Hotel Riche**** in Valkenburg (aan de Geul) Nederland beoordelingen 6.5 | Zoover
1.510.733 beoordelingen - 43.459 bestemmingen - 273.707 accommodaties - 19.823 bezienswaardigheden - 17.831 bezoekers online

Beoordelingen Hotel Riche****

-4  °C

8 februari 2012

5,4
6,1
Hotel Riche**** Valkenburg (aan de Geul)

Hotel Riche scoort een 6,5 uit 10, op basis van 129 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Riche****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Riche**** in Valkenburg (aan de Geul), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Hotel Riche**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Riche**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Hotel Riche**** met andere accommodaties in Valkenburg (aan de Geul).

127 beoordelingen over Riche****

met partner, Feb. 2012
Genieten
ceeltje
7-2-2012 het was weer super gezellig en hebben niets te klagen gehad dit weeekend alles prima en komen snel weer erug heb al weer heimwee

met partner, Feb. 2012
Net en prima hotel vlakbij het centrum
bink
4-2-2012 Wij hebben 1 nacht gelogeerd in dit hotel en vonden het prima. Geboekt via veilingen.
Mooie en schone kamer en badkamer, fijne bedden, goed ontbijt en vriendelijk personeel.
Jammer dat mensen negatieve ervaringen hebben, onze ervaring was dat de eigenaar erg zijn best doet om zijn gasten tevreden te stellen.

met partner, 2012
Wat een afrader!
xxjoyce2
1-2-2012 Afgelopen weekend hier overnacht, prima ligging, heel centraal! De kamers waren vies: vlekken in de bedden, de douche was kapot, haren in de douche, de prullenbak was niet geleegd, klein en vies en het uitzicht op een vieze parkeerplaats was ook niet ideaal. Het personeel hoefde je niks te vragen want die snauwden je af, alles behalve een 4 sterrenhotel. De bekleding was erg oudbollig, als je een allergie hebt hoef je er niet heen te gaan, heel stoffig en vies. Absoluut een AF-rader.
Directeur Patrick Rooding, 1-2-2012
Eigenaar zegt:  beste mevrouw Teeselink wij vinden het jammer dat uw verblijf is tegengevallen . Waarom bent u niet naar de receptie gekomen om ons hiervan op de hoogte te brengen, nu kunnen we er niks aan doen. Mocht u nog iets willen toevoegen graag op ons emailadres info@hotelriche.nl

met jonge kinderen, Jan. 2012
Knus hotel voor een leuke prijs
Conny
2-2-2012 Dit hotel is een leuke keus voor een weekeindje Valkenburg.
Het hotel is netjes maar mag wel enigsinds gemoderniseerd worden.
Verder was het ontbijt goed gesorteerd.

met partner, Jan. 2012
Goed te doen voor een nachtje
justgotravel
1-2-2012 eens wat anders gedaan en een overnachting geboekt via veiling om te zien wat je hiervoor krijgt. Was niet teleurstellend, al zou ik het hotel meer op 3 sterren plaatsen dan 4 sterren. Badkamers zijn redelijk ruim maar hier is qua indeling geen goed gebruik van gemaakt. Kleine wastafel en geen ruimte in de douche om je spullen neer te zetten. Douche kop zat los zodat je deze vast moest houden tijdens douchen. Was bekend bij het hotel want deze hadden de lange slang vastgedraaid om de mengkraan.Muren zijn erg dun en je hoort de buren zelfs snurken. zelf ben ik een goede slaper dus nergens last van. Meubilair in de kamer is oudbollig en bed is zeeeer zacht. verwacht geen luxe. Maar luxe is toch ver te zoeken in valkenburgse hotels. parheerplaats was goed. Kamer was wel schoon. Voor een nachtje voor herhaling vatbaar (maar dan wel tegen een zeer gereduceerd tarief)

Leuk voor 1 nacht
K.A. Poker
20-11-2011 Het is een verouderd hotel, maar redelijk schoon. Wij zaten op een basic kamer nr120. We waren nogal verast dat we gelijk de slaapkamer instapte. Dus geen halletje voor je bij het bed komt. De kamer was best gehorig. Maar we verbleven er 1nacht, dus dan is het niet zo'n groot probleem. Wat we absoluut geen leuke verrassing vonden is dat we geen warm water hadden. Dus 's ochends een lekkere douche was er niet bij. Nadat we dit gemeld hadden is hier helaas niks mee gedaan.
Het stadje was zeker de moeite waard !

Dus conclusie:
Voor 1 nacht prima, mits je warm water hebt.

Voor meer nachten zouden we niet terug komen.
Directeur Patrick Rooding, 21-11-2011
Eigenaar zegt:  goedenmiddag het klopt inderdaad dat we niet genoeg warm, water hadden dit had ermee te maklen dat we gesloten waren geweest van zondag 13 tot vrijdag 18 November en hierdoor de ketel niet genoeg warm.Als dan op zaterdag alle engelse gasten zich tegelijk gaan douchen hebben we idd een probleempje. Aangezien we u op uw aanraden € 25.00 korting hebben gegeven klopt uw verhaal niet.

Prima voor weekendje Valkenburg, geen 4 sterren
Miriam
8-11-2011 Prima hotel voor een overnachting, echter zeker geen 4 sterren waard.

Pluspunten: centrale ligging, vriendelijk personeel.
Minpunten: nogal verouderd interieur, slechte matrassen, gehorige kamers, water werd niet echt heet.

Onze kamer 122 specifiek: toilet stonk, kraan bleef druppen, er lag een wattenstaafje in de la van een nachtkastje. Omdat we maar 1 nacht bleven, hebben we onze tijd beter besteed dan hierover te klagen.

Overall indruk: voor 1 overnachting is dit hotel prima te doen!

met partner, Nov. 2011
Mooie plek dichtbij het centrum
Otten
5-11-2011 We hadden kamer 301. Netjes, schoon, prima in orde. De kamer is enigszins gehorig, maar voor een weekend geen enkel probleem.
Ontbijtbuffet was uitgebreid, werd steeds aangevuld. Kortom smaakte goed.
Het hotel ligt dichtbij het centrum.

met partner, Okt. 2011
Verouderd maar keurig
Sjaan
15-11-2011 Erg verouderd hotel, maar wij hebben geen klachten gehad. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Ligging is uitstekend en bijna in het centrum. Een kleine opknapbeurt zou geen kwaad kunnen, maar wij hebben eigenlijk een prima verblijf gehad ! In veel duurdere hotels in de service vaak belabberder.

met vrienden, Sept. 2011
Nooit meer
ruud lucassen
5-10-2011 Nooit meer
Verdient 1 ster. slecht eten, kleine muffe kamer. Dit nooit meer!
Directeur Patrcik Rooding, 6-10-2011
Eigenaar zegt:  Beste heer Lucassen Waneer heeft u bij ons geslapen? Met deze beoordeling kunnen we niks.

5,5
6,1