Hotel LeTo** in Valkenburg (aan de Geul) Nederland beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel LeTo**

9,5
6,1

Hotel LeTo** Valkenburg (aan de Geul)

Beoordelingen Hotel LeTo**

Daalhemerweg 22, 6301 BK, Valkenburg (aan de Geul)
Hotel LeTo scoort een 8,6 uit 10, op basis van 135 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel LeTo**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel LeTo** in Valkenburg (aan de Geul), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 64 vakantiefoto's van Hotel LeTo** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Hotel LeTo** met andere accommodaties in Valkenburg (aan de Geul).

135 beoordelingen over LeTo**

9,5
6,1
met partner, Jan. 2012
"Anders dan alle andere"
Jacobs
29-1-2012 Centraal gelegen maar wel net buiten de drukke cafe's lekker rustig slapen dus,leuke aparte niet standaard inrichting wie van kleur houd moet hier naartoe kamers zijn netjes en van alle gemakken voorzien zeer vriendelijke eigenaren en zeer behulpzaam en het ontbijt dat ze aan tafel verzorgen
was in 1 woord top zeker een aanrader

met partner, Dec. 2011
"Gezellig en speciaal hotel"
linda
6-12-2011 We waren aangenaam verrast bij dit hotel. Zeer vriendelijk en gastvrij.
Het ontbijt was TOP!!! Heb je zelfs niet in de 4 en 5 sterren-hotels.Bediening aan tafel met alles erop en eraan.
Parkeren was gratis.
Het hotel is vlak bij het centrum gelegen.
Wij gaan zeker nog terug.

met partner, Nov. 2011
"Kleurig/fleurig en keurig"
Heesen
13-11-2011 Weekendje naar Valkenburg geweest bij Hotel Leto. Vorig jaar moeten annuleren wegens operatie van voet, maar de foto's van de website bleven door mijn hoofd spoken. Wat een gezelligheid straalde alles uit.
Afgelopen weekend geweest en het is zoals de foto's al een beetje verklappen. Als je binnen loopt word je al vrolijk. Gezellige goedlachse eigenaars, die het de klanten naar de zin maken. Zo'n ontbijt hebben we nog nooit gehad, met een heerlijke smoothie en vers fruit en lekkere warme broodjes. Maar wat nog het leukste is..............het wordt zo vreselijk leuk opgedient..............Theepotten/koffiepotten in allerlei figuren, zout en peper, eierdopjes, kopjes, schaaltjes per tafel in dezelfde kleur gerangschikt ............kortom een bezoekje meer dan waard!!! Je kunt je auto parkeren voor de deur en het is op loopafstand van het oh zo gezellige centrum.

met partner, Nov. 2011
"Nooit meer een boeking bij dit hotel"
Bettina Achterhuis
25-11-2011 Ik had in september 2011 een boeking gedaan voor een lang weekend in november 2011. Het was mijn verjaardag op 4 november en samen met mijn man had ik me verheugd op een weekend weg naar dit "gezellige"hotel. Mijn man kreeg echter op 1 november helaas een ongeval op zijn werk en heeft zijn voet en enkel verbrijzeld. Ik heb op 2 november diverse malen telefonisch contact met het hotel proberen te krijgen op verschillende tijdstippen en uiteindelijk pas op 3 november de zeer onvriendelijke Ton Schlaman te pakken gekregen. Ik heb het verhaal uitgelegd en als enige kreeg ik te horen dat ik dan wel 1 nacht moet betalen. Ik heb aangegeven dat dit prima is, maar omdat mijn man al die tijd in het ziekenhuis heeft gelegen heb ik nog geen gelegenheid gehad om het geld over te maken. Tot mijn verbazing wordt er vandaag een incassoburo op ons afgestuurd, omdat ik nog niet betaald heb. Dit vind ik dus een zeer onvriendelijke handeling en ik zal daarom ook nooit meer dit hotel gaan boeken.
mede firmant Ton Schlaman, 27-11-2011
Eigenaar zegt:  Geachte mevrouw Bettina Achterhuis van de ericalaan uit Arnhem,nu beide maar met naam en toenaam.Ten eerste beweert U diverse malen te hebben gebeld op verschillende tijdstippen.De receptie van het Hotel is geopend van 06.00 tot 20.00 waarin altijd de telefoon wordt opgenomen ,daarna staat er een antwoordapparaat aan van 20.00 tot 06.00 waarop U ook niet heeft ingesproken.Op 3 november is de telefoon gewoon opgenomen en ik was helemaal niet onvriendelijk maar heb alleen duidelijk gemaakt dat er voor een annulering nooit een plezierige reden is en dat U persoonlijk accoord bent gegaan met de annuleringsvoorwaarden van het Hotel,dit als antwoord op een onwillige houding tav van het betalen van de eerste nacht.Een annulerings verzekeing had U helaas niet afgesloten. Ja,in de brief staat DUIDELIJK vermeld dat na 10 dagen er een incassoburo wordt ingeschakeld,dus van verrassing kan geen sprake zijn en volgens mij is de 25ste 22 dagen na dato,20 dagen geen tijd om een rekening te betalen ??

met partner, Okt. 2011
"Een weekend hier is is voor herhaling vatbaar!"
christelleteters
11-10-2011 Wat een ontvangst! Ton en Leo werken met hart en ziel in hun hotel. Het is zeer kleurrijk en zodra je binnenkomt val je van de ene verbazing in de andere. Denk je alles in je opgenomen te hebben krijg je de volgende ochtend een ontbijt aan je tafel waarvan alles vers is. Het serviesgoed verrast je elke ochtend weer en alles is met zorg en smaak bij elkaar gekocht. Geen wonder dat ze hiervoor een prijs gewonnen hebben.
Ze nemen de tijd voor hun gasten, de kamer die wij hadden was super schoon en minpunten kunnen wij niet ontdekken! Ton en Leo bedankt voor alles en in de toekomst komen wij zeker terug!

met partner, Okt. 2011
"Heerlijk ontbijt in gastvrij hotel nabij centrum!"
M. Vosters
7-11-2011 Dit gastvrije hotel met heerlijk ontbijt ligt op loopafstand van het centrum van Valkenburg. De eigenaars zijn supervriendelijk en het ontbijt met vers fruit en heerlijke smoothies is fantastisch! Fijn dat je koffie en thee kunt zetten op je kamer. En ideaal dat je kunt parkeren voor deur. Kamers iets verouderd, maar wel netjes

"Zeer klantvriendelijke eigenaren"
Willem en Marian va...
28-9-2011 Zeer dicht gelegen bij het centrum. Uitstekend geschikt voor wandel- en fietstochten. Op loopafstand van het Casino. Zeer goed tweesterrenhotel met zeer gastvrije en behulpzame eigenaren. De kamer was prima en schoon en we hadden de mogelijkheden zelf koffie of thee te zetten. Het ontbijt was een feest. Wij komen zeker een keer terug.

"Heerlijk"
stel zonder kindere...
18-9-2011 Super lekker ontbijt , vriendelijke gastheren en op loopafstand naar het centrum!
Eenvoudig maar gezellige kamer! Badkamer zeer klein en beetje verouderd!

Voor een weekendje Valkenburg is dit hotel zeker aan te raden!

"Goede service"
Bremmer
30-8-2011 Bij aankomst goed ontvangen. Vriendelijke eigenaren. Met vragen kon je altijd terecht. En het ontbijt was fantastisch!! Heel goed en o zo veel.
Kamer was simpel maar goed!

met partner, 2011
"Gewoon goed"
24-8-2011 * netjes hotel
* aardige mensen
* onbijt is prima

* is toe aan een kleine opschilder beurt
* ligging in centrum is prima, een wat gehoorige met verkeer dat is jammer
* bed is prima, mijn vriend sliep prima, ik heb geen oog dicht gedaan