Camping Eco-Touristfarm de Biezen in Aarle Rixtel Nederland beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Camping Eco-Touristfarm de Biezen

Camping Eco-Touristfarm de Biezen Aarle Rixtel

Beoordelingen Camping Eco-Touristfarm de Biezen

De Biezen 4a, 5735 SM, Aarle Rixtel
Camping Eco-Touristfarm de Biezen scoort een 8,2 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Eco-Touristfarm de Biezen? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Eco-Touristfarm de Biezen in Aarle Rixtel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 49 vakantiefoto's van Camping Eco-Touristfarm de Biezen vinden. Je kunt 1 video van Camping Eco-Touristfarm de Biezen bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Camping Eco-Touristfarm de Biezen met andere accommodaties in Aarle Rixtel.

25 beoordelingen over Eco-Touristfarm de Biezen

met jonge kinderen, Mei 2012
"Nooit meer!"
Denver Twins
28-5-2012 We werden onthaald door een eigenaar die alleen maar klaagde over de camping gasten. Overal op de camping hangen briefjes met daarop vermeldt wat de gasten allemaal niet mogen op de camping. Afwas water zelf warm maken met een fluit keteltje vonden we niet alleen sneu, maar heeft ook niks met eco te maken. Op de dag van vertrek had de eigenaar een slot op de poort zitten wat er eerder in het pinksterweekend niet zat! Heel beklemmend vonden we dat. Kampeerders met een hond hebben er zowiezo niets te zoeken, deze zijn niet gewenst, dit zeggen ze uiteraard niet zo! Gelukkig houdt onze zoon niet van balspellen of fribee, dat mag nl. niet op deze camping! Er was voor de kinderen een zandberg achter de vuilstort! Symbolisch toch! Had leuk kunnen zijn als er gastvrije eigenaren zaten. En eco? ik betwijfel het.

met partner, Feb. 2012
"G E N I E T E N !!"
jan struys
27-2-2012 Heerlijk dit soort ontdekkingen , zeldzaam mooie camping waar ECO echt met hoofdletter geschreven mag worden , regels en filososfie is echt begrijpenlijk als je oog en oor hebt voor de natuur . De onthaal is gezellig en goed , vrijwel iedere plaats op de camping heeft een verhaal, een verhaal dat je niet hoeft te horen , dikwijls kan je het zien aan de sculpturen , het is een camping van mensen, voor mensen , om mooi van de natuur te genieten hoef je echt de camping niet af ,, het mooie is ook dat deze het hele jaar open is , en geloof me, ontbuiten buiten in februari is heerlijk Ik ben zeer benieuwd hoe dit moois er allemaal in het voorjaar er uit ziet
Het verblijf was meer dan aangenaam , het overtrof de verwachtingen ,als je open staat voor de natuur is dit een byzondere camping , waar het goed toeven is , we komen zeker terug

"Een bijzonder mooie natuurervaring."
Fam. Visser
19-9-2011 Een paradijsje, met bijzonder vriendelijke beheerders.
Kan niet anders natuurlijk!

Wij zullen er zeker vaker kamperen en genieten van het al moois dat er te beleven is.

"Zeer bijzondere kampeerervaring!"
Gerrie
1-8-2011 Op de eco-touristfarm De Biezen is het werkelijk heerlijk toeven. Een heel aparte gelegenheid om te relaxen midden in de natuur en in de absolute rust die er heerst. Wij genoten van de vele vogelsoorten, het wandelen op de door Wim en Rina gecreëerde verrassende wandelpaden, op de camping zelf. Wij raakten onder de indruk van de door Wim aangelegde zeer grote oeverzwaluwenwand van leem en zand, de vele prachtige bijzondere boomsoorten en struiken met daarin zeldzame vlinders. En niet te vergeten, de beschermde vleermuizengangen. Als je daarbij ook nog Wim’s en Rina’s onthaastende gastvrijheid en enthousiasme optelt, geef je je over aan een bijna middeleeuws vertrouwen in de eigenaar en zijn ega (die alles weet van de natuur.) Je huurt het (voor)recht er een tijdje te mogen staan voor een schappelijke prijs. Je gaat niet naar de camping…! je kiest voor een bijzondere natuurbeleving en je kampeert, zoals het wellicht oorspronkelijk bedoeld is, maar wel met de gemakken van deze tijd.

met partner, Mei 2011
"Aanrader"
Joop en Gerrie Bald...
26-5-2011 Een van de mooiste natuurcampings tot nu toe. Zeer vriendelijke eigenaren.
Ruime douches met douchestoel, toilet en 2 zelfs met een straalkacheltje.
Verkoop van lekkere verse scharreleitjes.(de kippen lopen ook los op het terrein)
Je kampeert als het ware in een "Arboretum" met mooie wandelpaden en een oeverzwaluw wand.

Wim en Rina bedankt voor de gastvrijheid en ga zo door, wij komen zeker terug

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Voor herhaling vatbaar"
Janssen
17-4-2011 We zijn net terug van een heerlijk weekend bij de Biezen waar we gelogeerd hebben in een van de B&B kamers. De kamers zijn schoon en rijkelijk gedecoreerd in oud Brabantse stijl. De omgeving, waar natuurbeleving voorop staat, is erg mooi, rustig en vol met natuurgeluiden.

met partner, Apr. 2011
"Fantastische plek"
Lisette de Haas
11-4-2011 Camping eco-touristfarm "de Biezen" is een zeldzaam mooi plekje in Nederland.
Prachtig gelegen met ruime plaatsen en..........een oase van rust. Heerlijk!
Altijd een warme en hartelijke ontvangst met koffie door Wim en Rina.
Deze natuurlijke rust wordt bewaakt. Noodzakelijk! Deze camping is gelukkig geen eenheidsworst als vele andere campings (harde muziek, partytenten, luidroepende mensen, rondvliegende ballen, gillende kinderen enz.).
Er is respect voor elkaar en de natuur.
De kinderen spelen er in de natuur met de konijntjes, helpen met het voeren van de geiten en schapen en worden graag rondgeleid door boer Wim en Rina, die een schat aan kennis hebben over elke boom en beest (jes).
Een plek om weer bij jezelf te komen.
Een plek om bij jezelf te zijn.
Een plek om steeds weer terug te komen!

met jonge kinderen, Mrt. 2011
"Geweldige rustige natuur"
anne de groot
26-3-2011 een zeer mooie groene camping, gezellig aangekleed zoals echte brabanders kunnen.
Voor degene met dierenliefhebbende kinderen (of natuurlijk zelf) ook heel leuk. Niet zo steriel van die uitgespoten hokken maar gewoon gezellig geiten en kippen en konijnen alles door elkaar waar de kinderen de diertjes gewoon mogen voeren (bij de meeste dierenparken voortaan verboden ) en meehelpen met de boer.

Wij zelf zijn een jong stel en hadden geen problemen met een stukje lopen voor bijv. eten maar kan me voorstellen dat je als oudere t vervelend vind dat dichtsbijzijnde ongeveer 1 km is.

Maar ach ik zelf kom van t platteland ook en als je eenmaal tegenwoordig in t groen en in de rust wil zitten in dit kleine volle land dan zit je overal wat verder van af...Maar dat is juist zoooo heerlijk..

B&B hebben we een rondleiding gehad en zag er knus/vol/warm uit dus dat word ons volgende bezoekje aan wim en rina

met oudere kinderen, Mrt. 2011
"Nooit meer!"
MEIJ
9-3-2011 Op het eerste gezicht een schattige locatie maar meteen bij binnenkomst een opmerking waarom ik niet aan de bel buiten had laten weten dat ik er was (ik stond binnen met tassen, blij het gevonden te hebben). Ik antwoordde dat ik de bel niet had gezien, de reactie was vol ongeloof en ongenoegen. Enige tijd later had ik de vloer van de wc, die nog nat was van het douchen (het is krapjes) vies achtergelaten omdat er wat zand onder mijn schoenen had gezeten en ik wilde mijn schoenen niet uitdoen want dan zou ik natte sokken krijgen en een handdoek ervoor opofferen vond ik zonde. Ik had de tweede sneer te pakken.

Vervolgens loop ik onoplettend en zoekend naar een gereedschap een paadje op. Dit bleek verboden terrein. Natuurlijk hing er een bord. Het was een foutje van mij. De eigenaar kwam eraan en sprak me toe. Ik verontschuldigde me meteen en schaamde me rot. Het weerhield hem er niet van om nog even extra duidelijk te maken dat de privacy een normaal ding is om te respecteren..

met partner, Mrt. 2011
"Geweldige ervaring"
fam schelbergen
10-3-2011 we wilden naar een optocht in budel, en kregen dit adres van vrienden uit groningen.
een geweldige ontvangst met koffie en zelfs een worstenbroodje,schijnbaar een gebruik in brabant.
dan smorgens die brabantse koffietafel (ontbijt), en fijne gezeliige omgeving.
het restaurant om de hoek , het Grotels Hof, was ook perfect, zeker het vismenu wat mijn grote voorkeur heeft.
met andere woorden een geweldige ervaring,en zeker voor herhaling vatbaar.