Hotel Hostellerie Valckenborgh*** in Valkenburg (aan de Geul) Nederland beoordelingen 8.2 | Zoover
1.516.540 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 9.481 bezoekers online
Home > Nederland > Limburg > Valkenburg (aan de Geul) > Hotel Hostellerie Valckenborgh***

Beoordelingen Hotel Hostellerie Valckenborgh***

23 februari 2012

Hostellerie Valkenborgh met kasteelruïne

Hotel Hostellerie Valckenborgh scoort een 8,2 uit 10, op basis van 113 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Hostellerie Valckenborgh***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Hostellerie Valckenborgh*** in Valkenburg (aan de Geul), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Hotel Hostellerie Valckenborgh*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Hotel Hostellerie Valckenborgh*** met andere accommodaties in Valkenburg (aan de Geul).

111 beoordelingen over Hostellerie Valckenborgh***

met partner, Dec. 2011
Leuk hotel, ontbijt zeer onvoldoende
P. Kerremnas
27-12-2011 Niet voor herhaling vatbaar ondanks hoge waardering. Het ontbijt stelt totaal niets voor. We verwachten van dit hotel geen Michelin Ster. Een gast mag wel wat verwachten van een ontbijt. Er was totaal geen variatie in b.v. vleeswaren. Alles was afgeteld, geen fruit,eieren waren op, alles werd in zeer kleine hoeveelheden gepresenteerd, als 1 gast iets pakt dan had de andere gast pech. 2 srt. vleeswaren, geen broodrooster. Er was geen personeel in de eetzaal, wilde je iets bestellen dan moet je naar de keuken lopen. Het ontbijt wordt beoordeeld als een zware onvoldoende. Als gast ben ik gauw tevreden, maar hier word je niet vrolijk van en dat voor een 3 daagse vakantie, je wilt toch elke dag een onbezorgde vakantie hebben. Het eten werd niet bijgevuld, je moest voor ieder produkt dat aangeven. Voor de rest ligging goed, avondeten was goed, hotelkamer redelijk, upgrade waren kleine kmrs. Nauwelijks gasten aanwezig tijdens verblijf.

met een groep
Zeer goed en klantvriendelijk hotel
Fam. van Beekveld
27-10-2011 Eigenaar(esse) en het personeel zijn heel vriendelijk.Bij het ontbijt heb je veel keus en het avondeten is heel erg goed.Je hebt keus uit vis en vlees.Als je iets niet mag of lust dan kun je dit doorgeven en dan maakt de kok iets anders voor je klaar.
De kamers zien er ook heel goed en schoon uit. Het hotel is gewoon TOP!!!!!

Supper een aanbeveler met stip
Frank & Ann Noppe -...
19-9-2011 zéér vriendelijke & zéér goede service
Mooi& rustig gelegen op wandelafstand van gzellig centrum.
Avondmaaltijd is zeker de 3 sterren waard

Kortweg geen enkele reden om niet terug te komen (ook niet voor Vlamingen zoals wij)

Voor herhaling vatbaar
Fam. v.d. Hoek
14-9-2011 Een perfecte ligging vlakbij het centrum. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Een uitstekende keuken, met veel variatie en creativiteit. Een 4-gangendiner, met een (gelukkig) niet te lange zit. Mooie ruime en schone 4 sterrenkamer. Super dat er een parkeerplaats is voor hotelgasten.

met partner, 2011
Arrogante, onbeschofte behandeling
Rob en Mira
11-9-2011 Vandaag na boeking kerstmarktarrangement erg arrogant en onbeschoft behandeld door medewerkster Valckenborgh. Door een eigen fout van het hotel en/of hun boekingssite werd voor dit arrangement een leuke prijs berekend en bevestigd per mail. Even later werd mij telefonisch verteld dat ik niet goed had gelezen, terwijl overduidelijk blijkt uit de prints van de boekingssite (die ik heb gemaakt voor de boeking en na het telefoongesprek) dat in beide prints sprake is van heel verschillende prijzen voor exact hetzelfde arrangement (eerst € 119,50 en later € 249) en in tussentijd de arrangementsinfo dus gauw is aangepast. In plaats van zich te verontschuldigen voor de onjuiste info of te antwoorden op mijn vraag hoe nu tot een oplossing te komen, bleef de dame erbij dat ik niet goed had gelezen en het volle pond zou moeten betalen. Het arrangement is dus geannuleerd en dit is zeker geen hotel dat wij gaan bezoeken! Klantvriendelijkheid en beleefdheid beneden alle peil!

In één woord: een fantastisch en gezellig hotel!
Koos en Noortje Hen...
1-9-2011 Dit was ons 3e bezoek aan "Hostellerie Valckenborgh". Een prachtige ****-kamer met een uitgebreid ontbijtbuffet en een heerlijk viergangendiner. Ligging 50 meter van het centrum. Het hotel heeft een ruim privé- parkeerterrein.
Aardige mensen en een snelle bediening completeren het geheel.
Wij komen er zeker weer voor een 4e keer terug.

Geen waar voor je geld
Fam.Mulders
21-8-2011 Afgaande op de beoordelingen op deze site met een gerust hart 2 nachten geboekt in een 4****kamer. De teleurstelling was dan ook groot na het openen van de kamerdeur. Totaal veroudert interieur met de bedden voor de kinderen achter een smoezelig gordijn. De regendouche en de tv stelt werkelijk niets voor. Nadat we ons beklag hadden gedaan bij de receptie werd ons wel een andere kamer aangeboden, hiervan waren we wederom niet onder de indruk. We zijn echt geen moeilijke hotelgangers maar gezien de prijs mag je toch wel meer verwachten. Na 1 nacht dan ook weer uitgecheckt. Natuurlijk is ook niet alles slecht, de parkeergelegenheid, de receptie en de eetgelegenheid waren dik in orde. Het ontbijt is inderdaad niet zeer uitgebreid maar het volstaat. Gezien de staat van de kamer en de prijs die je ervoor betaald kunnen we echter niet begrijpen dat dit hotel zo hoog scoort.

Zeer leuk en net hotel
Harold en Marja Sto...
16-8-2011 We zijn hier nu 3 maal geweest,ook nu weer een 4**** kamer geboekt.
De kamers zijn gerenoveerd en zien er mooi uit.
Pluspunt is dat je de auto bij het hotel kwijt kan voor 10 euro gedurende het hele verblijf. Ipv ergens in Valkenburg op een grote parkeerplaats. Het ontbijt is goed en lekker,voldoende keuze.De afstand tot het centrum is slechts 50mtr.Wij komen zeker weer terug bij Hostellerie Valckenborgh.

Heel goed verzorgd
fam velthuis
25-9-2011 twee weken in augustus geweest, zeer goed bevallen mooie kamer, netjes verzorgd, en het eten was buitengewoon goed, geen dag hetzelfde voorgeschoteld gekregen, het personeel is erg aardig en doen alles voor de gasten, wij komen zeer zeker nog eens terug om te beginnen met de kerst.

met partner, 2011
Mooi centraal
Stel
12-8-2011 - 3 sterrenkamers vallen tegen. Waren voorbereid op mindere kamers, maar dit viel wel écht tegen. Douche klein en het was allemaal niet superschoon.
Bedden goed!!
- Ontbijt prima, hadden het wel uitgebreider verwacht: bijv. meerdere keuze in bolletjes en bijv. verse jus, gebakken ei of vers gesneden fruit. Dit was er dus niet.
- Plek is supergoed!!! Vlakbij de straatjes waar 'het' allemaal gebeurd.
- Parkeren voor 10,00 euro (maakt niet uit hoeveel dagen) naast het hotel! Super!
- Vriendelijk personeel.

met een groep (3)