Pension De Dael in Valkenburg (aan de Geul) Nederland beoordelingen 9.1 | Zoover

Beoordelingen Pension De Dael

9,5

Pension De Dael Valkenburg (aan de Geul)

Beoordelingen Pension De Dael

daalhemerweg 44, 6301 BK, Valkenburg (aan de Geul)
Pension De Dael scoort een 9,1 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension De Dael? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension De Dael in Valkenburg (aan de Geul), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Pension De Dael vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Pension De Dael met andere accommodaties in Valkenburg (aan de Geul).

8 beoordelingen over De Dael

"Super verblijfplaats voor paar daagjes Valkenburg!"
suzanne
3-8-2011 We zijn hier geweest voor 1 overnachting en verbleven met z´n 3´en op kamer nummer 5 helemaal bovenin. Kregen een warm welkom van de heer des huizes, waren er om 13u, maar konden onze kamer al meteen in. Ook kregen we gelijk de sleutel van de voordeur en een parkeerkaart, de auto kon pal voor de deur staan. We zijn Valkenburg in geweest, en ons prima vermaakt. Vanmorgend stond er een heerlijk en uitgebreid ontbijt klaar, diversen broodjes, yogurt,sap,crackers,pannenkoekjes etc. We konden lekker op het terras ontbijten en hebben nog gezellig gekletst met de eigenaren, leuke mensen! extra pluspunt: wij hadden een koeltas bij ons, en wilde aan de eigenaren vragen of onze elementen in de vriezer mochten, aangezien ik op dat moment niemand zag, had ik m even bij de deur gezet om het later te vragen, vervolgens komen we later terug en was de tas weg... dus we hadden zo iets van we zien het wel, maar de volgende ochtend kregen we de koeltas met bevroren elementen terug!!!komen zeker terug!!

met partner, Mei 2011
"TOP"
snoeren
29-5-2011 geweldig pension. gastvrij. netjes, vriendelijke gastvrouw. geweldig ontbijt. voor herhaling vatbaar !!

met partner, 2010
"Super"
fam rens uit hilve...
20-8-2010 het was voor ons de eerste keer in een pension maar het was super
mooie kamer ,zeer goed ontbijt en eigen parkeerplaats.
zeker een aanrader voor een weekendje Valkenburg

De beste prijzen en lastminutes voor Pension De Dael bij:

met een groep, Juli 2010
"Huiselijk, en goede lokatie"
L. Plantenga
22-7-2010 Wij hadden een 3 persoonskamer. Ruim en mooi uitzicht op het kasteel. Wel jammer van de drukke weg. Erg veel lawaai vanaf 7.00 sóchtends.
Douche was minder, deed het niet helemaal goed.
Gastvrije mensen en we konden zo naar binnen en buiten lopen.
Gratis prive parkeerplek. Ontbijt was ook goed, lekker rustig voor ons omdat we de enige waren. (net voor het seizoen)

met partner, Juli 2010
"Fantastische plek"
fam terhorst
8-8-2010 Leuk pension, mooie ligging vlakbij het centrum en toch rustig.
Mooie ruime kamers, alles aanwezig, mooie badkamer, mini bar en
zelf senseo koffie apparaat met gratis koffie.
Prima uitgebreid ontbijtbuffet, erg goed verzorgd.
Wij gaan hier zeker weer terug.

Fam Terhorst

"..."
Petra v E.
14-8-2008 Leuk pension. Uitstekende locatie, alles ligt dichtbij.! Aan de overkant van de straat zijn de fluweelgrotten/Kasteelruine. Ongeveer 100m van het gezellige centrum. Hartelijk ontvangst,ruime inchecktijd uiteraard na overleg ,we mochten zelf onze kamer kiezen.Veel vrijheid, je krijgt de sleutel van de voordeur. Alles zag er schoon en netjes uit, het bed sliep goed! (wel wat gehorig want we hoorde het bed van de kamer ernaast enorm kraken,en de gasten boven lopen maar ja....wij hebben dat niet als lastig ervaren! ))Wij hadden een luxe kamer met eigen badkamer/kluisje/minibar/TV/senseo. Voor maar weinig geld!
's Ochtends heel uitgebreid ontbijtbuffet, met warme broodjes, voor elk wat wils. Betaling van het verblijf pas met het vertrek, wat ik toch wel een kwestie van goed vertrouwen vind!!!Prima pension voor 1 of enkele nachten.
(ps: je hebt een eigen prive parkeerplek voor auto)

bryan
22-4-2007 eeen heel gezellig familiepension waar de klant koning is.heel goed ontbijt en de kamers zijn ook goed.we hebben lekker gegeten.

met partner, Mei 2002
Jolanda
23-3-2006 Het is een erg gezellig familie pensionnetje!!!!!!!