14-9-2010
In september met man en hond 4 dagen op deze camping gestaan.
Jammer dat er zo weinig watertappunten zijn.
Wat ik echt niet meer van deze tijd vind is dat er geen toiletpapier aanwezig is en je dus heel ouderwets met je rolletje wc papier over de camping moet lopen.
Verder vind ik het erg onhygienisch dat bijna bij geen 1 camping een zeepdispenser in de toiletruimte hangt. Dit is de reden waarom ik het sanitair een 7 geef. Het is wel keurig schoon
De plaatsen zijn wel redelijk ruim maar door de loss grond wordt het baggerig zodra het geregend heeft.
Voor honden is er weinig ruimte om los te lopen
Het winkeltje op de camping is wel goed uitgerust. Jammer dat de bar al dicht was er stonden best nog wel aardig wat mensen op de camping begin september
23-8-2010
Wij zijn dit jaar 2 weken met onze kinderen van 3 en 6 geweest, en het was helemaal super ! De camping wordt keurig onderhouden, en het sanitair grondig schoongemaakt, wat voor ons al een hele pluim verdient ! 2 kleine minpuntjes wil ik nog wel kwijt : er zijn erg weinig water tappunten en het zwembad kan wel een (kleine) opknapbeurt gebruiken. Ondanks dat er aangegeven wordt dat het zwembad verwarmd is, was het water ijskoud..... Organisatorisch verdient de cafetaria wat extra aandacht. Voor de rest niets dan lof, en wij komen volgend jaar zeer zeker terug.