Vakantiepark Leukermeer***** in Well Nederland beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Leukermeer*****

30 mei 2012

Mooie chalets die je kunt huren.Gezellig op een veldje of een beetje apart.

Beoordelingen Vakantiepark Leukermeer*****

De Kamp 5, 5855 EG, Well
Vakantiepark Leukermeer scoort een 7,8 uit 10, op basis van 186 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Leukermeer*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Leukermeer***** in Well, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 69 vakantiefoto's van Vakantiepark Leukermeer***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Vakantiepark Leukermeer***** met andere accommodaties in Well.

175 beoordelingen over Leukermeer*****

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Mooie camping in mooie omgeving"
fam Burggraaf
Onderkomens
7-5-2012 Camping is mooi, de veldjes voor tenten/caravans zijn aan de smalle kant, wij zelf zaten in hele mooie chalet(stacaravan) die best groot zijn. Alleen op de ene slaapkamer (met 3 bedden) kunnen niet echte grote kinderen (boven de 175cm) slapen. Ook de hoeveelheid warm water voor douchen is niet optimaal. Ondanks dat is het voor ons toch zeker een 8,5 waard. Het zwembad viel tegen, maar dat lag ook aan onze verwachting (zowel binnen als buiten klein zwembad). Ook de animatie kwam niet altijd met interresse over (ook nog erg jong). Ook dit was voor ons geen belemmering voor een geslaagde meivakantie. Er is wel veel animatiemogelijkheden (ook extern) en het meer is gewoon prachtig.
We vinden het zeker een aanrader!!

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Aanrader!"
Veeke
Onderkomens
8-5-2012 Verblijf op staanplaats in meivakantie. Uitzicht over het meer en landelijke omgeving mooi. Nabij Duitse grens.
Staanplaatsen goed ingedeeld. Genoeg ruimte en geen overlast.
Alles op de camping is prima onderhouden: Sanitair/paden/velden=schoon
Zwembad is leuk en heel netjes.
Receptie etc goed.
In winkeltje voldoende verkrijgbaar. Restaurant goed. Strandje schoon en goed. Animatie/excursies goed, genoeg keuze en leuk gedaan. Speeltuintjes en speelbos zijn leuk. Er is een buitenbadje, geen gebruik van gemaakt. Parkeermogelijkheden goed.
De Chalets lijken ons ook wel goed, maar zijn er niet in geweest.
We hebben niet één minpunt kunnen vinden. Alles was er en alles was goed!!! Dit is echt een aanrader, een plek om terug naar toe te gaan!

met jonge kinderen, 2012
"Heerlijk genieten gewoon in Nederland.."
Bouwma
Onderkomens
26-3-2012 Wij zijn afgelopen jaar een week op het Leukermeer op vakantie geweest.
Dit bleek achteraf veel te kort. Er was zoveel te doen in de tijd dat wij zijn geweest.
Door een tip van kennissen zijn wij naar dit park toegegaan en het was super.
We hadden een prachtige plaats direct aan het water, waardoor we onze boot in het water konden zien liggen.
Ook de kids konden we in de gaten houden die direct voor ons op het strand aan het spelen waren.
's Avonds lekker genoten van de live muziek.
Wij zijn erg benieuwd naar de nieuwe supermarkt die als het goed is bijna open is.

Dhr. Bouwma

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Leukermeer***** bij:

met oudere kinderen, 2011
"Fantastisch park"
anita pelzer
Onderkomens
20-12-2011 vakantie park leukermeer is een park waar je je nog welkom voelt een geen nummer

met jonge kinderen, 2011
"Super omgeving!"
Albers
Onderkomens
19-12-2011 Ben hier een aantal keren geweest dit jaar met het gezin. Jonge kinderen die zich de hele dag kunnen vermaken met de animatie! Altijd wat te doen daar. Het eten is lekker. Met mooi weer heerlijk aan het water, een boottocht of waterfietsen. Veel wateractiviteiten. Leuke en vriendelijke medewerkers. Alles mooi schoon en mooie chalets! Volgend sowieso weer van de partij! Vakantiepark leukermeer is een echte aanrader voor groepen en gezinnen!

met partner, 2011
"Fantastiche plek gelegen aan het water."
Heus
Onderkomens
17-12-2011 Op deze camping wordt veel georganiseerd voor de gasten in het hoog seizoen.

met een groep, Sept. 2011
"Mooie omgeving."
carla
Onderkomens
12-10-2011 Een chalet gehuurd waar je met 5-6 mensen in kunt. Dat zou heel erg krap zijn geworden, wij waren met 3 personen, is meer dan genoeg. Verbazend zijn de drie soort van stapelbedden in een heel klein benauwd hok. Hoe klim je daarin als volwassene zonder trapje, stoel oid. Lijkt echt nergens op. Bedden waren heel krap en liggen keihard, dus dat was echt minder. Verder hebben we het prima gehad, in de omgeving is genoeg te doen. Aanrader, happen en trappen in de omgeving! Overal lekker ( eenvoudig) eten, leuke fietstocht, je ziet veel, erg leuke combinatie!

Apart vonden wij ook dat je borg moest betalen en dat deze dan bij vertrek bij de caravan werd terug gebracht, je moest dan ook wachten op de meneer voordat je weg kunt.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Spreek Duits en neem veel geld en oordoppen mee!"
Marcel en Manon
Activiteiten
28-8-2011 Wij hadden nu nog op een comfortplaats (nr 54) op Leukermeer moeten staan, maar zijn vervroegd vertrokken naar een andere camping. Reden: geluidsoverlast!
Rond een uur of 2 komen de discogangers terug over de camping. Als je geluk hebt kun je daarna gaan slapen. Mocht je het net als wij niet treffen met een groep feestgangers op je veldje; dan kun je je lol op! Bewaker Ruud doet zijn best, maar kan maar op 1 plek tegelijk zijn!
Ons plekje was ruim: konden er makkelijk met caravan, voortent met uitbouw, luifel en bijzettent staan. Stonden helaas wel in een kuil, waardoor bij een regenbui alles door de voortent dreef!
Prachtig park, alleen erg jammer dat je voor alle activiteiten de portemonnee moet opentrekken. Ruim aanbod. Kids (16,14,12 en 11)vonden zwembad 'klein en saai'.
Helaas heeft het tekort aan nachtrust en de schade na wateroverlast ons van de camping doen vertrekken. Foto en video volgen.

met jonge kinderen, 2011
"Super vakantie gehad"
Marcel en Jolanda
Onderkomens
26-8-2011 De ligging van ons chalet was erg goed.
In het chalet misten we een wasrekje.
Er hing wel een waslijntje aan het chalet, maar die was minimaal.
Het personeel was erg vriendelijk, behalve in de snackbar. Die persoon was erg kortaf.
We misten ook een verhard terrasje en een parasol.
Bij een aantal chalets was er wel zo`n terras.
We hebben erg genoten en we komen volgend jaar zeker terug.

"Onwijs genoten"
Jason Nooijen
Onderkomens
25-1-2012 Onze kids en wij hebben een super tijd gehad op het leukermeer. De kids waren de hele dag in de weer met de meiden van het kinderteam. En wij hebben echt vakantie gehad. Lekker luxe in ons eigen huisje. En het was lekker weer dus heerlijk op het strand gelegen.