Kies een internationale website
20 mei 2013
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Vakantiepark Leukermeer*****
De Kamp 5, 5855 EG, Well
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Leukermeer***** in Well, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Leukermeer***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Vakantiepark Leukermeer
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Leukermeer***** in Well, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Leukermeer*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Vakantiepark Leukermeer***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 76
vakantiefoto's
van Vakantiepark Leukermeer***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
Nederland
GRONINGEN - EELDE
ENSCHEDE - TWENTHE
Naar:
Toon luchthavens op kaart
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Car rental
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
Hotel booking
(5)
alleenreizend
(2)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(184)
ALL
met oudere kinderen, Okt. 2012
"Leuk, "
Celi
18-10-2012
Net terug van een midweekje Leukermeer. Het park zelf is leuk maar de chalets minder, Gaskachel ging nogal te keer en de brandmelder lag kapot op het plankje.De gordijnen gingen de hele tijd van de rails doordat er geen stopper op zat. En de bedden ze liggen redelijk maar zijn te smal en te klein als je wat langer bent.Ook jammer dat de supermarkt maar tot 13:00 uur open was.Verders is de ligging prima. De dorpjes om Well heen zijn erg leuk om te bezoeken
met partner, Sept. 2012
"Geweldig park mooie jachthaven"
L Daemen
26-9-2012
mooi park wij zijn hier 14 dagen geweest mooi tijd gehad prachtig jachthaven
met een groep, 2012
"Leuke plek"
sanne
17-9-2012
Heb hier een weekendje in een chalet gezeten en het was goed bevallen. chalet zag er goed uit alleen was de slaapkamer met de stapelbedden wat klein. Je kon er gratis tennissen en er was een mooi uitzicht op de haven. Je kon hier een mooie prive sauna huren voor 2 uurtjes (25 euro) Het zwembad kon wat beter, het bubbelbad was vrij koud er kwamen maar van weinig kanten bubbels. Verder was het allemaal erg goed bevallen.
De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Leukermeer***** bij:
Verklein aantal aanbieders
Roompot Vakanties
Checken
tip
Meer aanbieders
met partner, Aug. 2012
"Mooie Camping in een mooie omgeving"
Nico
1-10-2012
Wij stonden de September maand dit liep van 25 Aug tot 29 Sept.op plaats 85 .we hadden een paar prachtige weken maar zijn toch op 16 Sept vertrokken dit kwam puur door dat de rest de tijd slecht en koud weer werd voorspeld. je kun in de omgeving diverse prachtige routes fietsen. en de camping is ons zo bevallen dat we er zeker op terug komen.
wij hebben wel ook een minpuntje dat was de afrekening van de stroom, bij de maand zat 75 kw en daar bovenop moesten wij nog € 23,-- bij betalen. daar wij voor ons gevoel maar weinig gebruikt hadden , een paar keer een kacheltje van 400 watt en 3 keer bbq van 1800 watt , maar op de meterstanden heb je zelf geen zicht en moet je maar aannemen dat ze je de juiste begin en eindstand geven.
Nico en Gerrie Smulders
met partner, Aug. 2012
"Leuke plek"
Corrie
9-9-2012
een leuke plek om te verblijven, we stonden met de caravan op een veld met 6 andere, er zijn ook veldjes met 8 , prima schoon sanitair,zwembad binnen en buiten, strand met meer.
prima service aan de receptie, vriendelijk personeel. Een grote supermarkt .Regels worden gehandhaafd. en vanaf half augustus al met campingcheque te bezoeken. Mooie fietsomgeving Voor herhaling vatbaar
alleenreizend, Juli 2012
"Dhr"
Johan van Keimpema
21-8-2012
Logeerde voor de tweede keer samen met zus en zwager en kinderen in hun caravan. Stond vrijwel helemaal aan de zijde van de jachthaven. Een mooieer plekje is haast niet denkbaar. Dit jaar voor een week, vorig jaar 2 dagen. Is me weer prima bevallen. De locatie is moeilijk voor verbetrering vatbaar. Als je een bootje hebt kun je daar in stappen, Je kunt je fiets pakken en het buitenland is ook niet ver weg als je daarheen zou willen. Personeel kwam vriendelijk over. Voor de kinderen werdt van alles gedaan van vroeg tot laat. Wel kreeg ik de indruk dat de schoonmaak van het sanitair en de gebouwen wat minder was dan vorig jaar: je kwam overal slierten WC-papier tegen, hoewel je natuurlijk niet achter iedereen aan kunt lopen en het een gezamelijke verantwoording is om het schoon te houden. Vergeleken met andere parken zijn de prijzen vergelijkbaar.
met oudere kinderen, Juli 2012
"Geweldig park"
sjaak
25-7-2012
wat een mooi verzorgd park super ligging aan het water ruime kampeerplekken goede winkel goede snackbar en een super horeca de medewerkers zowel van het park en de horeca doen er echt alles aan om je een mooi verblijf te geven. echt een aanrader.
met oudere kinderen, Juli 2012
"Hele mooie camping"
sandra
21-8-2012
hele mooie camping heel veel te doen. wij waren met 3 kinderen leeftijd 12,14 en 16 jaar hebben zich prima vermaakt. Prachtig meer waar we veel gebruik van hebben gemaakt door het mooie weer. in de omgeving veel te doen leuke plaatjes in de buurt..
Alleen sanitair niet altijd schoon moet in het hoogseisoen meer schoon gemaakt worden inplaats van 3 keer kan niet met zoveel mensen op de camping. Maar ligt ook veel aan campinggasten die er een troep van maken doe je toch thuis ook niet!!! Toch gaan we volgend jaar weer hopen dat het dan beter is.
met jonge kinderen, 2012
"Fantastische plek!"
Willem
16-7-2012
Wat hebben we genoten!!! Ondanks het vervelende weer hebben we een heerlijke week gehad! Heerlijk buiten op een gezellige camping in een prachtig limburgs landschap!
De kids kwamen niets tekort; spelen in de super onderzeeboot met kindvriendelijk materiaal was een groot feest!!
We hebben genoten; dank jullie wel camping Leukermeer!
met partner, 2012
"Geweldige vakantie!"
Mirthe Mitchell
16-7-2012
Zeker weten een aanrader! Samen met mijn partner en huisdier hebben we hier twee weken doorgebracht en genoten. We hebben heerlijk met ons 3tjes gewandeld in de mooie omgeving. Het eten was heerlijk en de beachbar erg gezellig. We zullen hier zeker later terug komen; vooral als we ons gezin uitbreiden met kinderen. Zeer veel activiteiten voor de kinderen en erg vriendelijke mensen. De accomodatie was zeer prettig.
volgende
Kaart Well
Foto's Well
Video's Well
Vraag en Antwoord Well
Mijn leukste vakantieliefde kwam uit
Belgie
Oost-Europa
Amerika
Azie
Bekijk resultaten
Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.
Klik hier voor meer informatie