere kinderen, Nov. 2011
Weer te gast geweest in het Prinsenmeer.
Pieter
20-11-2011 We zijn met ons gezin weer naar het Prinsenmeer geweest. Ditmaal omdat het afsluiting was van het seizoen en omdat Jannes, Andre hazes imitator, de trainband(fantastisch waren ze) en anderen.

Deze keer hebben we geslapen in een caravan, mooi groot en nog nieuw ook(geplaatst 2011)Ook de schoonmaak was beter dan de laatste keer.

Personeel was zoals ook de vorigen keer weer super aardig, op echter 1 puntje na.
Tijdens de feestavond was het er superrr gezellig, het feest duurde al snel tot 2:30 in de nacht. Na het feest stonden we nog even na te praten met wat mensen die we daar hebben leren kennen, tot het moment er iemand van de beveiliging ons vertelde dat we moesten gaan. Prima heb ik vrede mee. Nog geen 20 seconden later waren het er ineens 4 en nu waren ze ineens niet meer vriendelijk, sterker nog we voelde ons behoorlijk geintimiteerd. Wat er ook nog bij kwam is dat dit gebeurde in het engels.
Met de beveiliging dus geen fijne ervaring.

met partner, Nov. 2011
De "parel" van de Ooststappen-groep
Ger
16-11-2011 Wij zijn hier in het voorjaar met de camper geweest. En wel op een luxe campeerplaats. Mooie plaats met veel privacy en met alle voorzieningen. Alle faciliteiten zijn goed en het sanitair wordt vele male dagelijks gepoetst. Ook hebben wij van 11 t/m 14 november een luxe dennedijk comforthome gehuurd. Het home was zo goed als nieuw. Geen vocht, schimmel etc. Begrijp alle negatieve berichten dan ook niet. Hebben een leuk weekend gehad en ook nog eens met live muziek. Directie en alle medewerkers "chapeau".

met jonge kinderen, Nov. 2011
Nooit meer
hannygeurts101
14-11-2011 Geboekt via veiling. Stacaravan was erg vies. Schimmel op alle raamsponningen, wc vies , schimmel in douche, gordijnen in slaapkamer hingen aan draadjes etc. etc. Eten in restaurant smaakte nergens naar en was koud. hebben ook niet betaald (alleen de drank) en wij waren niet de enige. personeel gaf dit zelf ook toe. Gevraagd naar de manager maar deze had geen tijd. Later bleek dat dat dit het laatste weekend was dat dit park open was dit seizoen dus het personeel vond het allemaal wel goed en deed alles op hun gemak. voor een patatje een half uur in de rij gestaan( je moet toch wat eten). Supermarkt was al meer dan voor de helft leeg. Dit was dus eens maar nooit meer.

met jonge kinderen, Okt. 2011
Prima geboekt via veiling.
nvnj
30-10-2011 3 nachten geboekt (ong 90 euro totaal) via veiling en we hebben een stacaravan voor 4-6 personen. Ik vind 5 wel het max. Alle caravans zijn vernieuwd en het ziet er prima uit. Voor een vakantiehuisje is het prima schoongemaakt. Toch neem ik zelf altijd schoonmaakdoekjes mee en je moet niet vergeten dat het een bosrijke omgeving is en verder gewoon niet zeuren. Dan boek je maar een 5 sterren hotel. Park ziet er keurig uit en biedt veel voor kinderen. Leuke animatie, kinderen kunnen lekker spelen, goed eten, vriendelijk personeel, prima! 3 minpuntjes. 1. Het zwembad is klein en wat aan de koude kant, dat is jammer. 2. We moesten ook een lakenset voor onze dreumes betalen terwijl hij in onze eigen meegenomen reisbed slaapt. 3. Caravan heeft een gaskachel op kinderhoogte. Maar daar valt dan wel weer iets voor te verzinnen. We hebben het er heel gezellig gehad en gaan zeker nog een keer terug.

Heerlijk weekend gehad
Rene en yvonne
29-10-2011 via de veiling een week gewonnen (we zijn een weekend geweest), vandaar de prijs/kwaliteit. met 2 kinderen (6 en 9 jaar). er was volop entertainment en een grote indoorspeeltuin. het zwembad was ook leuk voor de kinderen met 2 grote glijbanen. een uurtje bowlen was ook leuk en volautomatisch en voor de kinderen automatisch de gootbeveiliging. Vriendelijk personeel!

Geweldige ervaring.
Beni
28-10-2011 Met een wat sceptische houding hiernaar toe gegaan, nadat we allerlei "spookverhalen" hadden gelezen op het internet. Klopte helemaal niets van, super lokatie voor de gehele famliy, schone en nette sta-caravan. Leuke zwembad en zeer leuk (bovenverwachting) kinder entertainment.

Leuk verblijf
a. janssen
1-11-2011 voor kk veel te doen. leuk park, ruim en netjes chalet (junior), zwembad leuk en groot genoeg, alleen wel behoorlijk koud water, chalet niet zo heel schoon en kk spullen/speelgoed erg verouderd, wij zijn s avonds aangekomen en nog lang gezocht naar ons verblijf, huisnummers en wegwijsborden nauwelijks verlicht. wij hadden N063 maar het was N63 en omdat er ook 0 nummers zijn is dat erg verwarrend. Maar eenmaal aangekomen hebben we een fijn weekend gehad.

Een aanrader
annoniem
29-10-2011 we zijn in de herfstvakantie geweest en had vantevoren eens de referenties gelezen en me zakte de moed al in de schoenen alleen maar slechte dingen nou we gingen met een fles dettol op zak er heen maar toen we aankwamen was het een mooi netjes opgeruimde schone accomodatie(comforthome dennedijk).we zullen er zeker nog eens heen gaan maar dan in de zomertijd.

5,9
5,7