Hotel B&B A Gen Kirk in Vijlen Nederland beoordelingen 8.5 | Zoover

Hotel B&B A Gen Kirk Vijlen

Beoordelingen Hotel B&B A Gen Kirk

Vijlenberg 115, 6294 AS, Vijlen
Hotel B&B A Gen Kirk scoort een 8,5 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel B&B A Gen Kirk? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel B&B A Gen Kirk in Vijlen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Hotel B&B A Gen Kirk vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Hotel B&B A Gen Kirk met andere accommodaties in Vijlen.

16 beoordelingen over B&B A Gen Kirk

"Marilyn Monroe hield ons in het oog"
Jos en Paula
16-7-2011 We sliepen in de themakamer Marilyn Monroe. Grote foto's aan de muur + een kamerscherm. Kamer is wat klein maar de badkamer daarentegen groot.
De kok kookt met liefde.

met partner, 2011
"Goed Bed & Breakfast hotel"
Miranda
28-6-2011 Ben er ooit eens met mijn ex partner geweest. Personeel was vriendelijk en ook de kamers waren schoon en netjes. Zeker een plek om vaker terug te komen mocht ik weer eens in Limburg komen en ergens moeten overnachten in de buurt van Vijlen.

"Uitstekend !"
colpaert carine
30-7-2010 wij zijn half mei onverwachts moeten vertrekken,wegens omstandigheden,en nu mochten we van de uitbaters onze betaalde 2 nachten terug inhalen,wat wij zéér aprecieerden,ligging is uitstekend,ontbijt goed,kamer klein maar gezellig,ruime badkamer,1 minpuntje;jammer dat er na nacht slapen geen kamers gereinigd worden,wel als men verse handdoeken vraagt wordt dit onmiddelijk in vervoeging gebracht.als je kijkt naar de prijs die men betaald/nacht is dit ok

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel B&B A Gen Kirk bij:

met partner, Aug. 2009
"Geweldig"
Robert en Diana
26-8-2009 2 nachten (21-08 t/m 23-08) hier gelogeerd en het enige minpuntje van het weekend was dat het veel te kort duurde. Alles was perfect: het ontvangst, het drinken, het eten, het ontbijt, de kamers, de bedden, de omgeving maar bovenal de gastvrijheid van Yvonne en Daniel. We hebben hier heerlijk gewandeld, gefietst en gerelaxed. Dit is ook een plek waar we zeker vaker te vinden zullen zijn. Het voelt alsof je thuis komt.

met partner, Aug. 2009
"Unieke plek"
Petry
12-8-2009 Wandelen, eten en heerlijk slapen in een aparte kamer.
Heel leuk, pesoonlijke intresse zonder 'klef' gedoe, met aandacht voor detail. Wat wil je nog meer, o ja ook nog een heel redelijke prijs.
Petry

alleenreizend, Juni 2009
". . . dat zouden meer mensen moeten doen !!!!"
Gerda Bijlmakers
5-6-2009 Met de trein naar Maastricht (fiets mee natuurlijk) en dan via een mooie knooppuntentocht 02-06-65-66-71-82-83-85-86-90-93 naar Vijlen gefietst.
Even een paar dagen alleen, geen moeder en geen echtgenote zijn, en heerlijk vrij en zonder zorgen genieten van het Limburgse Heuvelland. En dan enkele overnachtingen in A Gen Kirk in Vijlen. Prachtige ligging, heerlijk eten, lekkere bedden, privacy, Yvonne en Daniel die je verwennen met lekker eten.
In een woord : Hemels !!!. Een prachtig wandelgebied (Vijlerbos)
Terug is ook geen probleem want dan neem je weer een andere prachtige route : 93-94-96-97-89-88-57-58-59-60-61-64-06-02. Gewoon doen, het is echt genieten !

Gerda B. te N.

"Een aanrader!"
Harrie en Wil
26-4-2009 Leuke themakamers met een prima bed en douchegelegenheid.Wij sliepen in de Mary Servaessuite.De gastheer en gastvrouw doen alles om het naar je zin te maken.A gen Kirk maakt deel uit van de zogenaamde kroegjesroute,je wandelt dan van het ene leuke cafeetje naar het andere door het prachtige limburgse landschap!We hebben er heerlijk gegeten voor weinig geld en gaan beslist nog eens terug.

met partner, Nov. 2008
"Heel goede b&b"
Liesbeth
17-11-2008 de badkamer is perfect. Voor een verblijf van 3 nachten zou een kledingkast wel prettig zijn. "helaas" waren wij hier van zondag tot en met woensdag. Maandag en dinsdag is het restaurant/eetcafe dicht. Heel erg jammer want de menukaart belooft veel goeds. Heel goede ligging in een prachtig wandelgebied. Ook met hond ging dit prima.

met partner, Aug. 2008
"Een echte aanrader"
Miranda van der Kaa...
27-8-2008 Een echte aanrader voor mensen die wat minder willen/kunnen uitgeven. De kamers zijn ruim, schoon en met ruime douche. Het ontbijt wat bij de prijs zit inbegrepen is ook erg lekker met die warme broodjes. Ideale ligging bij de naburige landen Duitsland en Belgie. Daniel en Yvon als vriendelijke eigenaren die ook nog eens een hoop info kunnen geven over de mogelijkheden in en rondom Vijlen. We zijn er nu 1 nachtje gebleven maar komen wellicht terug voor meerdere nachtjes als we weer eens naar Zuid-Limburg zouden gaan. Ja het is een echte aanrader.

met vrienden, Apr. 2008
Natascha, Bart en E...
21-4-2008 Amstel Gold Race 2008 gereden met B&B A Gen Kirk als uitvalsbasis. Mooie lokatie, fijne kamers, goede bedden en lekkere douches. En het eten mag er wezen. Lekker tafelen en biertjes drinken. Zeer gastvrij!