20-4-2012
Heerlijk park boven op de Cauberg. Wat een mooie rustgevende plek met veel privacy. De Villas staan ver genoeg van elkaar verwijderd zodat je heerlijk van de rust en vrijheid kan genieten. Mooie comfortabele inrichting met veel zorg voor details. Heerlijke bank om te loungen en de bedden zijn ook goed. Ze zeggen dat Limburg meer zon uren heeft dan de rest van het land. Wat ons betreft klopt dit ook.
Eigenaar zegt:
Geweldig, een 10! Bedankt voor de hoge waardering en mooie complimenten. Tot een volgende keer!
17-4-2012
Kasteeldomein de Cauberg is een klein, rustig park met mooie bungalows. De service is goed. Dit park ligt naast Thermae 2000 en dichtbij het centrum, want het ligt bovenaan de Cauberg.
Het restaurant De zoete zoen is zeer aan te bevelen. Alles is even smaakvol en de bediening is zeer attent en goed. Prijs/kwaliteitverhouding is goed. Wat ook leuk is, is dat je je fles wijn per cl betaalt. De fles hoeft dus niet leeg en mag ook mee naar huis als je dat wilt.
Voor de bungalows is er ook van alles te bestellen.
Voor ons zeker een restaurant om vaker te gaan eten en smakelijk verwend te worden.
Eigenaar zegt:
Beste mevrouw Japin, geweldig om te horen dat u het zo naar uw zin heeft gehad en dat u zo genoten heeft van uw diner. Wij kijken uit naar de volgende keer, hopelijk u ook! Met vriendelijke groet, Team Landal Kasteeldomein De Cauberg