Bed and Breakfast Hoeve Nijssen*** in Asten Nederland beoordelingen 9.5 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Hoeve Nijssen***

9,8
9,6

30 mei 2012

Bed & Breakfast Hoeve Nijssen

Beoordelingen Bed and Breakfast Hoeve Nijssen***

Dijkstraat 64, 5721 AR, Asten
Bed and Breakfast Hoeve Nijssen scoort een 9,5 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Hoeve Nijssen***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Hoeve Nijssen*** in Asten, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Hoeve Nijssen*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Bed and Breakfast Hoeve Nijssen*** met andere accommodaties in Asten.

4 beoordelingen over Hoeve Nijssen***

9,7
met partner, Feb. 2012
"Zo gastvrij en goed verzorgt is het nergens..."
John en Saskia
21-2-2012 Wat een aankomst! Warm ontvangst door gastvrouw. We keken onze ogen uit; kaarsjes, open haard aan, heerlijke lekkernijen op de kamer, overal wordt aan gedacht! Heerlijk ontbijt met alles er op en er aan.
Wij zaten op de luxe bovenkamer, super romantisch en verzorgt. Alles is fris en schoon.
Locatie is prima, 10 min van restaurantjes. 20min van eindhoven. Wij gaan deze bed en breakfast zeker onthouden! Echt een aanrader!
Kortom, bedankt voor de gastvrijheid! We zijn even lekker bij gekomen met zijn tweeen!

met partner, Jan. 2012
"Bed & Breakfast Hoeve Nijssen"
Fam
29-1-2012 Wij hebben van 28 op 29 jauari hier geslapen en ontbeten.
Toen we hier aankwamen wachtte Miranda ons al op en we werden erg gemoedelijk ontvangen.
De kamer die we hadden geboekt was nog niet beschikbaar doordat gasten er langer wilde blijven en daarom kregen we een upgrade naar een wat luxere kamer voor dezelfde prijs als de geboekte kamer (natuurlijk geen probleem!!)
We konden zelf aangeven hoe laat we wilden ontbijten en op de gewenste tijd stond alles netjes klaar en konden we genieten van een heerlijk ontbijt met een lekker eitje en jus
De kamer zag er erg smaakvol en netjes uit

met partner, Nov. 2011
"Pareltje in het Brabantse land"
Hans
12-11-2011 Net terug uit Asten waar we 1 nacht hebben gelogeerd in dit B&B. Miranda heeft in deze oude hoeve uit 1816 drie prachtige kamers smaakvol ingericht. Wij sliepen in de 'opkamer' met heerlijke bedden. We hebben na een fietstocht van 40 km hier heerlijk in geslapen. De volgende dag kregen we een uitgebreid ontbijt waarbij we heerlijk wakker konden worden. Miranda is een geweldige gastvrouw die alles in het werk stelt om de gasten het naar de zin te maken. In de tuinkamer zou een pasgetrouwd stel komen slapen. Miranda had de tuin en de oprit romantisch versierd met waxinelichtjes en rode hartjes. Geweldig toch?

Miranda heel erg bedankt voor je gastvrijheid. We zullen zorgen voor de mond op mond reclame.

met partner, Nov. 2011
"Super !"
Antoinette Habraken
12-11-2011 Hoeve Nijssen is geweldig. Romantisch, vriendelijke eigenaren en geweldige service.