De Valkenier Valkenburg (aan de Geul) Nederland. Informatie & Beoordelingen De Valkenier ~ Zoover

Beoordelingen De Valkenier

De Valkenier
6,1

Beoordelingen De Valkenier

Koningswinkelstraat 53, 6301 WH, Valkenburg (aan de Geul)
Wil je weten wat anderen vonden van De Valkenier in Valkenburg (aan de Geul)? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van De Valkenier.
Wil je weten wat anderen vonden van De Valkenier in Valkenburg (aan de Geul)? Op deze pagina lees je beoordelingen van De Valkenier. Je kunt 7 vakantiefoto's van De Valkenier bekijken. Daarnaast kun je 1 video van De Valkenier zien op Zoover. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Bekijk alle accommodaties in de buurt van De Valkenier in Valkenburg (aan de Geul).

34 beoordelingen over De Valkenier

6,1
5,9
met jonge kinderen, Mei 2012
"Alleen voor kleine kinderen"
Marc
29-5-2012 De entree prijs is al behoorlijk, dan verwacht je ook wat van park. Ok, t.o.v. de "grote" jongens (Efteling, Walibi) is dit park prijsgunstig (2 volw., 1 kind 9jr, 1kind 5jr. + parking = > € 40,--) maar verwacht dan ook niets. Het is allemaal ouwbollig, soort kermis achtig, niet spectaculair, maar voor de kleinsten wel aardig. Ook vanwege de levende have (kinderboerderijtje). Maar het onderhoud is ronduit triest. Er staan best mooie replica's van allerhande (oertijd) dieren, maar de verflaag bladerd er van af. Voor de rest ziet het er ook uit alsof het opgekocht is uit 4e hands kermisattractie verkoop. Al met al weinig waar voor weinig geld.

met een groep, Apr. 2012
"Leuk voor kleine kinderen"
Chris
29-4-2012 Leuk attractiepark voor kleine kinderen.
Voor oudere kinderen lijkt me er minder aan.
Alles is wel erg gedateerd , maar goed daar is de entreeprijs ook naar.
Leuk voor een ochtend of middag.

"Leuk park voor kids tot 12 jaar, maar onveilig!"
Edwin
22-8-2011 We dachten een leuk uitje te hebben met onze kinderen van 4 en 8 jaar. De kinderen hebben ontzettend genoten, maar dat is ook alles. Het (zeeeer jonge) personeel is zeer onervaren waardoor er bijna 2 ongelukken plaatsvonden. Allereerst bij de "oldtimers", tijdens het uitstappen werden wj van achteren door een andere oldtimer aangereden .... zit nl geen rem of stop op terwijl het personeel (jongen van zo'n 14/15 jr) op een stoeltje blijft zitten. Ook de waterglijbaan (die is wel leuk), werd even niet opgelet waardoor een bootje te snel naar beneden gelaten werdt, resultaat .... beneden werd tijdens het uitstappen onze kleine bijna geraakt. Het park doet als een veredelede kermis aan (met dito personeel). Rondrit van 2 euro pp is helemaal een flop, gewoon een ritje door een winkelstraat van Valkenburg met achter het stuur een joch van 16/17.... Schandalig!! Horeca is ontzettend duur en onvriendelijk personeel. Het lijkt alsof het park gerund wordt door Kinderen voor Kinderen qua leeftijd

"Leuk voor de kids"
Familie B
6-8-2011 N.a.v. de reviews hier twijfelde we of we wel moesten gaan. Toch gegaan en hier geen spijt van. De eerdere beoordelingen zoals '1' en '10' zijn niet reëel. Voor kinderen tot circa 8 jaar is het een prima en betaalbaar park (zeg maar een 8). Voor ons ouders speelt kwaliteitsbeleving, veiligheid en hygiëne wat zwaarder mee, maar gezien de prijs toch een 7.
Park is heel goed te bereiken met de trein (de weg tegenover treinstation in lopen, dan rechts en links en je bent er).
Alle attracties zitten bij de entreeprijs in, muv minitractors, trein (die een rondje valkenburg rijdt) en amusementhal. Op het park staan er nog een aantal apparaten die geld vragen zoals waterpistolen, boksbal etc. Jammer dat dit extra geld kost maar is ook zo bij de Efteling (bijv de schiettent aldaar). Voldoende gratis attrac. voor een hele dag lol. Gezien de andere reviews hadden we eigen eten meegenomen, consumpties zijn niet goedkoop (zoals in elk pretpark!) maar niet extreem. Toiletten verouderd maar schoon

"Leuk park voor de kleintjes."
Michael
22-7-2011 Half dagje op pad geweest met de kids naar de Valkenier en een prima dag gehad. Park heeft een opknapbeurt gehad en wat nieuwe attracties geplaatst. Om deze reden is het park zeker een aanrader voor met name de kids tot 12 jaar. Voor de prijs van het park hoef je het niet te laten, de horeca wel wat aan de prijzige kant maar wel een dikke voldoende voor de Valkenier.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Leuk park, vooral voor kleine kinderen"
miertje
13-6-2011 Wij zijn hier met ons zoontje van 2 1/2 geweest en wat allemaal is geschreven kunnen we niet bevestigen. We hebben een hele leuke dag gehad en ons erg goed vermaakt.

Het park maakte ook een verzorgde indruk en was gewoon gezellig. Ons zoontje kon (bijna) overal in, met of zonder ons. Overal waren gelegenheden om even te kunnen zitten, dichtbij de attracties zodat je de kinderen toch in de gaten kunt houden.
En de prijs is ook helemaal niet veel als je het met andere parken vergelijkt, en wat je daarvoor krijgt.
Wij gaan dus ook zeer zeker nog een keer terug! En raden het anderen zeer zeker aan.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Super veranderd"
Femke
6-6-2011 vorig jaar zijn wij met ons gezin naar dit park geweest, toen zag het er allemaal wat verlaten bij/ toch besloten wij dit jaar nog eens te gaan omdat de kinderen zich hartstikke goed vermaken.

Het was gewoonweg super, alles heeft een likje verf gekregen de 4 attracties die ze erbij hebben gezet hebben ze goed gedaan! complimenten, het is in 1 keer een super park geworden,

eten was goed prijs helemaal niet duur voor een pretpark als je kijkt wat je ergens anders betaald suikerspinnete voor maar 1,95 dat zie je bijna nergens, ook was er amusant entertainment aanwezig een roofvogelshow en een entertainer nou het was gewoon een super dagje! we gaan zeker nog een keer

met jonge kinderen, Mei 2011
"Geweldig opgeknapt"
Linnie
12-5-2011 De Valkenier is afgelopen winter helemaal opgeknapt. We zijn geweest en het ziet er super uit. 8,95 is niets als je naar de kermis gaat betaal je 2 euro voor een draaimolen en als begeleider moet je ook nog betalen. De kinderen vinden het geweldig. Super park, waar voor je geld. Voor kinderen tot 12 jaar denk ik dan willen ze andere dingen.

met jonge kinderen, Mei 2011
"Aardig pretpark voor kinderen tot ca. 10 jaar."
Caroline
10-5-2011 Attracties zijn niet erg spectaculair maar mijn zonen van 8 en 9 hebben zich een hele middag prima vermaakt met de achtbaan, het spookhuis, de botsauto's, de waterfietsen, de waterglijbaan en diverse andere attracties. Geen lange wachttijden alhoewel het meivakantie in Limburg was. Horecaprijzen redelijk: softijsje voor ca. EUR 1,25. Je mag je eigen etenswaren meenemen en buiten opeten.

met jonge kinderen, Sept. 2010
"Prima"
jos
10-11-2010 leuk park voor weinig geld, leuk voor de kinderen die vermaken zich de hele dag