Hotel Bilderberg Kasteel Vaalsbroek**** in Vaals Nederland beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Bilderberg Kasteel Vaalsbroek****

2 juni 2012

achterkant

Beoordelingen Hotel Bilderberg Kasteel Vaalsbroek****

Vaalsbroek 1, 6291 nh, Vaals
Hotel Bilderberg Kasteel Vaalsbroek scoort een 8,3 uit 10, op basis van 201 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Bilderberg Kasteel Vaalsbroek****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Bilderberg Kasteel Vaalsbroek**** in Vaals, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 121 vakantiefoto's van Hotel Bilderberg Kasteel Vaalsbroek**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Bilderberg Kasteel Vaalsbroek**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Hotel Bilderberg Kasteel Vaalsbroek**** met andere accommodaties in Vaals.

193 beoordelingen over Bilderberg Kasteel Vaalsbroek****

"Toplocatie"
somers
29-5-2012 hotel kasteel vaalsbroek is een prima plek om te verblijven. wij hebben dit hotel meerdere bezoeken gebracht en ook nu hebben we weer een heerlijk pinksterweekend in dit hotel doorgebracht. een prima kamer met alles voor een aangenaam verblijf alleen de t.v. dat kan echt niet in dit klasse hotel onbegrijpelijk. wij hadden bij de reservering aangegeven dat wij een streng dieet hebben en dat moest geen probleem werd ons medegedeeld.
maar helaas de eerste avond ging dit helemaal fout dat was erg vervelend maar eerlijk is eerlijk het werd door de bediening voortreffelijk opgelost tot aller tevredenheid. de tweede avond ging het prima. maar wij reserveren nooit meer een menu inclusief dus gewoon zelf aan tafel bestellen. het personeel was uiterst beleefd en behulpzaam in het najaar gaan we weer.
Sales Manager Wout Sikkenga - T & L Sales Manager, 1-6-2012
Eigenaar zegt:  Geachte familie Somers, Dank voor uw mooie reactie en tevens voor de aandachtspunten als door u verwoord. WIj zullen uiteraard dit meenemen ter verbetering van ons mooie product en hopen u dan ook graag snel weer bij ons te mogen begroeten. Als beloning voor uw feedback bieden wij u bij deze de unieke en op naam uitgegeven code WBV-007 waarmee wij u bij een volgend verblijf een gratis upgrade naar een mooie Juniorsuite zullen bieden. Nogmaals onze dank voor uw bezoek en hopelijk tot een snel weerziens.

met partner, Mei 2012
"Prima hotel in prachtige omgeving!"
Denise
26-5-2012 Het hotel ligt erg mooi, ontvangst was prima. Konden tegen een redelijke toeslag een Junior Suite met terras krijgen, ivm het mooie weer hebben we dit gedaan en het was zeker de moeite waard. Mooie, ruime kamer met heerlijke bedden! Badkamer prima, maar niet bijzonder. Ontbijt was heerlijk, het standaard, maar prima en uitgebreide Bilderberg ontbijt. Diner hebben wij niet in het hotel gebruikt, dus weten niet hoe dat is. Minpuntjes: tv was zo'n ouderwets bakbeest. En waarom blijft Bilderberg toch stug door gaan met geld vragen voor WIFI gebruik. Tegenwoordig bijna overal gratis.
Sales Manager Britt van Dinteren, 1-6-2012
Eigenaar zegt:  Geachte Denise, Hartelijk dank voor deze mooie woorden over uw verblijf bij ons. Wij hopen eveneens dat onze televisies spoedig worden vervangen en begrijpen uw standpunt uiteraard. Als beloning voor uw review bieden wij u bij deze de unieke en op Zoover-naam uitgegeven code WBV-008. Bij een volgend verblijf bij ons is deze code een gratis upgrade naar een Junior Suite waard. Wij danken u nogmaals hartelijk voor uw bezoek en hopen u snel weer eens te verwelkomen!

"Prima Hotel"
jurgenmengerink
18-5-2012 Kasteel Bilderberg is een prima hotel. De service is perfect en de kamers zijn netjes. Ook het eten a la carte is erg goed met dagelijks een wisselend menu.
Zwembad was iets aan de frisse kant. Sauna en fitness is allemaal netjes en schoon.
Sales Manager Wout Sikkenga - T&L Sales Manager, 19-5-2012
Eigenaar zegt:  Geachte familie Mengerink, Dank u zeer voor deze mooie feedback. Wij bieden u bij deze de unieke en op naam uitgegeven code WBV-004 waarmee wij u bij een volgend verblijf een gratis upgrade naar een mooie Juniorsuite zullen bieden. Welcome Back at Vaalsbroek!

met jonge kinderen, Mei 2012
"Zeer goed hotel voor paar dagen Limburg"
mdkoek
7-5-2012 Hotel Bilderberg Kasteel Vaalsbroek heeft een mooie ligging om Limburg te verkennen. Tevens ligt het in een mooi natuur gebied met vijver, beelden, het kasteel en veel heuvellandschap.
Wij waren hier 4 dagen met onze dochter van 9 jaar. Op de kamer een extra bed voor haar, dit was prima te doen betreft de ruimte. Badkamer keurig netjes en schoon, iedere dag schone handdoeken. Op de kamer faciliteit om kopje koffie of thee te nemen. Ontbijt was ruime keus en zeer goed. Personeel erg vriendelijk bij de ontbijtzaal, receptie, je bent welkom.
Wij hebben niet gegeten in dit hotel, waren veel weg. De prijzen die ik zag staan waren wel vrij hoog en de menukaart geen gerechten voor kinderen.
Dit hotel is een aanrader, wij zouden er zeker weer naar toe gaan!

met partner, Mei 2012
"Een heel fijn hotel op een leuke locatie"
Elly Huisman
6-5-2012 Wij zijn net terug van 3 overnachtingen in Hotel Vaalsbroek. De kamer was mooi, ruim met balkon (pluspunt). Het ontbijt was heel erg goed.
Zeker voor herhaling vatbaar.

met partner, Mei 2012
"Uitstekend en mooi gelegen verblijf!"
d_dane
6-5-2012 Kasteel Vaalsbroek is een mooi onderhouden kasteel, dat in het mooie Limburgse landschap ligt. Behalve onbijt en diner verblijf je niet in het kasteel maar in een van de (moderne) bijgebouwen.
Daar is ook de wellness te vinden. De kamers zijn stijlvol en ruim.
We misten op kamer 346 de airco en het uitzicht was nihil. (wat men niet verwacht bij ****!)
Verder zeer tevreden over deze accomodatie en het vriendelijke personeel.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Super hotel"
esther
16-5-2012 Voor de 21e keer in dit TOP hotel geweest, blijft een heerlijk hotel waar je op en top kunt genieten
voor ons is dit echt vakantie!!

met partner, Apr. 2012
"Mooie locatie, goed hotel met wat opmerkingen"
martin_van_vugt
6-5-2012 Prima hotel met mooie kamers echter ook een paar minpunten. Betalen voor het gebruik van wireless internet is voor een 4 sterren hotel niet van deze tijd. V.w.b. de restaurants bij het hotel, in het a la carte restaurant is de keuze zeer beperkt vooral als je niet van asperges houdt. In het buffet restaurant werden mn de voorgerechten niet goed aangevuld.

met partner, Mrt. 2012
"In een woord "geweldig""
Marielle
29-3-2012 schitterend hotel mooie omgeving vriendelijk en behulpzaam personeel schone kamers en met dit heerlijke weer mooi vertoeven in een bosrijke omgeving

met vrienden, 2012
"Geweldig verblijf gehad"
Cindy Best
13-3-2012 We hebben vorige week overnacht in een juniorsuite deluxe. Een fantastische ronde kamer, geweldig uitzicht op het groen, heerlijke zon op ons balkon. Enorm groot flatscreen in de kamer. Kortom top.
Bij de incheck voel je je al welkom door het aardige personeel.
Namen alle tijd om alles uit te leggen.
's avonds heerlijk gegeten in de Kruidentuin, zijvleugel van het kasteel. Een netjes verzorgd en zeer uitgebreid dinerbuffet.
De dag van uitcheck een ontspannen massage bij de spa en na de massage mochten we komen uitchecken ipv al om elf uur, dat is pas service. We komen zeer zeker terug bij Vaalsbroek.