Hotel Hulsman*** in Valkenburg (aan de Geul) Nederland beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Hulsman***

Hotel Hulsman*** Valkenburg (aan de Geul)

Beoordelingen Hotel Hulsman***

de Guascostraat 16, 6301 CT, Valkenburg (aan de Geul)
Hotel Hulsman scoort een 8,0 uit 10, op basis van 77 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Hulsman***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Hulsman*** in Valkenburg (aan de Geul), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 34 vakantiefoto's van Hotel Hulsman*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Hotel Hulsman*** met andere accommodaties in Valkenburg (aan de Geul).

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

75 beoordelingen over Hulsman***

"Goed hotel"
Marjoke
2-5-2012 2 nachten verbleven bij Hotel Hulsman en het is ons goed bevallen. Hotel ligt superdicht in het centrum en is ook heel schoon. Wij waren gegaan met bon en hadden 2 avonden eten bijgeboekt. Het eten 4gangen diner was goed. Wij komen hier zeker nog een keer terug. Bedankt familie Hulsman

"Echt Geweldig !"
margot moors
1-5-2012 Ik heb afgelopen weekend bij Hotel Hulsman gelogeerd. heerlijk geslapen en een uitgebreid ontbijtbuffet. overdag heerlijk gefietst en s'avonds in het gezellige restaurant gegeten. leuke familie en aardig personeel. ons ziet zeker nog eens terug.

met partner, Apr. 2012
"Fijn hotel in centrum Valkenburg"
alice48
5-5-2012 mooi ingerichte schone kamers ,prima ontbijt en fijn personeel.
Enige minpunt ,te hoge opstap naar toilet en douche

met partner, Mrt. 2012
"Volgeboekt"
-Sanne-
20-3-2012 Bij aankomst bleek onze boeking niet te zijn verwerkt (wij hadden keurig een bevestiging gekregen). Door Hotel Hulsman werd er een ander hotel geregeld en daar hebben we tot 2.30 wakker gelegen van de harde muziek uit het cafe onder het hotel. Het was een 2-sterrenhotel en lag tegenover hen in de straat. Toen we de volgende ochtend ons beklag deden over de overlast, kregen we van hotel Hulsman voor de 2e nacht ons geld terug en hebben we zelf een ander hotel geboekt. De reactie van Hulsman: ja wij wisten ook niet dat er geluidsoverlast zou zijn. Ik heb daarop gereageerd dat ik me bekocht voelde en dat dit hotel voor hen wel een makkelijke (lees goedkope) oplossing was. Tuurlijk hoef ik niet naar een beter hotel, maar gelijkwaardig lijkt me logisch. Jammer dat er geen excuses gemaakt werden. Wij zullen dit hotel niet meer boeken.....
Eigenaar G.Hulsman, 27-3-2012
Eigenaar zegt:  Geachte mevrouw de Vries, Jammer dat U het toch niet kunt laten om een trap na te geven.Ik heb mijn excuses bij aankomst aan U aangeboden voor de overboeking.Toen ik bij mijn collega een kamer voor U had geregeld was alles in orde.De geluidsoverlast vind ik erg vervelend. De goedkope oplossing zo als U het noemt is ook niet waar. Ik moet namelijk meer voor de kamer betalen dan U bij mij heeft betaald maar dit terzijde. In het verhaaltje van U wordt ook niet vermeld dat U de parkeerplaats van ons gratis heeft kunnen gebruiken (ook om U tegemoet te komen voor de overboeking) en dat U ons om 2.30 uit bed belt (of wij op dat tijdstip iets voor U kunnen regelen) om te zeggen dat u niet kunt slapen, wat natuurlijk erg vervelend is maar waar wij niets aan kunnen doen.Nogmaals ik vind het erg vervelend van de overboeking maar wij dachten het goed te hebben opgelost.U schrijft ook nog dat U ons hotel niet meer zult boeken. Ik vind dit achterbaks om dit zo te vermelde bij zoover.

met partner, Jan. 2012
"Super!!"
Judith
29-1-2012 Net een nachtje terug van Hotel Hulsman. Een mooi hotel en centraal in het centrum van Valkenburg. Kamers waren netjes en schoon. Het ontbijt was heerlijk. Voor ieder wat wils. Personeel erg vriendelijk.
We hebben genoten in hotel Hulsman.

"Goede ligging van het hotel"
Nicoline
7-10-2011 Hotel Hulsman is een echt familie hotel zoals je deze verwacht. Inrichting en al gewoon geweldig hoe oud en nieuw bij elkaar gecombineerd zijn. Een heuse kamerdeur sleutel die je tegenwoordig niet meer ziet. Denk dat hier in de toekomst wel iets aan veranderd mag worden en dan tevens de deuren. Verder is het echt een geweldig rustig hotel om een paar dagen te overnachten en vooral gebruik te maken van het diner.

met een groep, Sept. 2011
"Leuke plek, maar bedenkelijke benadering 'gast'"
paw_vandenbosch
11-9-2011 Bij aankomst in het hotel bleek dat een geboekte tweepersoonskamer zonder voorafgaand overleg was veranderd in een 1-persoonskamer. Toen daarover werd geklaagd werd verteld dat deze kamer goedkoper was, dat er was gebeld en dat ik niet had opgenomen. Mijn verwijzing naar de bewuste keuze voor een duurdere kamer en mijn voicemail werd afgedaan met de mededeling dat het hotel 'vol' was en dat er niets meer aan te doen was. Een aantal keren sprak de eigenaar de woorden 'jammer dan'. Ook vond hij de kwaliteit van de 1-persoons-kamer niet verschillen van de andere 2-persoonskamers, terwijl deze 1-persoonskamer (met alle respect) de stijl had van circa 20 jaar terug, klein was en de badkamer in een soort kast. Geen plaats voor een gast van 85 jaren oud!
Een verwijzing naar 'jammer dan' is een weergave van een bedenkelijke benadering van je gasten die alleen reizen. Het feit dat de kamer later nog omgeruild werd doet daar eigenlijk niets aan af.
Verder prima ontbijt en kamers!

"Leuk hotelletje voor nachtje Valkenburg"
pattym_1
11-8-2011 Prima Hotel op uitstekende locatie, direct in centrum, parkeervoorziening om de hoek of op eigen terrein. Vriendelijk personeel, goed ontbijt, vooral oudere gasten. Kamers zijn prima (onze kamer was wat aan de kleine kant) fatsoenlijke badkamer, maar het is wel een oud pand, onze kamer was via enkele gangen en trap naar 2e verdieping te bereiken. Hierdoor wel lichtelijk claustrofobisch gevoel ivm nooduitgang, wanneer hier brand uitbreekt heb je een probleem. Verder super hotel en zeker aan te raden.

"Perfecte uitvalbasis voor Valkenburg"
Renata
7-7-2011 Net weer terug van een paar dagen Valkenburg in Hotel Hulsman met gebruik van een bon. Ligging is ideaal, aan een zijstraatje van het centrum. Je bent zo in het hartje van Valkenburg. Elke avond hadden we een 4 keuze menu. Dit was gewoon prima, goed degelijk eten. Als je met de bon gaat heb je dus geen keuze in je diner. 's Morgens tijdens het ontbijt kun je al lezen wat je 's avonds gaat eten. Wij gaan zeker nog eens terug maar dan op basis van Logies en ontbijt omdat er gewoon zoveel leuke en goede restaurants zijn in Valkenburg zijn waar wij graag nog eens willen eten. Als je met de bon gaat hou er dan rekening mee dat je tussen 18.00-18.30 uur aan tafel moet.
Ontbijt is echt prima, hartstikke uitgebreid en meer dan voldoende. Wij gaan zeker nog een terug naar Hotel Hulsman.

"Prima hotel"
Roelof
2-8-2011 Hotel Hulsman is een prima hotel voor een weekend Valkenburg.
De ligging is uitstekend, in een zijstraatje van de straat waar het allemaal gebeurt.

Het hotel wordt gerund door een familie. Je wordt erg vriendelijk behandeld en ze staan altijd voor je klaar.

Het ontbijt is ook perfect. Het ontbreekt aan niets. Diverse soorten brood, yoghurt, crackers, eieren, fruit, allerlei soorten beleg. Alles is aanwezig voor een goed ontbijt!

De kamers zijn niet super luxe, maar netjes en schoon...een fijn bed, een leuk zitje, een mooie flatscreen, etc. Het zijn geen nieuwe kamers. maar dat hoort ook een beetje bij de stijl van de hotel. De kamers hebben helaas geen airco.

Parkeren kan op een priveparkeerplaats van het hotel en kost 6,50 euro per dag. Prima geregeld dus.

Samenvattend: een prima hotel voor een weekend Valkenburg!

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende