Fun Forest Tegelen Nederland. Informatie & Beoordelingen Fun Forest ~ Zoover

Beoordelingen Fun Forest

Fun Forest

Beoordelingen Fun Forest

Trappistenweg 35, 5932 NB, Tegelen
Wil je weten wat anderen vonden van Fun Forest in Tegelen? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Fun Forest.
Wil je weten wat anderen vonden van Fun Forest in Tegelen? Op deze pagina lees je beoordelingen van Fun Forest. Je kunt 1 vakantiefoto van Fun Forest bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Fun Forest in Tegelen.

5 beoordelingen over Fun Forest

met jonge kinderen, Mei 2012
"Fun Forest was geweldig"
Carla_leeuwenburgh
21-5-2012 De meiden (beiden 9 jaar) hebben genoten van verschillende klimparcoursen. Wij zijn hier wel 5 uur lang bezig geweest.

"Kinderencircuit"
Jolanda
17-12-2011 onze kinderen vonden het kindercircuit geweldig en wij konden als ouders er goed bij, het parcours was ongeveer 1,5m boven de grond

met oudere kinderen, Juli 2011
"Geweldig middagje uit"
hendriks
15-7-2011 Prachtige parcoursen. Keuze uit maar liefst 9 klimparcoursen, waarvan de zwarte toch wel een echte uitdaging is. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

met jonge kinderen, 2011
"Geweldige dag gehad bij Fun Forest"
Thijs
27-5-2011 Bij het klimpark van Fun Forest in Venlo heb ik mij prima vermaakt met de kids.
Leuk en betaalbaar uitje dat toch net weer even anders is dan de rest.

met een groep, Apr. 2010
"Waaghalzen hebben een fantastische dag"
fam van iersel
28-9-2010 Hou je van avontuur en ben je niet bang voor hoogtes, dan kan je je hier uitleven op een klimparcours. Voor jong en oud, fantastisch

Beste accommodaties in Tegelen