Appartement Dieteren-Meijs*** in Valkenburg (aan de Geul) Nederland beoordelingen 8.4 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 3.766 bezoekers online
Home > Nederland > Limburg > Valkenburg (aan de Geul) > Appartement Dieteren-Meijs***

Beoordelingen Appartement Dieteren-Meijs***

-7  °C

7 februari 2012

Appartement Dieteren-Meijs*** Valkenburg (aan de Geul)

Appartement Dieteren-Meijs scoort een 8,4 uit 10, op basis van 46 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Dieteren-Meijs***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Dieteren-Meijs*** in Valkenburg (aan de Geul), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 39 vakantiefoto's van Appartement Dieteren-Meijs*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Appartement Dieteren-Meijs*** met andere accommodaties in Valkenburg (aan de Geul).

1 2 3 4 5 volgende

45 beoordelingen over Dieteren-Meijs***

met partner, Jan. 2012
Prettig verblijf
ejtleen
29-1-2012 Wat een vriendelijke ontvangst door de eigenaar. Alles werd prima uitgelegd en de weg gewezen. In het appartement stond een mand klaar met de badjassen, handdoeken en welness-producten voor ons thermale-2000 arrangement. Verder een goede uitvalbasis voor een dagje Maastricht en een toertje door de omgeving. Aanrader!

met partner, Dec. 2011
Geweldige appartement!
jw.maris
30-12-2011 Mooi, ruim appartement! Het staat naast de lift die naar de kerststal gaat, maar geen enkel last van lawaai o.i.d. Ook op straat 's morgens erg rustig, dus lekker uitslapen. Er zijn gewoon supermarkten op redelijke loopafstand dus je kunt lekker in je appartement ontbijten. Erg schoon, opgeruimd en modern genoeg. Erg vriendelijk personeel. Top allemaal dus.

met oudere kinderen, Dec. 2011
Leuk appartement vlakbij uitgaanscentrum
wijburg
20-12-2011 Vriendelijke eigenaren. Leuke locatie, naast de kabelbaan.
Net en schoon appartement, met als voordeel; opgemaakte bedden.
Alleen ontbijt bij hotel Riche niet voor herhaling vatbaar.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Dieteren-Meijs*** bij...

met partner, Okt. 2011
Heerlijk appartement
e.hofsink
7-11-2011 ruim appartement, vriendelijke eigenaren.

Helemaal super! Een echte aanrader!
Ger
31-8-2011 Ideaal voor wielrenners, mooie afspuitplek voor fiets, afgesloten berging en voorzien van fietssloten voor de race- of mtbfiets. Op ideaal gelegen afstand van diverse fiesroutes en bekende beklimmingen. Erg schoon en ruime appartementen! Op loopafstand van het gezellige en bruisende centrum van Valkenburg! Vriendelijke en zeer gastvrije eigenaren! Helemaal top dus.

Fantastisch appartement
Linda
10-6-2011 We zijn net terug uit van een midweek.
Appartement was perfect.
Alles aanwezig en super schoon.Ook heerlijk rustig,maar toch lekker bij het centrum.
Eigenaresse zeer vriendelijk.

Alleen het ontbijt bij hotel Riche dat we erbij hadden genomen zal ik niet snel meer doen.
Voor een 4* hotel En 9,50 pp verwacht ik wel wat meer dan een beperkt buffet met elke dag hetzelfde ontbijt.
Ik heb in Valkenburg wel een beter ontbijtbuffet gehad in 2 en 3 sterren hotels.
Maar bij Dieteren komen we zeker terug

Een super midweek!
Ursula Thomasson
7-6-2011 Wij zijn in de week van 30 mei een midweek bij Dieteren geweest. Je wordt zeer vriendelijk ontvangen, en onze kamer zag er prima uit en vooral héél schoon!Onze kamer lag aan de achterkant van het hotel met leuk uitzicht op de kabelbaan, zwembad en de langste zon!Het centrum is 2 minuten lopen en alles is dichtbij.Kortom, we gaan zeker weer een keer terug naar Dieteren. Prijs/kwaliteit is erg goed, ook het ontbijt in het naastgelegen hotel erg goed verzorgd!Enig minpuntje kan zijn als je slecht ter been bent en je hebt een kamer op een van de verdiepingen omdat er geen lift aanwezig is.

Ruim en goede ligging
Alain
30-5-2011 Ruime appartementen in het centrum van valkenburg.
Je wordt heel goed ontvangen en alles is zeer schoon.
Het zwembad is ook zeer fijn wanneer het warm weer is.
Enig minpuntjes is dat de bedden een beetje doorzakte.

met partner, Mei 2011
Goede plek, dicht bij het centrum
EmBee
6-10-2011 Wij zijn hier van het voorjaar geweest. Een lang weekend. Erg gezellige en gastvrije mensen die erg behulpzaam zijn. Appartementen zijn rustig gelegen en op 5-10 minuten lopen van de restaurantjes e.d. in Valkenburg.

met partner, Mrt. 2011
Super appartement
Jolanda en Thom
9-4-2011 Midweek buiten het seizoen voor een topprijs: 105 euro. kregen appartement 3, een zeer ruim verblijf van ca 60 m2 met 2 balkons (voor en achter, waardoor altijd zon). Parkeren tegen betaling, 6 euro per dag, op ongeveer 250 meter. De slaapkamer bestaat uit 2 losse bedden die aan elkaar geschoven zijn (1.80x2.00). Inrichting keuken is compleet, we hebben 2x zelf eten gekookt en dat ging uitstekend. In de centrale hal staat een boekenkast en er liggen allerlei (leuke!) wandeltochten. Eigenaren hebben ook GPS beschikbaar voor wandeltochten, 1 dag vooraf aanvragen. Een echte aanrader, wij komen hier zeker nog een keer.

met een groep (1)

1 2 3 4 5 volgende