30-5-2012
Wij hebben afgelopen pinksterweekend 2 nachten op deze camping gestaan. De camping is mooi, met veel begroeiing en veel ruimte voor de kinderen om te spelen. De plekken zijn wat smal, maar diep genoeg om toch voldoende ruimte te hebben. Ons grootste kritiekpunt betreft het sanitair. Dat is weliswaar duurzaam, met wc's die doorspoelen met regenwater en door de zon verwarmd douchewater, maar verder was alles vooral smerig. Het leek er op alsof de douches in de tijd dat wij er waren niet zijn schoongemaakt. De tweede ochtend lag er nog/weer net zoveel haren, zand en zeepresten, terwijl we toch redelijk vroeg waren. Bah, echt zonde.
2-10-2011
Camping De Bosrand is heel mooi gelegen in het Zuid Limburgs heuvellandschap.
De vriendelijke eigenaren zorgen voor een aangenaam verblijf.
De camping heeft een eetcafe en mooie terrassen waarop het goed toeven is.
Gratis internet is bechikbaar in het eetcafe en op de terrassen.
Vanaf de camping kunnen mooie wandeltochten en fietstochten gemaakt worden.
Maastricht is eenvoudig met de fiets te bereiken. De terrassencamping is parkachtig aangelegd en vooral de hogere plaatsen geven een leuk uitzicht op de omgeving.
Het sanitair was voldoende in de maand september, maar bij volledig bezette camping zal er wel eens gewacht moeten worden.
Wij hadden een september arrangement geboekt en dit is uitstekende bevallen.
Er is voldoende in de omgeving te bekijken om de maand snel om te laten gaan.
17-4-2011
Op fietsvakantie hier overnacht in het voorseizoen. Goed sanitair. Lekkere warme en schone douches, vriendelijke ontvangst en gelegen op een hele mooie plek!