Camping Oriental**** in Valkenburg (aan de Geul) Nederland beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Camping Oriental****

Camping Oriental**** Valkenburg (aan de Geul)

Beoordelingen Camping Oriental****

Rijksweg 6, 6325 PE, Valkenburg (aan de Geul)
Camping Oriental scoort een 8,8 uit 10, op basis van 117 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Oriental****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Oriental**** in Valkenburg (aan de Geul), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 55 vakantiefoto's van Camping Oriental**** vinden. Je kunt 1 video van Camping Oriental**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Camping Oriental**** met andere accommodaties in Valkenburg (aan de Geul).

117 beoordelingen over Oriental****

met jonge kinderen, Mei 2012
"Wat een heerlijke camping"
laker
30-5-2012 We stonden op een familieveldje, ideaal met een speeltuintje op het veldje.
Het zwembad was heerlijk. Het sanitair heel schoon, mooi en heel praktisch met kleine kinderen. De animatie was top, wat deden ze dat leuk.
De omgeving leent zich voor veel leuke uitstapjes, maar er is ook genoeg te doen op de camping zelf.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Heerlijk rustig, toch genoeg te doen"
maurice
8-5-2012 Net een weekje in de meivakantie geweest. Camping straalde enorme rust uit. Smorgens vroeg wakker worden met het gefluit van de vogels. Het voelt aan alsof je in het buitenland bent met al die heuvels.
Animatie is perfect voor kleinere kinderen, Zwembad is open van 09.00 tot 21.00 uur. Vonden onze kinderen ideaal. Het kleine peuterbad gaat open bij mooi weer. Ook onze oudere kinderen vonden dit bad super. Sanitair is geweldig, nog nooit zo mooi en warm meegemaakt. Heerlijke omgeving. Valkenburg met terrasjes, wandelen, fietsen. In het dorpje op loopafstand zit een Plus supermarkt. Huisarts In Berg en Terblijt is een fijne man, apotheek in Margraten (10 minuten rijden).

"Erg geslaagd"
Paula
5-5-2012 Net terug van een weekje meivakantie op deze camping. We lagen op nr. 204 tegenover een kinderveldje (zandbak met speeltoestel). De caravanplek was ruim. Er paste een caravan, voortent en auto op en dan was er nog plek voor een luifel en klein los tentje. Binnen 1 minuut was je bij het toiletgebouw vooraan, zwembad, winkel, receptie en snackbar. Animatie was voor onze zoon van 4 geweldig. Knutselen op de zolder, spelletjes op het sportveld, beleeftheater enz. enz. Dikke duim voor het animatieteam. Camping was heel verzorgd. Er was zelfs een familiedouche, hier was voor onze jongste zoon van 1 1/2 een klein plateautje om hem liggend op aan te kleden. De camping ligt tussen maastricht en valkenburg dus beide plaatsen zijn een prima optie voor uitstapjes. Ons zien ze hier zeker nog een terug!

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Leuke en zeer gemoedelijke camping!!"
Saskia
8-5-2012 Wij zijn hier in de meivakantie geweest en stonden op plek 14. Ruim opgezet straatje met hele grote plekken. Voor onze luifel hadden we nog een meter of 4/5 over. De camping ziet er keurig uit en het is er erg schoon. Sanitair is perfect en idd in de douchegebouwen lekker warm. Pluim voor Roan en zijn assistente (annimatie), doen dit erg leuk. Onze kinderen (12, 10 en 7) willen nooit naar de annimatie maar hier vonden ze het erg leuk. Camping ligt erg centraal in prachtige omgeving waar erg veel te doen is. Aanrader is ook de steenkoolmijn in Belgie (vonden de kinderen erg leuk, en wij ook). Personeel vonden wij erg vriendelijk en behulpzaam. Enige (kleine) minpuntje vind ik dat je moet betalen voor het treintje wat een rondrit over de camping maakt (ook al is het maar 0,50 ct)Kortom "erg leuke camping, een plek om nog eens terug te gaan".

met jonge kinderen, 2012
"Geweldig park en geweldige vriendelijke mensen"
fam de Bruine
26-4-2012 in 1 woord is het gewoon toppie daar

"Geweldige camping"
fam. balvers
16-4-2012 tijdens het amstel gold race weekend op deze camping gestaan met eigen caravan.
bij aankomst vriendelijk geholpen waren al voor 12 uur aanwezig maar mochten wel gewoon onze plek op.
deze camping heeft een schitterend zwembad, super schoon sanitair goed voor kinderen.
prima uitval basis voor een fiets rondje echt een aanrader,
komen zeker nog een keer terug

met jonge kinderen, 2012
"Geef gas"
Wim
21-2-2012 Wij zijn nog nimmer in welke winkel of enige zaak dan wel camping of park op z'n manier ontvangen en behandeld. Wij hadden maanden ervoor besproken en betaald voor een plaats op het kinder tereintje leuk. Niet leuk dus mijn vrouw ging ons aanmelden en werd daar ongeveer voor rotte vis uit gemaakt. Ik ben daarna terug om de centtjes geweest met een hoop gedoe wat ik U wil besparen, maar NIET leuk. Wij zijn zelf ondernemer en dan hoop je dat dit niet bestaat.

"Camping Oriental Berg en Terblijt absoluut doen!"
Familie Krekels
22-9-2011 Camping Oriental is een prachtige camping die ik alleen maar aanbevelen kan. Wij hebben echt niets negatiefs gevonden. Vriendelijk en behulpzaam personeel en eigenaren. Het sanitair is uitstekend en wordt zeer schoon gehouden. Mijn vrouw is mindervalide en heeft dankzij het uitstekende mindervalidetoilet incl. douche een onbezorgde vakantie kunnen genieten. Het verwarmde zwembad was een weldaad. De camping en de sanitair gebouwen zijn zeer schoon en modern. Het enige waar wij ons geergerd aan hebben zijn de bezoekers die toch stiekem de camping proberen op te glippen om de 3 euro bezoekersgeld te ontduiken . Eigenaren en personeel van camping Oriental te Berg en Terblijt bedankt voor 4 weken heerlijke vakantie.

"Prima camping, super animatieteam"
Fam. Boersma
31-8-2011 Zeer nette camping, schone sta-caravan, tip-top doucheruimtes en toiletten.
Het zembad is zeer netjes en schoon. Onze kids ( 7-10-12) hebben zich prima vermaakt.
Super animatieteam, voor alle leeftijden word er iets georganiseerd. van knutselen, tot
levend stratego en "ik hou van Holland". Enthousiaste medewerkers.
Prima ligging, mooie omgeving.
Kortom: zeker een aanrader voor mensen met kinderen. Misschien tot ziens.

"Super camping"
fam tanke uit henge...
26-8-2011 wij zijn van 22 t/m 26 aug
voor het eerst op deze camping geweest
het was fantasties
voor kinderen en voor ouders
super met een woord