Vakantiehuis Hoeve Rott Vakantiewoningen in Vijlen Nederland beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Hoeve Rott Vakantiewoningen

9,6

Vakantiehuis Hoeve Rott Vakantiewoningen Vijlen

Beoordelingen Vakantiehuis Hoeve Rott Vakantiewoningen

Rott 31, 6294 NL, Vijlen
Vakantiehuis Hoeve Rott Vakantiewoningen scoort een 8,1 uit 10, op basis van 47 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Hoeve Rott Vakantiewoningen? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Hoeve Rott Vakantiewoningen in Vijlen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 32 vakantiefoto's van Vakantiehuis Hoeve Rott Vakantiewoningen vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Vakantiehuis Hoeve Rott Vakantiewoningen met andere accommodaties in Vijlen.

1 2 3 4 5 volgende

47 beoordelingen over Hoeve Rott Vakantiewoningen

9,6
met jonge kinderen, 2012
"Niet voor kinderen"
Gezin
3-4-2012 Hoeve Rott is prachtig, maar niet meer leuk voor een vakantie met kinderen. Afgelopen zomer waren wij hier met onze jonge kinderen. We hebben ons niet welkom gevoel tussen de vitaliteitsgasten. Lees maar eens de nieuwe gedragsregels bij de vakantiewoningen. Kinderen mogen alleen in de, gedateerde, speeltuin/weide spelen. Niet op het gras of het terras voor de woningen. Kleintjes mogen dus niet bij jou, onder jouw toezicht bij de woning spelen. Vitaliteitsgasten mogen trouwens wel op het gras voor de vakantiewoningen uitgebreid huilen en over hun ellende praten. Hebben we ook meegemaakt. Deze combinatie werkt niet en dat weten de nieuwe eigenaars heel goed. Ik neem hen vooral kwalijk dat zij zo overduidelijk gericht waren op het vitaliteitsgebeuren en weinig begrip en belangstelling toonde voor de kinderen en hun ouders. Dat zij met hun aankoop een andere richting in willen slaan, daar kunnen de gezinnen die al geboekt hadden niets aan doen.

met jonge kinderen, 2011
"Vakantie op Hoeve Rott , in een woord geweldig!"
Fam Ermens
27-8-2011 We kunnen ons alleen maar aansluiten aan de beoordeling van de familie de Graaf. Zij omschrijven precies zoals wij het hebben ervaren.
We hebben genoten van de rust en ruimte, de verzorging van de dieren en de wandelingen in de omgeving.
Gerard en Mariska bedankt voor jullie gastvrijheid.
Het mooie Limburgse land kunnen wij vooralsnog niet missen dus wie weet tot ziens in de toekomst.

alleenreizend, Aug. 2011
"Heerlijke plek, genoten!"
Debby Ballering
16-8-2011 Net terug van een paar dagen heerlijk vertoeven in Hoeve Rott.
Als je van natuur houdt kun je hier alle kanten op voor mooie wandelingen en
fietstochten. Het is bedrijvig, maar ik kan me voorstellen dat de nieuwe eigenaren
nog even tijd nodig hebben om alles te behappen. Ik heb daar geen last van gehad.
Heerlijk mijn eigen dingen kunnen doen, wat ligt het daar geweldig mooi.
Ik vind het een aanrader, het huisje was ruim, lekker fris en alles is aanwezig,
de bedjes liggen lekker.
Ik kom zeker nog een keer terug!

"Weg sfeer"
Breda
12-8-2011 Nieuwe eigenaren en geen ontspannen sfeer meer.
Gastvrijheid en service (zelf bedden opmaken, kinderbed op zetten) zijn ver te zoeken.
Geen plek voor jonge gezinnen, gevoel gedoogd te worden tussen de clienten van vitaliteitscentrum.
Je hebt bijna gevoel gastheer en vrouw tot last te zijn, in plaats van in de watten te worden gelegd. Voor ons nooit meer (en we komen er ook al jaren...)

met partner, 2011
"Zonde van al het moois"
Nvt
12-8-2011 Geweldige omgeving! Voorheen relaxte sfeer. Nu met nieuwe eigenaren alles anders. Zij noemen het een plek voor " rust en bezinning". Dit staat haaks op de sfeer die er heerst. Geen ontspannen sfeer. Eigenaren meer met zichzelf dan met de gasten bezig!

"Wij komen nooit meer!"
Breda
3-8-2011 Nieuwe eigenaren hebben duidelijk andere doelgroep voor ogen (therapie) dan gezinnen met kinderen en/of huisdieren. Het is heel jammer dat zij dit aan de reeds eerder geboekte gasten zo duidelijk lieten merken. Weinig gastvrijheid en service.
Geen plek voor gezinnen, maar rust vinden wij er ook ver te zoeken, aangezien de eigenaren op ons geen ontspannen indruk maken.
Onze vakantie is abrupt afgebroken na een ernstig incident met de 'gastheer'.
De omgeving is prachtig maar op deze locatie zul je ons NOOIT meer zien!

met jonge kinderen, 2011
"Waardering keldert door nwe eigenaar"
nvt
2-8-2011 Gaf ik deze accommodatie vorig jaar moeiteloos een cijfer 10, nu met de nieuwe eigenaren verandert de waardering aanzienlijk. De rode loper ligt niet meer uit voor de gezinnen met kinderen, de nadruk ligt op de therapiegasten van de nieuwe vrouwelijke eigenaar.

Geen aanrader meer voor gezinnen met kinderen. Wellicht wel voor mensen die rust zoeken want de locatie blijft prachtig!

"Heerlijke Vakantie gehad!!"
Fam. De Graaf
20-8-2011 Een fantastische vakantie gehad, ook met de nieuwe eigenaren Gerard en Mariska. Het is voor hun (logisch) nog erg wennen en net te behappen maar wij hebben ze leren kennen als vriendelijke en gastvrije mensen en hebben niks te klagen gehad. Het van huis meegenomen speelgoed is niet gebruikt. De kinderen hebben zich enorm vermaakt op en rondom de hoeve. "s Ochtends paardje rijden, kippen voeren verder slingertouw, met Gerard stenen zoeken in de beekjes rondom de hoeve, met de kruiwagen appeltjes zoeken voor de paardjes, trampoline, 's avonds kampvuurtje, helpen met gras maaien. Onze kinderen hebben genoten en wij als ouders hebben genoten van de rust, het prachtige uitzicht, de wandelingen. Kortom een vakantie met een gouden randje.

Een fantastische vakantieplek voor gezinnen met kinderen.

Fam. de Graaf Britsum (Friesland)

"NIET VOOR KINDEREN !"
Arnhem
22-7-2011 De locatie is absoluut prachtig met een fantastisch uitzicht als je de woningen aan de valleikant kiest. Maar net voor het nieuwe seizoen zijn ze van eigenaar gewisseld en die zijn duidelijk niet op kinderen ingesteld en ook honden kunt u beter thuis laten. Ik wens de nieuwe eigenaren veel succes en hoop dat ze het beter gaan doen dan wat wij hebben meegemaakt !!

met een groep, Juni 2011
"Fantastische plek"
Fam. van Vliet
30-6-2011 Wij hebben hier met Pinksteren met de gehele familie een geweldig weekend gehad.
Alles spreekt hier tot de verbeelding: de rust in een prachtige omgeving, de vele wandelmogelijkheden vanaf deze lokatie, de vele uitstapjes die vanaf hier mogelijk zijn en natuurlijk de gastvrijheid van de Fam Kleijnen.
Kortom, een fantastische plek.

1 2 3 4 5 volgende