Vakantie Beoordelingen Venlo Limburg vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Venlo

2 juni 2012

Venlo

Beoordelingen Venlo

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Venlo. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Venlo. Ben je zelf op vakantie geweest naar Venlo? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Venlo scoort een 7,4 uit 10, op basis van 51 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Bed and Breakfast, 11 Hotels en 1 Pension in Venlo. Op Zoover vind je bovendien 86 vakantiefoto's van Venlo. Je kunt 2 video's van Venlo bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Venlo. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg.

1 2 3 4 5 6 volgende

51 beoordelingen over Venlo

met partner, Apr. 2012
"Gezellige stad"
Inforg
Sfeer
23-4-2012 Voor ons was het een hernieuwde kennismaking aan de stad tgv. de Floriade.
Persoonlijk vonden wij deze uitgave van deze Floriade de minste van de vier bezochte uitgaven. De exotische landen waren gewoon verkapte handelszaken. Bepaalde paviljoenen waren ofwel nog in aanbouw - ofwel gewoon gesloten.

zakelijk, Jan. 2012
"Zakelijk bezoek niet heel spectaculair"
Cor
Sfeer
8-2-2012 Venlo vindt ik geen bruisende stad als Maastricht of Einhoven. Wel mooie natuur in de buurt.

met partner, Dec. 2011
"Mooie omgeving"
Jos van Dijk
25-12-2011 Mooie wandeltochten gemaakt en leuk gewinkeld in Venlo

met partner, 2011
"Gezellig en mooi stadscentrum"
Stefan Bouwman
Sfeer
20-11-2011 Deze stad biedt een mooie mix tussen uitgaan (schitterende terassen en goede restaurants) en cultuur. Veel leuke evenementen zoals bijvoorbeeld in juni Lekker Venlo (vergelijkbaar met het Preuvenemint in Maastricht).

met partner, Okt. 2011
"Gezellige drukte in het centrum"
Anne
Sfeer
22-11-2011 Venlo is wel leuk voor een dagje winkelen.
In tegenstelling wat hier eerdre werd vermeld, is het winkelaanbod ruim voldoende. Wellicht dat de schrijver niet het gehele centrum heeft bezocht....
Je kunt ook over de brug naar Blerick gaan, hier liggen ook nog de nodige winkels of naar het winkelcentrun Het Tref, net buiten de stad.
Hier ligt ook het tuincentrum Leurs, met een enorm assortiment aan planten etc.
Op de nieuwe Maasboulevard liggen ook diverse winkels, hoewel ik wel vind dat deze meer op de jeugd zijn gericht.
Loop eens bij de Maasboulevard naar beneden, daar liggen 2 aparte restaurants, waar je ook gewoon wat drinken kunt. Vooral het restaurant De Werf is de moeite waard om eens binnen te kijken.

met een groep, Okt. 2011
"Venlo is gezellig"
Caroline
Sfeer
6-10-2011 We hebben er heerlijk Grieks gegeten bij restaurant 'Kreta'. Lekker en niet duur en supergezellig.

met vrienden, Okt. 2011
"Vergane glorie / armoedig / Duitse enclave"
Jelle
Sfeer
3-10-2011 Afgelopen zaterdag een paar uurtjes door het centrum gelopen. Ondanks het mooie weer viel Venlo ons echt zwaar tegen. Als Nederlander behoor je duidelijk niet tot de doelgroep, alles schreeuwt Duits: winkels, terrassen en restaurants. Het publiek, wat dus voornamelijk Duits is, is duidelijk de armere laag uit DL. Wat mij juist altijd zo aanspreekt in Duitsland is de rustige en gezellige uitstraling. Een schril contrast met Venlo. Limburg is een fantastische provincie met mooie dorpen en steden, Venlo is echt een dissonant, jammer!

"Blerick is een onderdeel van Venlo ."
fr_woning
Sfeer
22-9-2011 -233- Blerick en Venlo , zijn gescheiden door de regenrivier De Maas . Elke keer als wij naar Blerick toegaan , zo eens in de twee jaar , hebben we te maken met wegomleidingen . Zelfs per fiets heb je te maken , met afsluitingen o.a door de aanleg van de A73 . Dit jaar waren ze druk bezig voor de Floriade van 2012 . Wij vertoeven dan op een Clubterrein dat ligt tussen Blerick en Maasbree . We zijn op de fiets naar Blerick gegaan en langs De Maas naar het centrum gefietst . De Maas word druk bevaren , o.a door containerschepen . In het centrum van Blerick , vind je de geijkte winkels er zijn nog maar een paar typische speciaalzaken . Hier en daar staat er een kunstwerk . Op de vrij brede wandelpromenade , kan je niet rustig wandelen door de vele fietsers !!!! . We hadden het gauw bekeken en zijn na veel omleiding , ook voor de fietsers , weer veilig teruggekomen op de camping .

"Goed"
Goed
Sfeer
15-12-2011 het is er rustig en groen. veel om te wandelen en te fietsen. kindvriendelijk

"Mooi"
S
Sfeer
3-10-2011 Goede plaats ook om te winkelen en te eten.
Jammer van het betaalde parkeren

1 2 3 4 5 6 volgende