Camping Colmont**** in Voerendaal Nederland beoordelingen 7.9 | Zoover
1.516.231 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 1.904 bezoekers online
Home > Nederland > Limburg > Voerendaal > Camping Colmont****

Beoordelingen Camping Colmont****

22 februari 2012

Lekker plonzen in het water met de waterspellen

Camping Colmont scoort een 7,9 uit 10, op basis van 50 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Colmont****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Colmont**** in Voerendaal, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Camping Colmont**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Camping Colmont**** met andere accommodaties in Voerendaal.

1 2 3 4 5 volgende

50 beoordelingen over Colmont****

met oudere kinderen, 2011
Niet duidelijk is wie uiteindelijk de baas is
Tja
22-8-2011 Is het de eigenaar of toch zijn zoon?????
Erg jammer dat 70% van de mensen bestaat uit seizoensgasten, doet de camping zeker tekort.

Camping omgeven door landerijen, prachtig!!
met kinderen
18-8-2011 wij komen erg graag in Zuid_Limburg en wilden nu deze camping eens uitproberen. De eerste indruk was dat er wel veel vaste gasten zijn. De ontvangst door Mark was erg vriendelijk. De plaatsen zijn groot genoeg, maar het houdt niet over als je een wat grotere caravan hebt (hier en daar zijn wel grote plaatsen, maar die waren bezet). De camping heeft een mooie speeltuin, direct naast een koeienweide, wat erg leuk is voor de kinderen. Het zwembad is brandschoon, het peuterbad wordt elke dag van schoon water voorzien. Animatie alleen smiddags en soms savonds, maar wel leuk!De kantine is smaakvol ingericht, de bediening erg vriendelijk. Helaas waren een aantal kinderen van vaste gasten vaak uit op ruzie met de andere kinderen, hun ouders hebben het vooral gezellig met elkaar, hier hoor je als vakantieganger echt niet bij en zij trekken zich niets aan van het vaak asociale gedrag van hun kroost. Dit was eigenlijk het enige minpuntje. Onze kids en wijzelf hebben verder een topvakantie gehad!!

met jonge kinderen, Mei 2011
Prima plaats om te vertoeven
Fam. Gerard van Bee...
9-7-2011 Leuke terras camping met een fantastisch uitzicht over de landerijen. Klein knus zwembad met terras. Mooie kantine met biljarts. Consumpties zijn leuk geprijsd, je wordt niet het vel over de oren gehaald. Kleine winkel met de brood nodige artikelen. Snackbar is ook goed. Zowel de familie Pot als de personeelsleden zijn vriendelijk en maken graag een praatje. Zeker een camping om aan te raden. In de omgeving is voldoende te beleven. Daar ook goede eetgelegenheden. Hadden geboekt voor de week waar Hemelvaart in viel en vervolgens een lang Pinksterweekend maar hebben zelfs nog twee weekenden bijgeboekt.
Wij komen dan ook zeker nog eens terug.
Marc, familie en medewerkers wij wensen jullie een goed seizoen en we gaan je zien.

alleenreizend, Apr. 2011
Perfect
marcel_bormans
9-5-2011 Rustig plekje in prachtige landelijke omgeving. Wandelen, fietsen, motor touren of gewoon relaxen is hier 100% aanwezig. Kinderen tot een jaar of 14-16 hebben alle gelegenheid om te spelen (en ouders rust te geven). Speeltuin, zwembad en kantine zorgen daarvoor. Er is een friture voor een snelle hap. Eigenaren doen alles om het de gasten naar hun zin te maken.

met partner, Apr. 2011
Echt vakantiegevoel!
ilona
23-7-2011 Dit jaar voor een camping in de buurt gekozen en uitgekomen bij Camping Colmont, waar we een seizoensplaats hebben geboekt.
Een heerlijke plek waar je het echte vakantiegevoel hebt. Peggy en Marc en het overige personeel doen super hun best om het de gasten naar hun zin te maken. Goed onderhouden percelen. Mooie ruime plaatsten. Bovenaan een schitterende panoramauitzicht. Hier zijn ook alle voorzieningen zoals speeltuin, zwembad, winkel / friture en kantine. Onderaan sta je lekker rustig.
In het hoogseizoen is er bijna elka dag iets te doen. Vooral voor kinderen veel animatie.
Volgend jaar zeker weer!

Leuke camping
Chantal Tuninga
22-7-2010 Komen hier nu al een aantal jaar eerst met mijn ouders en nu met me eigen man en ongetwijfeld ook met ons kleintje binnenkort. Genieten nog steeds van de heerlijke omgeving, en in de kantine is er ook altijd wel wat te doen. Sanitair ziet er ook goed verzorgd uit en word iedere dag schoon gemaakt.

met partner, Juli 2010
Prima camping
gerard meijers
31-7-2010 Voor rustzoekers, wandelaars, maar ook gezinnen met kleine kinderen is deze camping zeer geschikt.
Personeel is zeer gastvrij en behulpzaam.
Je bent er echt te gast. Een verademing na vele jaren buitenlandse campings bezocht te hebben.

met jonge kinderen, Juli 2010
Erg leuke camping
Pascal
8-8-2010 Voor het eerst in jaren weer eens in Nederland gebleven en zeker voor herhaling vatbaar. Wat een heerlijke camping. Sanitair zeer goed. Was heel kort even wat minder door jeugd maar dit was snel opgelost. Werd verder goed schoon gehouden. Enige nadeel was de wat kleine beschikbaarhied van sanitair achteraan. Camping erg goed geregeld en kinderen, 2 en 6, hebben zich prima vermaakt. Eerste week fantastisch weer, tweede week wat natter. Ook bij grote buien bleef alles prima droog. Beheerder doet er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. Wat opvalt is dat de prijzen in de kantine nog goed te doen zijn. Ook de omgevind is erg mooi en erg veel te doen. Wij gaan niet snel voor een tweede keer terug naar een camping, eigenlijk nooit, maar dit zou hier zomaar eens kunnen gebeuren. Zeker een aanrader. Bij kleine kinderen die willen fietsen even rekening houden dat er steile stukken op de camping zijn.

met jonge kinderen, Mei 2010
Mooie verzorgde camping
laker
25-5-2010 een niet te grote camping op een hele mooie locatie.
De omgeving is prachtig, je kunt echt alle kanten op.
Het sanitair is netjes. Gemoedelijke eigenaars.

Ons paradijsje
H.Roubroeks.
18-9-2009 wij zijn er de hele zomer geweest. hebben een heerlijke tjd gehad ook ondanks het weer natuurlijk.In de kantine hebben we ook meer gasten leren kennen en ons altijd goed geamuseerd.Plezier hebben lachen en zingen kun je er altijd.Jammer dat het seizoen weer voorbij is.Ik hoop dat het vlug weer 1 april wordt.

alleenreizend (1)

1 2 3 4 5 volgende