Beoordelingen Steenkolenmijn Valkenburg

20 mei 2013

Steenkolenmijn Valkenburg
Beoordelingen Steenkolenmijn Valkenburg
Daalhemerweg 31, 6301 BJ, Valkenburg (aan de Geul)
Wil je weten wat anderen vonden van Steenkolenmijn Valkenburg in Valkenburg (aan de Geul)? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Steenkolenmijn Valkenburg.
Steenkolenmijn Valkenburg scoort een 8,2 uit 10, op basis van 44 beoordelingen
Wil je weten wat anderen vonden van Steenkolenmijn Valkenburg in Valkenburg (aan de Geul)? Op deze pagina lees je beoordelingen van Steenkolenmijn Valkenburg. Je kunt 6 vakantiefoto's van Steenkolenmijn Valkenburg bekijken. Daarnaast kun je 1 video van Steenkolenmijn Valkenburg zien op Zoover. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Steenkolenmijn Valkenburg in Valkenburg (aan de Geul).

1 2 3 4 5 volgende

42 beoordelingen over Steenkolenmijn Valkenburg

met een groep, Apr. 2013
"Indrukwekkend"
Henk en Hetty
1-5-2013 Zeer Indrukwekkend en leerzaam

met oudere kinderen, Mrt. 2013
"Wat een prachtige verhalen hebben wij gehoord"
simone
25-3-2013 erg kindvriendelijk, kinderen mogen hier machines van vroeger bedienen samen met de gids. Onze gids had zo'n mooi verhaal dat het jammer was dat de rondleiding na ruim 2 uur was afgelopen.

met partner, Mrt. 2013
"Echt een bezoek waard!"
van Adrichem
8-3-2013 Een inleidende film over het werken in de mijn, met aansluitend een rondleiding door een deel van de mijn.
Met werkende machines. Echt de moeite waard!

met jonge kinderen, 2013
"Was erg druk"
Linda
21-2-2013 Leuk om te doen als klein kind

Feb. 2013
"Leuk en Leerzaam"
Larissa
3-4-2013 Zeker voor (jonge)kinderen erg leuk om te leren over de schatten van Limburg: de steenkolenmijn. Ook zeer zeker voor volwassen een erg leuk uitje.

met oudere kinderen, 2012
"Interessant"
andre_3
6-11-2012 De gids leidt je rond in een nagemaakte model steenkolenmijn. Hoewel het van oorsprong geen echte mijn is, geeft een bezoek wel een heel erg goed beeld van hoe het indertijd was om in de mijnen te werken.

met partner, Nov. 2012
"Erg interessant"
AR
4-12-2012 Heel interessant. Zeer enthousiaste verteller.

met partner, 2012
"Leuk om eens te bezoeken"
gammetje1979
19-10-2012 niet denken dat dit dagvullend is, maar in combinatie met een bezoek aan valkenburg is het toch zeker de moeite waard

met partner, Aug. 2012
"Hoe het in de steenkolenmijn was."
Theo
3-9-2012 Limburg staat dan wel bekend om "het zwarte goud" maar hoe werd het naar boven gehaald en wat gebeurde er onder in de diepe gronden.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Heel erg leuk en interessant"
Miranda
31-8-2012 Heel erg leuk en interessant. Voor kleine kinderen soms wat eng door het lawaai. Erg leuk om te zien en vooral te horen hoe het eerder ging. Erg leuk dat de rondleidingen gegeven worden door mensen die er zelf hebben gewerkt.

1 2 3 4 5 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit