Camping 't Zand**** in Alphen (NB) Nederland beoordelingen 8.3 | Zoover
1.516.231 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 1.812 bezoekers online
Home > Nederland > Noord Brabant > Alphen (NB) > Camping 't Zand****

Beoordelingen Camping 't Zand****

22 februari 2012

Camping 't Zand**** Alphen (NB)

Camping 't Zand scoort een 8,3 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping 't Zand****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping 't Zand**** in Alphen (NB), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 60 vakantiefoto's van Camping 't Zand**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Camping 't Zand**** met andere accommodaties in Alphen (NB).

30 beoordelingen over 't Zand****

Een hele fijne vakantie ondanks het weer
a
3-8-2011 wij zijn in juli op 't zand geweest en ondanks dat het weer niet al te best was hebben wij en onze kinderen ons prima vermaakt. leuk recreatieteam dat de kinderen bezig houd en 's avonds kun je lekker eten in de taverne voor een leuke prijs. ook de omgeving ziet er mooi uit. helaas hebben we niet kunnen zwemmen in het meer vanwege het weer. we hebben leuke uitstapjes gemaakt in de omgeving en onze kinderen willen graag nog een keertje terug naar 't Zand

met jonge kinderen, Apr. 2011
Heerlijke plek tussen bos en aan een mooi meertje!
B.
25-4-2011 Echt een fijne camping waar we zeker nog eens naar terug willen! Enige dat ik miste was een winkeltje, maar op zich geen groot gemis want we konden wel broodjes bestellen (die overigens heerlijk waren) en er is een winkeltje in het dorp zelf op loopafstand.

met een groep, 2011
Pico bello !
SORT stichting met ...
16-1-2012 Mooie rustige plaats, veel groen en water, dicht bij dorp !

met partner, 2010
Zalig stekkie veel groen, water en rust
John
11-6-2010 Een hele gezellige camping voor jong en oud met een vriendelijk beheerders- echtpaar, die je altijd zullen helpen als dat nodig mocht zijn ,ook is er een gezellige
taverne met een heerlijk terras en met leuke bediening en waar je nog lekker kunt eten ook ,want sinds kort is er een nieuwe eigenaar in de taverne die voor een vriendelijke prijs een 3 gangen menu op tafel zet ,ook organiseerd hij af en toe iets leuks in de taverne b.v. een bierproefavond, een barbeque enz.
Wij hopen nog vele jaren te komen op deze fijne en mooie camping.
Afz. John en Conny

met jonge kinderen, Mei 2010
Jammer van de nachtelijke herrie
Wim de B.
16-5-2010 In mei 2010 een paar dagen doorgebracht op deze camping.
De camping heeft (terecht) een strak reglement, waarin onder meer staat dat anderen geen last van je muziek mogen hebben. Dat er dan tot 's avonds zeer laat keiharde muziek vanuit de campingbar klinkt is zeer storend. Kinderen konden niet slapen en zelf naar bed gaan voor dat de herrie voorbij is, is zinloos.

met jonge kinderen, Apr. 2010
Geweldig!!
Fam. Jacobs
25-7-2010 Wij hadden een voorseizoen geboekt op deze camping op het veldje achter de Taverne. Na het boeken lazen we op deze site dat er overlast zou zijn van de horeca. Daarvan schrokken we wel even. Maar we hebben er nu net 3 maanden gestaan, 1 april tot 1 juli, en hebben absoluut geen overlast gehad. De camping is verder erg verzorgd, ruime en luxe plaatsen en prachtig sanitair, vooral bij het F-veld. Onze kinderen, 8 en 11, willen volgend jaar weer terug want ook voor hen was het super!!
Wij hebben een geweldig voorseizoen gehad op een geweldige brabantse familiecamping!!

met jonge kinderen
Hele gezellige camping
m. verhoeven
10-11-2009 Wij zijn op deze camping geweest afgelopen zomervakantie. We hebben het heel leuk gehad, onze jonge kinderen vermaakten zich prima bij het recreatieteam en aan het strandje. De springkussens in de speeltuin zijn helemaal super. (ideaal 1 voor de kleine kinderen en 1 voor de grote). Het sanitair zag er allemaal keurig uit. Wie weet gaan we volgend jaar wel weer.

met jonge kinderen, Okt. 2009
Bijzonder mooie camping
fam. Boersma
25-10-2009 In de herfstvakantie hebben we een chalet gehuurd op deze camping. Het chalet zag er geweldig uit, een mooi luxe en degelijk chalet (zo goed als nieuw). We hebben heerlijk in de bossen direct aan de camping kunnen wandelen en onze kinderen speurden het hele bos af op zoek naar paddenstoelen, eikeltjes en mooie gekleurde herfstbladeren. We gaan zeker een keer terug in de zomerperiode.

Nooit weer
uiterwaal
25-9-2009 jammer onvriendelijke mensen, sanitair niet bij gehouden voor de gasten van september. wij waren bijna alleen op de camping. behalve 2x jeugd kampen minder leuk.

met oudere kinderen, Aug. 2009
Leuke familiecamping
Hans op de Laak
7-10-2009 Er is een goede mix tussen vaste gasten en recreatiegasten. Kom je later in het hoogseizoen dan wordt het recreatieprogramma voor de oudere jeugd (12 - 18 jaar) al merkbaar uitgedund en dat is jammer. Camping 't Zand ligt aan een fantastisch mooi meer met een zandstrand. Daarnaast ligt het in het uiterste puntje van de bossen van Chaam waar prachtige fietstochten mogelijk zijn. En voor ons is een bezoekje aan Baarle-Nassau/-Hertog met zijn restaurantjes en lekkere winkels (die ook op zondag open zijn) een uitstapje. Op de camping zelf is een beperkte friture en ijstent, in Alphen ligt een heel goed restaurant 't Klooster van Alphen dat zeker de moeite van een bezoek waard is.

met een groep (1)