Vakantiehuis Los Elefantes in Sint Joost Nederland beoordelingen 6.3 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Los Elefantes

5,9
5,7

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Vakantiehuis Los Elefantes

Sint Joost
Vakantiehuis Los Elefantes scoort een 6,3 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Los Elefantes? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Los Elefantes in Sint Joost, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Vakantiehuis Los Elefantes met andere accommodaties in Sint Joost.

7 beoordelingen over Los Elefantes

6,5
6,2
6,6
met een groep, Aug. 2010
"Fijne rustige locatie"
Herman Hoepner
31-8-2010 In augustus met onze biljartclub een weekendje doorgebracht in deze boerderij.
Rustige maar mooie omgeving. Helaas zat het weer een beetje tegen. Tijdens droge periodes veel wandelingen gemaakt in het aangrenzende bos, terwijl we 's avonds gezellig in de grote woonkamer vertoefden. Een aanrader voor wie van rust en natuur houdt.

met een groep, Aug. 2010
"Nooit meer in die schimmelige muizenest"
fam post
22-5-2011 vorig jaar in augustus een week met de hele familie gelogeerd,
oud en muf, schimmelige matrassen en muizen in huis!
Zwembad was te koud om in te zwemmen; de kinderen vluchten eruit terwijl
het 20 graden was buiten! Moesten zelfs nog bijbetalen voor electra en water ongeveer 150 euro echt belachelijk. Zeker niet aan te raden, zoek echt liever iets anders! Voelden ons flink belazerd voor deze hoge huurprijs

met een groep, Juli 2010
"Zeer geschikte familie-locatie"
Luc van der Ende
20-8-2010 We hebben met de gehele familie de 70e verjaardag van mijn moeder gevierd. We waren totaal niet bekend in de omgeving. Na overleg met de beheerder heeft hij voor ons een heel leuk programma samengesteld. Een trip op de maasplassen, eindigend met een 3 gangen-menu in de boerderij, met personeel, verzorgt door Savelkoul uit Echt. Onze moeder heeft werkelijk genoten.
Zelfs weken na terugkeer, blijft ons moeder spreken, over de mooie rustgevende omgeving en de sfeervolle boerderij. De kinderen hebben een leuke tijd gehad aan het zwembad, ondanks veel regenperiodes.
Een aanrader en over 5 jaar zijn wij zeker weer van de partij.

met een groep, Mei 2010
"Leuke omgeving."
De Bruyn
18-5-2010 De omgeving is mooi! Er is veel te doen zowel met kinderen als zonder kinderen. Het huisje zelf vonden wij veel geld voor wat het was. Het was niet zo proper alhoewel ze een redelijke som vragen voor de kuis! Het verplicht huren van het bedlinnen was ook niet bepaald dat! Het bedlinnen was niet erg netjes en enorm afgeleefd. Men vraagt voor alles en nog wat geld maar de kwaliteit is niet zoals het hoort voor deze prijs! Waren teleurgesteld omtrent het huisje maar we hebben al bij al een leuk en gezellig w-endje gehad.

Familie, Nov. 2008
"Prachtige boerderij"
J. Groothelm
22-11-2008 Sfeervolle boerderij, mooie ligging, prachtige tuin met zwembad. Echt gezellig om met de hele familie een paar dagen door te brengen. Trouwens ook geschikt voor bedrijfsuitjes/workshops.

met vrienden, Nov. 2008
"Mooie omgeving en een mooi huis."
Fred Mulder
15-11-2008 Leuk weekend gehad zeer mooie lokatie en een heel charmant huis. Het weer zat een beetje tegen.

"Slechte prijs/kwaliteit"
Piet
28-10-2008 Gezellige boerderij, super weekend met goed gezelschap. Maar: voorzieningen in huis ronduit slecht. 2 badkamers voor 18 personen, matige bedden, geen of slechte kasten. Slaapkamer beneden naast keuken zou niet moeten tellen (=bijkeuken, geen slaapkamer). Keukengerei rommelig en oud. Niets aanwezig (nog geen vuilniszak), overal extra kosten voor gerekend. Onbegrijpelijke en idiote 'regels' ivm geluidsoverlast (na 22 uur geen gebruik van terras/ zwembad, binnen met deuren dicht), terwijl er geen aangrenzende huizen zijn. Dus, al met al, voor de helft van de huidige prijs is het een leuke lokatie.