Hotel Campanile Venlo*** in Venlo Nederland beoordelingen 7.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel Campanile Venlo***

2 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Campanile Venlo***

Noorderpoort 5, 5916 PJ, Venlo
Hotel Campanile Venlo scoort een 7,6 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Campanile Venlo***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Campanile Venlo*** in Venlo, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Hotel Campanile Venlo*** met andere accommodaties in Venlo.

9 beoordelingen over Campanile Venlo***

met partner, Aug. 2010
"Nooit meer"
DV87
8-9-2010 goede ontvangst, grappig ingerichte kamer. Was wel klein, maar toch praktisch. Hadden een waterkoker op de kamer met plastic bekertjes, thee en koffie, koekje, suiker en melk. Lekker s'morgens thee op bed.
De nacht was minder gunstig. We hadden het raam opengezet, de rolluiken omlaag. Was goed donker, maar we konden alles wat zich buiten afspreelde goed horen. Vrachtverkeer en mensen die snachts luidruchtig voor het raam liepen. Niet alleen dat hield ons wakker. Het bed was ook nog eens ingezakt naar het midden toe, waardoor wij in een kuil lagen. Wel lekker knus, maar slapen gaat niet. Toen wij dit de volgende morgen meldden bij het uitchecken werd er gezegd dat het niet kon dat het bed ingezakt was. We werden raar aangekeken en dat was het...
Dus nooit meer!

met partner, Juli 2009
"Super Hotel !!!"
Robert
1-8-2009 Het hotel is ideaal gelegen, vlakbij diverse toeristische trekpleisters in Limburg. Personeel heel correct en ontzettend vriendelijk

"Rustig gelegen"
Gert Jan
6-5-2009 Hotel ligt 1 km van het Pieterpad. Kleine kamer, met rolluik goed donker te maken. Wel erg gehorig.
De rest is in orde: ontbijt, douche, service. Prima prijs -kwaliteit verhouding.

met partner, Okt. 2008
"Prima hotel voor kort verblijf!"
Arie en Anja
26-10-2008 De afgelopen maanden verschillende keren gebruik gemaakt van dit hotel. Prima ontbijt, goede bedden en vriendelijk personeel.

"Klein maar goed hotel"
Corry
22-9-2008 geboekt via internet,was heel voordelig.kleine kamers,maar dat stoort mij niet,als het maar schoon is,je bent er maar voor 2 nachten,heel goed ontbijt en diner en zeer vriendelijk personeel.wil je naar het centrum ,er is een bushalte om de hoek,lopen is ongeveer 30 min.

met partner, Nov. 2007
rodo
2-12-2007 kleinschalig hotel, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. kamers aan de kleine kant maar verder wel ok. eten is erg goed, zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Ligt 1 min. van de snelweg naar Duitsland, maar geen last van verkeer.

M. Snel
1-5-2007 Prima hotel. Service personeel en kwaliteit eten ook erg goed.
Erg leuk en gastvrij verblijf gehad. Ligging vh hotel is ideaal en rustig.

Charlotte
29-10-2006 Als je naar de prijs-kwaliteit kijkt vind ik het op zich een prima hotel, maar dan meer als doortrekhotel. Het doet aan als een formule 1 of Etap hotel. Erggg kleine kamers en geen sfeer in het hotel zelf. Wij hadden schimmel in onze badkamer en de gordijnen waren niet breed genoeg waardoor het erg licht in de kamer was en we zaten aan de galerij waardoor iedereen die langs liep ons in bed zag liggen ... Wij hadden dit hotel geboekt bij Touroperator en om die reden viel het ons tegen, maar als je op reis bent en je verblijft hier 1 nacht dan is het een prima hotel. Het ligt in de buurt van vele leuke bezienswaardigheden en een groot pluspunt is dat er gratis honden mogen blijven overnachten. We hebben een leuk weekend gehad, maar dat kwam niet door het hotel zelf ...

chris
12-7-2006 vriendelijke receptie, trage computer. kleine kamers, schoon. Goede bedden.