Appartement st Gillishof*** in Simpelveld Nederland beoordelingen 8.4 | Zoover
1.516.231 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 1.711 bezoekers online
Home > Nederland > Limburg > Simpelveld > Appartement st Gillishof***

Beoordelingen Appartement st Gillishof***

22 februari 2012

voorhuis

Appartement st Gillishof scoort een 8,4 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement st Gillishof***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement st Gillishof*** in Simpelveld, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Appartement st Gillishof*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Appartement st Gillishof*** met andere accommodaties in Simpelveld.

10 beoordelingen over st Gillishof***

met een groep, Okt. 2011
Geweldig
fred van neerven
12-10-2011 zeer klantvriendelijke eigenaar die alles doet om het ons naar de zin te maken.
Zeer mooie locatie in het Limburgse heuvelland net buiten het centrum van Bocholtz.
Zij hebben zelf een VVV winkeltje waar je alle excursies, uitstapjes, musea, attracties etc. kunt vinden
Zeer oude boerderij die mooi verbouwd is en aan de huidige eisen voldoet.
Wij hebben alle boodschappen bij de Plus gedaan die de drank gekoeld aanleverde en de broodjes voor ons later afbakte!!
De prijs kwaliteit verhouding was dik in orde, met andere woorden, deze locatie is een aanrader voor groepen, families en gezinnen!!!
Geweldig weekend gehad.

met jonge kinderen, 2011
Als je er bent wil je nooit meer weg.
familie van der Lug...
3-1-2011 Heerlijk plekje waar we bij toeval terecht kwamen. Nu al jaren ons vaste vakantie stekkie. Rust, gezelligheid, en gemoedelijk.
Voor de kinderen een prima plek (vooral voor de kleinere).
Geen massa toerisme en animatieteam maar pure gezelligheid.
Onze kinderen zijn straks 11 en 13 en gaan nog steeds graag.

met een groep, 2011
Het is goed toeven op st Gillishof
kristien baartmans
2-1-2011 Een prima plek, die mooi is opgeknapt met oog voor haar historie. Wij zijn heel gastvrij ontvangen door de Jacqueline en Ger.

met jonge kinderen, Dec. 2010
Geweldige vakantieplek
Marie-Louise Kamphu...
9-1-2011 Voor de 2e keer kwamen we nu op de Gillishof en weer was het in 1 woord super. De vorige keer was in de zomer (2009) in een 6-persoons appartement, nu met oud en nieuw, in de sneeuw, in het 12-persoonshuis, omdat we met 3 gezinnen kwamen. Lekker veel ruimte, prima uitvalsbasis voor leuke uitjes, maar bovenal, een superplek waar kinderen ongedwongen en veilig met elkaar kunnen spelen. De speeltuin had een goede opknapbeurt gehad, alhoewel we daar nu in de sneeuw niet echt gebruik van hebben gemaakt ;-) Superaanrader voor iedereen die wars is van massatoerisme, maar wel graag wat mensen om zich heen heeft, zeker voor de kinderen.

met oudere kinderen, Dec. 2010
Geweldig karakteristiek plekje in Limburg
Fam. van den Berg
2-1-2011 Met name de oude binnenplaats is een plaatje om te zien. 's avonds verlicht door lantaarns en kerstverlichting, brandend vuur en witte daken, geweldig. Wij hadden een 9 persoons appartement, voorzien van alle gemakken.

met oudere kinderen, Dec. 2010
Geweldig vacantie adres
fam j j v d plas ui...
2-1-2011 een geweldig thuis komen ,met heel vriendelijke ,lieve mensen ,die als het nodig is dag en nacht voor je klaar staan ,om het iedereen maar naar de zin te maken
een geweldig vacantie adres wij raden het ook iedereen aan om naar de gillishoff te gaan,en voor oud en jong een heerlijkheid om daar te zijn
gr fam v d plas uit katwijk aan zee

met oudere kinderen, Juli 2009
Spreekwoordelijke Limburgse Gastvrijheid
Herman & Yvon Koolw...
22-10-2009 Wij komen al vele jaren op de St. Gillishof. We kunnen dan ook zeggen dat we veel appartementen hebben mogen bewonen. En met genoegen! Geen grootschalige 13 in een dozijn inrichting maar elk appartement met z'n eigen charme en inrichting. Op de hele boederij vindt je de rijkelijk aanwezige verwijzingen naar het verre verleden. De ligging zouden we willen omschriiven als "zeer centraal". Alle belangrijke toeristische en minder toeristische trekpleisters zijn met de auto, op de fiets of als je van een stevige wandeling houdt goed bereikbaar. De eigenaren/beheerders Jacqueline Senden en Ger Willekes proberen een ieder het naar de zin te maken waarbij ( bijna ) niets te veel is.
Wanneer u ook eens wilt genieten van de Limburgse gastvrijheid en de prachtige omgeving bent u op de St. Gillishof aan het goede adres. Kijk ook eens in het gastenboek op de site!

met vrienden, Juni 2009
Ideale uitgangs plek om Zuid limburg te ondekken
B van der Honing
5-6-2009 Al 10 jaar ervaring met het St.Gillishoff. Goede gast vrijheid , kindvriendelijk en een plek waaruit men alle kanten op kan om Zuid- Limburg in al zijn facetten te ontdekken

met vrienden, Mei 2009
Prima plek
Pinkpopgangers
21-5-2009 We gaan al een paar jaar naar Gillishof en zitten dan met 7 tot 9 personen in de Sjuur. Leuk appartement voorzien van alle luxe. De gastvrijheid is goed en je kunt met vragen altijd bij het echtpaar terecht.
We gaan elk jaar (met de Pinksteren) met veel plezier naar Bocholtz!

met jonge kinderen, Apr. 2009
Nooit meer
e.middelhoek
12-5-2009 Al je op de site van st gillishof kijkt lijk je op een mooie vakantieboerderij te komen.
Maar dat viel ons tegen. Zeer gehoorige vieze oude appartementen. Oude keuken oude krakerige bedden Kapotte banken en stoelen
Echt geen aanrader

met een groep (2)