Beoordelingen Hotel Van der Valk Stein-Urmond****

24 mei 2013

Van der Valk Stein-Urmond****
Beoordelingen Hotel Van der Valk Stein-Urmond****
Mauritslaan 65, 6129 EL, Urmond
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Van der Valk Stein-Urmond**** in Urmond, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Van der Valk Stein-Urmond**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Van der Valk Stein-Urmond scoort een 7,5 uit 10, op basis van 71 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Van der Valk Stein-Urmond**** in Urmond, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Van der Valk Stein-Urmond****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Van der Valk Stein-Urmond**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Hotel Van der Valk Stein-Urmond**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Van der Valk Stein-Urmond**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Hotel Van der Valk Stein-Urmond**** met andere accommodaties in Urmond.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

69 beoordelingen over Van der Valk Stein-Urmond****

met partner, Apr. 2013
"Prima bereikbaar hotel"
Roy
2-4-2013 Dit Van der Valk hotel annex restaurant is uitstekend bereikbaar. Het is namelijk vlak naast de autosnelweg gelegen. De keuken van het restaurant is ook prima te noemen. Uitgebreid menu, & grote porties. De deluxe hotelkamers zijn niet al te groot, maar wel schoon, & dat is toch het belangrijkste. Een lekker ontbijtbuffet was in mijn geval inbegrepen bij de kamerprijs. Mijn eindoordeel: goed!

met partner, Jan. 2013
"Mooi hotel met geweldig uitgebreid ontbijtbuffet"
Tanja
15-1-2013 Mooie ruime kamers met balkon. Goede bedden, alleen gedateerde badkamer. Alles werkt wel en is goed schoon. Ontbijtbuffet was zéér uitgebreid en alles voldoende aanwezig.

met partner, Jan. 2013
"Prima hotel voor een paar dagen Limburg"
mariannegroenleer
4-1-2013 Goed hotel prima kamer met vernieuwde badkamer welke goed schoon was heerlijk ontbijt echt op ze Van der Valks. prima slaapplek voor paar dagen limburg.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Van der Valk Stein-Urmond**...

met partner, Nov. 2012
"Perfekt"
Leo Diepens
28-12-2012 goed verzorgd hotel en zeer vriendelijk personeel

met partner, Okt. 2012
"Prima hotel met vriendelijk personeel"
Jos
24-10-2012 Twee nachten hier geslapen. De kamers zijn uitstekend, zowel de bedden als badkamer. Het eten is goed, vooral het ontbijt met de eigen gebakken broden is uitmuntend en gevarieerd. Ook life cooking is gevarieerd en goede prijs-kwaliteitverhouding. Begrijp niet het negatieve commentaar over zelfde weekend. Zeker slecht geslapen. Het was ook nog eens mooi weer zodat we op het terras konden zitten.

met oudere kinderen, Okt. 2012
"Niks mis mee!"
Ingrid
21-10-2012 Met dit hotel is echt niets mis hoor. Alles was keurig netjes. Wij hebben 2 avonden in het hotel gegeten en er was niets op aan te merken. Het ene zal beter smaken dan het andere, maar dat is het makkelijke van een buffet. Ook bij het ontbijt had je keuze genoeg.
Wij hebben het prima naar ons zin gehad.

met partner, Okt. 2012
"Nooit meer"
wawawendy
21-10-2012 we hadden een luxe kamer geboekt.. alleen was deze alles behalve luxe! Zelfs nog gebeld met receptie... maar het luxe was dat de badkamer vernieuwd was... oke deze was dan ook wel mooi. Heel veel last ook gehad van jongeren die hier slapen en in de ochtend om 7 uur naar het werk gaan, gezellig verzamelen voor onze deur....... zelfs 1 x wakker geworden met een walm van wiet rond de kamer. veel lawaai ook op de gang, Ook het eten was niet wat wij gewend zijn van van der valk (almere) we hebben ook de live cooking geprobeert, biefstuk was zo taai, dat mijn man het gewoon uitspuugde! ik heb het ook geprobeerd, maar vond alleen de voorgerechtjes "te eten". Dat het drinken ook all-inn was, maakte het iets beter. 2e ochtend ook niet ontbeten, want ook daar was niet veel variatie (in vergelijking dan met vd valk Almere) dus kortom... nooit meer hierheen. zonde van ons geld!

met partner, Aug. 2012
"Hartstikke goed zeker een aanrader"
fam.Strik
8-8-2012 alles prima,klantvriendelijk personeel [in alle Valk Hotels trouwens]
restaurant...heeeeeerlijk eten
prachtig hoog terras

"Voor herhaling vatbaar"
rrgodron
5-8-2012 zeer vriendelijk personeel.ontzettend goed eten en de buffetten zeer goed en uitgebreid.ik snap niet dat sommige mensen soms erg negatief kunnen reageren.je heb een bepaald slag mensen die altijd wat te zeuren hebben en waar het nooit goed bij is.wij waren zeer tevreden en jullie krijgen van ons een hoog eind cijfer.

met partner, Aug. 2012
"Goed hotel voor een goede prijs!"
duveltje
3-8-2012 Heerlijk gegeten en geslapen in dit hotel!

1 2 3 4 5 6 7 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?