Hotel Bilderberg Chateau Holtmuhle**** in Tegelen Nederland beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Bilderberg Chateau Holtmuhle****

6,7

Binnenplein

Beoordelingen Hotel Bilderberg Chateau Holtmuhle****

Kasteellaan 10, 5932 AG, Tegelen
Hotel Bilderberg Chateau Holtmuhle scoort een 8,1 uit 10, op basis van 81 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Bilderberg Chateau Holtmuhle****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Bilderberg Chateau Holtmuhle**** in Tegelen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Hotel Bilderberg Chateau Holtmuhle**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Hotel Bilderberg Chateau Holtmuhle**** met andere accommodaties in Tegelen.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

79 beoordelingen over Bilderberg Chateau Holtmuhle****

6,7
met partner, Mei 2012
"Mooi gelegen, gastvrij, faciliteiten & eten minder"
esther
27-5-2012 Mooi gelegen hotel, sjieke uitstraling en vriendelijk personeel.
De kamer had geen airconditioning, was erg warm en vrij klein. Geen kluisje op kamer. Badkamer vrijwel geen bergruimte voor toiletspullen.
Ontbijt minder, scrambled eggs waren van de nepvariant en de "verse" jus (nog gevraagd of deze vers was: antwoord ja!) was zeker niet vers en meest waarschijnlijk uit een pak afkomstig.
Parkeren is betaald en als je laat terug komt en het hotel zit vol moet je erg je best doen ergens een niet geheel legitiem plekje te vinden.

met partner, Mrt. 2012
"Prima"
hennielooijmans
21-3-2012 't is gewoon 'n goed hotel, prima service en goed eten.
wij komen er graag.

met partner, Feb. 2012
"Chateau Holtmuhle valt tegen"
B. Jongerius
1-3-2012 geen 4 sterren waard, bij aankomst op de kamer lag er maar 1 badhanddoek in de badkamer voor 2 personen. De slaapkamer was veel te warm, kon niet handmatig worden geregeld. Het ontbijt was redelijk, we misten een broodrooster. De bediening in de lounge is er niet, we zijn maar weggegaan. Na uitchecken werden er ook nog 5 euro parkeerkosten berekend. We logeren regelmatig in 4 sterren kastelen, maar deze nooit meer.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Bilderberg Chateau Holtmuhl...

met partner, Feb. 2012
"Een mooie locatie met uitstraling"
Stel 55+ uit Zeelan...
25-2-2012 We waren er 2 nachten en dat is ons goed bevallen. Aparte locatie, heeft wel iets. Mooie omgevingmet fiets- en wandelmogelijkheden. Venlo is eenleuke winkelstad. Ook Dusseldorf is goed aan te rijden. Het Limburgs Museum in Venlo is een bezoek waard. Diner en ontbijt zijn klasse. Het smaakt naar meer.... we willen nog wel een keer terug, voor de Floriade bijvoorbeeld. Receptie erg behulpzaam.

met partner, 2011
"Verwenplek eerste klas"
John
1-11-2011 De Bilderberg hotels zijn voor ons eigenlijk altijd eerste keus.
Maar voor een verwen weekje (of weekeinde) kun je hier toch wel heel erg genieten.

Lekker in de sauna, luieren in de bar, heerlijk eten in de 'kelder'.
Een Calvados van 30 jaar oud na het eten, zeg maar dat het geen genieten is.

"Mooie dag."
Hennie & Hannie
8-8-2011 prima hotel, we hadden 'n mooie grote kamer. eten was erg goed.

"Mooi hotel in een mooie omgeving"
Aike
11-7-2011 Wij hebben één nacht doorgebracht in dit hotel. Wij hadden de beschikking over een Superior kamer.
We hadden een ruime kamer in de kasteelvleugel met uitzicht over de vijver.
Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Zowel diner als ontbijt zijn ons goed bevallen. Dit hotel is zeker een aanrader.

"Zonde van het geld, zwaar nep!"
teleurgesteld
21-7-2011 Alles is hier nep!
In plaats van de geboekte kamer met twee aparte bedden kregen we een benauwd zolderkamertje met een krap 2-persoonsbed. Geen airco, maar een ventilatortje op voet. Geen - zoals op de website beloofd - ontbijtbuffet, maar bediening aan tafel, met minimale porties en minimale kwaliteit vleeswaren. Puur slecht!
Het lijkt meer op een gierig pension, dan op een zgn. luxe hotel. Het terras was voor de gasten niet beschikbaar, want verhuurd voor bruiloften. Met o.a. zwaar getatoeëerde bruid en gasten in grote terreinwagens! Heel chic voor deze ambiance!. Verder was er een complete Turkse voetbalploeg aanwezig, hetgeen beperkingen oplegde aan de andere gasten voor het gebruik van de hotelfaciliteiten en ruimte.
Al met al Super waardeloos, voor een reuzenprijs van 167,50 p.p. voor 2 nachten en dan ook nog 5 euro voor parkeren én ook nog eens per dag 5,50 aan bijdrage in de ozb-belasting van het hotel.
AFRADER DUS!

"Sjiek hotel"
Paul en Rachel
18-6-2011 Wij hebben hier 1 overnachting gehad en het is ons erg goed bevallen. Vriendelijk personeel. Alleen erg stijfjes allemaal. Bij het ontbijt wordt je aan tafel bediend en dit vonden wij wel erg lux. Ook de hotelkamer was erg mooi, we hadden uitzicht over de vijver. Wij hadden onze labrador meegenomen en bij aankomst in de kamer stonden hier 2 voerbakjes, een dekentje, een kauwstaafje en een welkomstbriefje voor de hond klaar. Echt helemaal geweldig!!!
Wij zijn niet in het hotel gaan eten maar bij EL TORRO op de grotestraat 94 in Tegelen. Dit is echt een aanrader. Zo vriendelijk! Je mag hier zelf boven in het restaurant roken. De inrichting is er prachtig en het eten super lekker.

met partner, Mei 2011
"Heerlijk ontspannen!"
Denise
27-5-2011 1 nachtje geweest, gecombineerd met shoppen in de Outlet in Roermond. Prima combinatie! Was lekker rustig in het hotel, personeel was erg vriendelijk en nam de tijd voor je. De standaard deluxe kamer was niet groot, maar helemaal prima. Erg sfeervol ingericht en voelde als de zolderkamer thuis. Erg knus. Badkamer prima! 's avonds in het hotel gegeten. Niet goedkoop, maar was heerlijk en erg mooi gepresenteerd. Zou leuk zijn als het personeel wat meer weet van de wijnen die ze bij de gerechten schenken. Bij mooi weer is het trouwens heerlijk om een drankje met een hapje te doen op het terras voor het prachtige kasteeltje. Zeker voor herhaling vatbaar!

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende