1-8-2011
Een heerlijke rustige camping om een paar dagen lekker te ontspannen. Heel ruime plaatsen , prima, heel schoon sanitair, leuke gastvrouw, wat wil een mens nog meer!
12-6-2011
Vriendelijke ontvangst met koffie, ruime kampeerplaatsen, prima sanitair, goede ruime parkeerplaats, gezellige eigenaars, fijne recreatieruimte en SUPER mooie geplastificeerde routekaarten om te fietsen of te wandelen door eigenaar zelf gemaakt!
Alles zeer schoon en goed onderhouden.
Welness op de camping; wirhlpool en sauna in aparte ruimte waar je helemaal kunt relaxen, wel even reserveren.
En dat ijsje met pinksteren was superleuk!
1-9-2010
Een geweldige camping met logement mogelijkheden. Vorig jaar hebben we er 3 nachten overnacht in de kamer Pimpelmees tijdens het Bavaria Open Air festival. Omdat het ons zo enorm goed bevallen was, zijn we dit jaar weer tijdens het festival geweest. Ditmaal in de super de luxe kamer/vakantiewoning Brouwer. Zoals vorige keer alles superschoon en alles wat we besteld hadden (beddengoed, handdoeken en boodschappen) was perfect geregeld!
De eigenaren zijn enorm gastvriendelijk en wisten zelfs onze namen uit het hoofd. Het was echt thuiskomen deze tweede keer. De ligging is ook erg mooi en het is een uitstekende uitvalsbasis om fietstochten te plannen.
Kortom iets waar we zeker nog een keer naar toe gaan!
Groetjes Esther