Thermae 2000 Valkenburg (aan de Geul) Nederland. Informatie & Beoordelingen Thermae 2000 ~ Zoover

Beoordelingen Thermae 2000

Thermae 2000
5,5

Beoordelingen Thermae 2000

Cauberg 25-27, 6301 BT, Valkenburg (aan de Geul)
Wil je weten wat anderen vonden van Thermae 2000 in Valkenburg (aan de Geul)? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Thermae 2000.
Wil je weten wat anderen vonden van Thermae 2000 in Valkenburg (aan de Geul)? Op deze pagina lees je beoordelingen van Thermae 2000. Je kunt 1 vakantiefoto van Thermae 2000 bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Thermae 2000 in Valkenburg (aan de Geul).

1 2 3 4 5 volgende

48 beoordelingen over Thermae 2000

5,5
5,8
met partner, Mei 2012
"Heerlijk"
Susan
20-5-2012 Laat je eens verwennen. Heerlijk vertoeven in de sauna. Zeer gastvrije ontvangst.

met vrienden, Mei 2012
"NIet voor herhaling vatbaar"
juud
6-5-2012 Vooraf hebben we gebeld om te informeren naar de badkleding regels, gezien deze op de site niet heel duidelijk staan. De receptioniste zei dat het zonder badkleding was, echter dit bleek alleen in het sauna gedeelte te zijn en badklediing is dus wel verplicht in het zwembad gedeelte. Niet echt relaxed om je telkens aan en uit te kleden. Het eten was prima, echter moest je dit zelf ophalen, jammer dat er geen bediening aan tafel kwam. De eetgelegenheid was niet mooi, oude bankjes die niet fijn zaten. Zeker niet relaxed. Het sauna gedeelte viel tegen, kleine ruimtes, oud en niet echt schoon. Al met al was het veel te prijzig voor deze sauna.

met vrienden, 2012
"Heerlijk verblijf"
cathy stam-gestman
9-4-2012 2 weken geleden overnachting met bijbetaling van Airmiles gedaan,verbleven van zondag op maandag. Wij waren er al eerder geweest en hebben het weer heerlijk gehad. Gelukkig niet zo gek druk maandag helemaal lekker. Sauna's zijn heerlijk, herken helemaal niet de reacties van dat het gedateerd zou zijn. Ziet er gewoon mooi uit, schoon, vriendelijk personeel. Ligt prachtig!
Hotelkammer mooi, goede bedden, enig minpuntje is klein tv toestelletje en dat er geen airco is op de kamer en de prijzen in de horeca. Ontbijt goed, kortom een heerlijk verblijf, zeker weer voor herhaling vatbaar.

met partner, Apr. 2012
"Lekker en mooi"
Bonnema
9-4-2012 Paasweekend voor het eerst naar T2000 geweest. Was een beetje bang gezien andere negatieve beoordelingen. Dacht dat we in 1 grote kalk en roestbak terecht zouden komen. Wat een onzin! Het is een heerlijk en mooi oord. Relaxte sfeer, aardige mensen. Horeca is wat prijzig, maar daar moet het denk ik ook verdiend worden. We hebben lekker gezwommen, gebubbeld, gefloat, massages gehad, prima ontbeten, gelunched en gedineerd. Er zijn best wat kalk en roestplekken maar wat mij betreft helemaal niet hinderlijk aanwezig. Zeer tevreden!

met partner, Feb. 2012
yolrin
15-3-2012 Belachelijk duur!Wij bezochten alleen het zwembad,maar moesten ook het sauna-landschap erbij betalen.47 euro voor nog geen 2 uur zwemmen vind ik niet normaal.
Bovendien is het zwembad niet zo bijzonder en ook wel toe aan een opknapbeurt.

met partner, Feb. 2012
"Totaal geen prijs / kwaliteitsverhouding"
Pascal
5-2-2012 Ik had al wat reviews gelezen over slechter onderhoud e.d. maar de 1e indruk was prima. Wel erg langzame verwerking door de kassa's. Maar de entree en kleedruimte zagen er prima uit.

Zwembad daarentegen viel erg tegen. Veel vieze plekken, veel stof, en heel veel roest. Slecht onderhoud dus. Daarnaast eigenlijk alleen warm water en whirlpools. Geen kruidenbaden oid. Wel lekkere om rustig in te zwemmen.

Voor de lunch naar het restaurant boven gegaan. 12,50 betaald voor een salade die een fatsoenlijk restaurant niet zou serveren. Alles groentes behalve de paprika waren oud, de kip (zacht gegaard) was hard. Het broodje kwam uit de diepvries en was niet vers. Zeker niet wat je verwacht van een kuuroord.

met vrienden, Jan. 2012
"Eerder geweest. Nu vernieuwingen opgemerkt."
G.E.de rijke-Spapé
16-2-2012 Met vrienden waren we een uurtje binnen en ik bega een misstap bij de gordijnen en plons in het zwembad, waarbij ik mijn grote teen scheurde. De eerste hulp die geboden werd, was zeer accuraat en betrokken. Er werd direct de dichtsbijzijnde huisarts geregeld die er drie hechtingen in deed. We waren van ver gekomen en reden daarna naar huis met vier gratis toegangskaarten om de dag later over te doen. Een week later belde de hostess van Thermae 2000 hoe het ging met de genezing en later nog een keer. Ik ben vol lof over de begeleiding en het vriendelijke personeel.

met partner, Nov. 2011
"Leuk voor een keertje"
Elly
30-11-2011 Vandaag naar textielvrijedag in Termae geweest.
Het begint al met lange rijen voor de kassa. Eenmaal binnen is het druk druk. Alle saunas zitten bomvol en het eindeloos open en dichtgaan van de saunadeur draagt niet echt ertoe bij dat je lekker kunt ontspannen. Bovendien is het zo druk dat we enkel en alleen maar van een en dezelfde sauna gebruik kunnen maken.
Zwembad is prachtig met stroomversnelling en groot bubbelbad. .. hier is de drukte te doen... Tegen middagtijd naar een kantineachtig restaurant waar rijen staan te wachten totdat hun broodje belegd is en mensen kunnen afrekenen. Dan maar naar de bar beneden voor een bitterhap en hier is het een ware verademing, heerlijk rustig.
Bij vertrek en het afrekenen hetzelfde probleem als bij aankomst... Rijen voor de kassa.... Als je dan al, tot rust had kunnen komen begint de stress hier weer opnieuw....

met partner, Apr. 2011
"Een unieke plek in Nederland!"
Audrey Verstegen
4-4-2011 Samen met mijn partner een weekendje Limburg. Wat een rust en wat een prachtige locatie. Personeel zeer vriendelijk, eten erg goed en de faciliteiten zijn een verademing. We hadden een zeer romantisch weekend, met een paar zeer fijne behandelingen. Je kunt toch wel merken dat ze al ruim 20 jaar ervaring hebben in het wellness vak.

alleenreizend, Mrt. 2011
"Echte ontspanning"
Pieter Verhoef
23-3-2011 Ik ga regelmatig naar Thermae 2OOO en kom hier helemaal tot rust, gewoon buiten op de ligweide lekker afkoelen en genieten van het uitzicht. Sauna's zijn nog niet zo lang geleden vernieuwd en personeel is heel vriendelijk. Laatst ook een keer gegeten in het restaurant in de sauna, dat ook vernieuwd was, was ook prima! Vorige keer een Mindfullness sessie gevolgd, aparte beleving.

1 2 3 4 5 volgende