Hotel De Linde*** in Vijlen Nederland beoordelingen 8.4 | Zoover

voorzijde hotel

Beoordelingen Hotel De Linde***

Vijlenberg 33, 6294 AR, Vijlen
Hotel De Linde scoort een 8,4 uit 10, op basis van 78 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Linde***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Linde*** in Vijlen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Hotel De Linde*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Hotel De Linde*** met andere accommodaties in Vijlen.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

78 beoordelingen over De Linde***

met partner, Apr. 2012
"Fijn familiehotel in een schitterende omgeving!"
Wim & Jeanne
29-4-2012 Wij hebben genoten van de prachtige omgeving welke wij wandelend hebben beleefd.
Het hotel zag er mooi uit met een prachtig uitzicht vanuit het restaurant. Onze kamer was niet groot doch smaakvol ingericht. Het eten was culinair opgemaakt en smaakte voortreffelijk.
Al bij al een fijn hotel om nog eens terug te komen.

"Goed Hotel"
H.v.d.Pluijm
24-4-2012 Wij hebben een wandelarrangement gehad. De ontvangst was goed, het ontbijt en diner waren goed. Familiare sfeer.

"Geweldig"
H Roodenburg
19-4-2012 prima hotel met uitstekende persoonlijke verzorging in rustige mooie omgeving, je voelt je er direct thuis.

met partner, Mrt. 2012
"Heerlijk weekendje uit in mooi zuid-limburg"
t.entius
21-3-2012 afgelopen weekend gelogeerd in hotel vijlen. het was fantastisch.
komen zeker nog een keer terug. heerlijk gegeten. aardige en gastvrije mensen. kortom een super weekend. bert en trudy

"Prachtig landschap"
l.stavast
2-2-2012 een perfecte ligging voor wandelaars zoals wij en een zeer goede keuken en een heel fijne ontvangst zelfs zodanig dat we nog een dag bijgeboekt hebben voor iedeereen een aanrader

"Optimale prijs/kwaliteit verhouding"
cloosterman waj
25-1-2012 comfortkamer met geringe toeslag(8euro pp p nacht) geeft uitstekende kwaliteit/prijs verhouding. Fijn familiehotel met lekkere maaltijden en persoonlijke verzorging en belangstelling.

"Gastvrij en vriendelijk"
Nina en Jilles
29-1-2012 Hotel "De Linde" is een fijn familie hotel met zeer gemotiveerde en oprecht belangstellende eigenaren en medewerkers, prima accomodatie met een goede verhouding prijs/kwaliteit, goed verzorgd ontbijt en diner(verse producten). Het hotel is centraal gelegen voor het maken van wandel of fietstochten of een van de vele autotrips. Kortom wij zullen hier graag nogmaals terugkomen, een aanrader dus!

met partner, Okt. 2011
"Waar vind je nog zo iets ??"
Fracar
24-10-2011 Wat een verademing om in De Linde te verblijven. Prima kamers, goede bedden en volop handdoeken. Stopcontacten genoeg voor een föhn of dergelijke apparatuur. Verzoirging zoals hier vind je op maar weinig plaatsen. Een goed ontbijtbuffet en een prima verzorgd diner van verse producten, waarbij genoeg keuze is. Voor dieetpatiënten kan ook gezorgd worden. Wanneer je iets anders wilt gebruiken, er wordt voor gezorgd.
Personeel is gastvrij en behulpzaam. Niets is hen teveel.
Er zijn veel wandel- en fietstochten in de omgeving te maken. (Routekaarten zijn er in het hotel) Zelfs voor de eigen fiets is een stallingsmogelijkheid.
Waar vind je nog zo'n accomodatie? De eigenaren hebben in bijna drie jaar al veel bereikt en doen hun uiterste best om het iedereen naar de zin te maken.
Heerlijk om naar De Linde toe te gaan en met een fijn en ontspannen gevoel naar huis te keren. Een sterke aanrader voor mensen die goed verzorgd willen worden door het vriendelijke personeel van De Linde !!
eigenares Rob en Wieteke de Regt, 23-1-2012
Eigenaar zegt:  Wij willen U bedanken voor U positieve reactie over ons hotel en hopen U in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen.

met een groep, Okt. 2011
"Super gastvrij hotel!"
Kim van Beurden
20-10-2011 Hotel de Linde in Vijlen is écht een aanrader! Dat ik speciaal op deze site een berichtje schrijf wil wel wat zeggen, want dat doe ik normaal nooit! Maar ik vind echt dat Hotel de Linde dit verdient want ze hebben ons super verzorgd de dagen dat wij er waren. Het hotel is netjes, gezellig, knus en gastvrij. Het ligt ook nog eens in een super omgeving dus wat willen wij nog meer?? Zowel de eigenaars als het personeel is erg vriendelijk en altijd in voor een praatje, wat het wel extra leuk maakt. Het diner wat wij er elke dag bij kregen(!) was ook zeer goed verzorgd en bovenal lekker! Het ontbijt was niet heel uitgebreid, maar wel prima én lekker en dat is het belangrijkste! Prijs/kwaliteitsverhouding is het echt goed. De kamers zijn iets wat ouderwets maar verder wel netjes en schoon. Wij hebben in ieder geval heerlijke dagen gehad en ik hoop dat na het lezen van dit berichtje vele mensen mij zullen volgen.

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Een plek om zeker nog eens terug te komen!"
josevanbeurden
17-10-2011 Hotel de Linde in Vijlen is : gasvrij; huiselijk ; gezellig ; klantvriendelijk ;prachtige ligging; problemen worden zo snel mogelijk goed opgelost
Het ligt in een hele mooie omgeving met vele mogelijkheden en eigenlijk kwamen we tijd te kort!

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende