Beoordelingen Appartement Hubertushoeve****

20 mei 2013

Hubertushoeve****
Beoordelingen Appartement Hubertushoeve****
Walem 108, 6342 PA, Valkenburg (aan de Geul)
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Hubertushoeve**** in Valkenburg (aan de Geul), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Hubertushoeve**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Hubertushoeve scoort een 8,6 uit 10, op basis van 36 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Hubertushoeve**** in Valkenburg (aan de Geul), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Hubertushoeve****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Hubertushoeve**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 17 vakantiefoto's van Appartement Hubertushoeve**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Appartement Hubertushoeve**** met andere accommodaties in Valkenburg (aan de Geul).

35 beoordelingen over Hubertushoeve****

met jonge kinderen, Mei 2013
"Buitenland lekker dichtbij"
E. Wijbrandts
15-5-2013 Een heerlijke plek met veel ruimte en simpele doch zeer doeltreffende speelmogelijkheden voor de kinderen. Carlos en Pepito, de twee paarden (of zijn het pony's), mogen, mits behoorlijk begeleid door iemand met kennis van zaken, bereden worden. De gastheer en -dame is niet snel iets te gek. Slapen op de strobalen, de vouwwagen een week (leeg) laten staan. Kamperen bij de boer zoals het bedoeld is !!

met oudere kinderen, Dec. 2012
"Prima plek"
Peet Geenen
28-12-2012 Prima plaats waar wij met onze 2 volwassene kinderen en hun partners de Kerstdagen hebben doorgebracht. Prima keuken met afwas machine, voldoende ruimte en goede bedden. Lekker landelijk gelegen en in een zeer rustige omgeving en toch dicht bij Valkenburg. Goed te lopen.
Vriendelijke mensen.

met jonge kinderen, 2012
"Schitterend gelegen en kindvriendelijke camping"
Wijbrandts
18-9-2012 Bij camping Hubertushoeve is een heerlijke mini-camping. De plaatsen zijn ruim en met schitterend uitzicht over het dal. De sanitaire voorzieningen zijn blinkend schoon. Ook voor kinderen is er op deze camping van alles te doen. Skelters, speeltuintje, trampoline, paardrijden, spelen in de hooiberg (favoriet bij onze kinderen). Het kon niet op. Verder zijn de douches ruim opgezet en is er ook de mogelijkheid om een baby te verzorgen.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Super plek voor jong en oud"
H.R. Scheper
22-8-2012 We hadden als gezin met 3 kinderen, huis nr 5. Dit huisje is bijzonder ruim en van alle gemakken voorzien. Vanuit dit huisje keken we, als enigen, over het erf van de boerderij tot aan de achterliggende camping. Er zijn o.a. skelters en fietsjes aanwezig voor de kinderen. Het dorp Valkenburg ligt op 5 minuten met de auto.
Helaas waren er vrij veel spinnenwebben in het huisje. Dus de schoonmaak had iets beter gekund. Maar dat mocht zeker de pret niet drukken.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Prima accomodatie op mooie locatie"
h.j. vriezekolk
8-9-2012 zeer ruim appartement en van alle gemakken voorzien.
Appartementen bij een boerderij waar ook een minicamping is.
Kinderen spelen hier de hele dag ,of gaan ponyrijden of verzorgen.
Als je van dieren (paarden ) houdt en geen massavermaak zoekt is dit een topplek.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Zeer aan te bevelen."
Fam. Van der Velde
4-8-2012 Wij hebben een leuke tijd gehad op de Hubertushoeve. Aardige eigenaars die altijd voor je klaar stonden. Alles mag en kan. De hoeve is kindvriendelijk. De hoeve ligt in een mooie omgeving vlak bij Valkenburg.

met een groep, Mei 2012
"Prima lokatie zowel camping als appartement"
veenink
10-7-2012 In mei hebben we een heerlijk familie weekend gehad met 9 personen op de Hubertushoeve. Zowel een appartement als een camping plek is ons goed bevallen. De camping heeft deels prachtig en schoon sanitair. De eigenaren/familie zijn behulpzaam en vriendelijk.
Prettig was dat voor ons Valkenburg op loopafstand was.
Bij gelegenheid komen we graag terug.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Super. Doen!"
Annemiek
7-5-2012 Voor 1 week een appartement geboekt. In 1 woord super!

Familie Maessen is de ontzettend aardige gastvrije eigenaar die er voor zorgt dat je er echt te gast bent.
Appartementen liggen aan de voorzijde van de boerderij, de camping aan de achterzijde. Hiertussen liggen de stal en paardenboxen en sanitairgebouw voor de campinggasten.

Boer trekt er, tussen zijn werkzaamheden door op uit met de tractor & huifkar, om de omgeving te laten zien aan de gasten.

Ontzettend leuke plek voor kinderen: volop skelters, fietsjes en steps aanwezig, trampoline in de stal, hooiberg, tafeltennistafel, speeltuin, maar een gevonden speciekuip met water en zand zorgt voor net zoveel speelplezier.

Boerderij is nog in bedrijf met koeien en paarden. De koeien kunnen gevoerd worden en onze zoon mocht zelfs mee op de tractor. Hij heeft mede hierdoor een onvergetelijke vakantie gehad.

Wij gaan zeker nog een keer terug naar deze heerlijke plek.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Goede plek, accommodatie en eigenaren !"
Patrick Paulissen
24-10-2011 We zijn een aantal dagen te gast geweest bij de Hubertushoeve. Uitstekende accommodatie met veel ruimte en comfortable inrichting. Buiten veel te doen voor de kinderen. De eigenaren dragen er toe bij dat de kinderen het meer dan uitstekend naar hun zin hebben gehad. Meerijden op de tractor, pony rijden en de stieren voeren.

We gaan zeker nog een keer terug.

De ligging is eveneens goed dichtbij Valkenburg en Maastricht.

"Heerlijk landelijk gelegen appartment"
fam Willemse
28-8-2011 Wij hebben ons hier prima vermaakt. Lekker ruim en goed voorzien appartement, helaas had onze geen rechtstreekse toegang naar ons terras.Kinderen hebben zich prima vermaakt op de hooiberg, steps en skelters. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. wel een fiets of auto nodig om naar Valkenburg te gaan, wij zijn 1 x met de belbus gegaan, was een leuke maar zeer langdurige onderneming!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit