Bungalow Bungalowpark Simpelveld in Simpelveld Nederland beoordelingen 6.9 | Zoover

Beoordelingen Bungalow Bungalowpark Simpelveld

6,7
6,5
6,4

Bungalow Bungalowpark Simpelveld Simpelveld

Beoordelingen Bungalow Bungalowpark Simpelveld

kruinweg 1, 6369 TZ, Simpelveld
Bungalow Bungalowpark Simpelveld scoort een 6,9 uit 10, op basis van 131 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Bungalowpark Simpelveld? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Bungalowpark Simpelveld in Simpelveld, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 52 vakantiefoto's van Bungalow Bungalowpark Simpelveld vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Bungalow Bungalowpark Simpelveld met andere accommodaties in Simpelveld.

131 beoordelingen over Bungalowpark Simpelveld

6,7
6,5
6,4
met vrienden, Apr. 2012
"Prima huisjes"
Fam. Smulders
15-4-2012 Wij hebben prima ervaringen met dit park: schone huisjes met een goede en nette inrichting. Het park is rustig en mooi gelegen. De ontvangst was goed en de bediening in het restaurant was uiterst vriendelijk.

met partner, Dec. 2011
"Slechte ervaring"
R.A. van Straten
23-12-2011 Wij zijn net terug van 2 nachtjes geboekt via touroperator. Mijn ervaring is helaas negatief. Bij aankomst was het service en de pannen vies. In de koekenpan zat nog een laag vet en in een andere pan de resten van de erwtensoep. Wij moesten dus alles afwassen voor we konden eten. Ook zaten er nog remsporen in de wc en bleek de wc borstel kapot te zijn. Heb mijn klachten aangegeven bij de receptie maar de dame aldaar was niet erg behulpzaam en gaf aan dat ze een extern schoonmaak bedrijf inhuren. Uiteindelijk is er wel beloofd om de schoonmaak kosten terug te storten samen met de betaalde waarborg. Maar dit pas 2 weken na vertrek. Ik persoonlijk zou het niet aanraden hier heen te gaan maar de omgeving is wel super.

met een groep, 2011
"Simpelveld"
Andries
19-12-2011 Ik ben met een groep studenten naar dit bungalowpark geweest. De zespersoonshuisjes waren groot genoeg om met 14 man samen te eten en te bivakkeren in één huis wanneer nodig. Het mooiste aan dit park is toch wel de omgeving. Het park is erg groen en het gebied rondom het park is zeer geschikt om een goede wandeling te maken. Bovendien was het erg makkelijk om een uitstapje te maken naar Duitsland.

met oudere kinderen, Sept. 2011
"Leuk!"
Corine
25-9-2011 Wij zijn net terug van een lang weekend, misschien dat het prachtige weer ook een bijdrage heeft geleverd maar het was erg leuk. Huisje is schoon met alles erop-en-eraan en goede bedden. Niet luxe maar goed. Park bevindt zich in de natuur op een steenworp afstand van de waanzinnige steden Aachen en Maastricht. Heel leuk voor een weekend. Zeker in het naseizoen want dan heb je geen "last"van medebewoners en is het rustig. Het landschap van zuidLimburg is trouwens ook erg mooi. Aanrader!

"Gewoon een goede prijs kwaliteit verhouding"
fam. de jong.
24-7-2011 we hadden niets te klagen op dit park, heel veel te doen in de omgeving en een goede prijs kwaliteit verhouding.
we komen door het jaar heen op heel wat parken, en er is overal wel wat.
je moet gewoon opjectief blijven en alles in z'n geheel zien, dan is dit een goed park.
we komen overigens daardoor ook al jaren op dit park terug.
verder zag ik dat ze een nieuwe recreatieruimte hadden voor de kinderen en een nieuw receptiegebouw.

met vrienden, Juli 2011
"Prima huisjes op een klein bungalowpark"
Annemarie
25-7-2011 Prima 6 persoons huisje in dit kleine bungalowpark. Speeltoestellen voor kinderen aanwezig. Aan het begin van het park een midgetgolfbaan, mogelijkheid tot bestellen van verse broodjes via receptie en fietsverhuur/shuttle bus.
Huisje: netjes, 1 stapelbed en 4 losse bedden (3 slaapkamers). Nieuw betegelde badkamer met douche, toilet en wastafel. Fijne zitbanken, eetkamerstoelen en tafel. Keuken bestaande uit gasfornuis met magnetron en koffiezetapparaat. Zat er bij aankomst netjes uit. Wel veel spinnen/oorwurmen door ligging bij bomen ed.
Park: Klein maar fijn, wat speeltoestellen en huisje die in verhuur zijn en huisjes in het bezit van mensen. Er is een animatieteam (*zie informatiebrochure)
Omgeving: stoomtrein bij station achter het park (bv naar Valkenburg), Simpelveld zelf is een leuke en gezellig klein plaatsje, 10min van Vaals af, 30 min van Maastricht af.

"Leuk vakantiepark, mooie ligging"
Jonker
3-8-2011 Wij hadden een Alpha huisje, nr 90. Was via een particulier, prima huisje, alles was er, wasmachine, droger, vaatwasser, ruime tuin rondom waar de kinderen heerlijk konden spelen.
Het is een rustig park, je moet niet verwachten dat er van alles te doen is, met kleine kinderen gaat het nog wel maar zijn ze groter dan moet je steeds weg.
Zwembad Aquana in Wurselen bij Aken is een aanrader, verder zijn Valkenburg en Vaals vlakbij.

De huisjes van het park zelf zijn inderdaad wel basic, die hebben lang niet alle extra s, er stonden er ook veel leeg.

Wij komen zeker nog eens terug naar deze bungalow.

"Prijs kwaliteit prima."
Eric
29-6-2011 Park ziet er goed onderhouden uit. De ligging is fantastisch, overal dichtbij. België en Duitsland. Vooral Aken en Luik zijn de moeite waard.
Vriendelijke dames op de receptie, en zeer behulpzaam. Drie internet aansluitingen op de receptie. Echt niet verkeerd. Goed en gezellig restaurant.

met oudere kinderen, Juni 2011
"Centrale ligging voor uitstapjes"
Saskia
25-6-2011 Wij hadden huisje 112, een 6 persoons huisje voor ons drietjes. Het was er netjes. Grote badkamer ( denk pas gerenoveerd ), maar de douche was heel erg klein. In de slaapkamer was een elektriciteitssnoer met tape aan mekaar gemaakt, dus niet erg veilig. De bedden waren verschrikkelijk, werd elke ochtend wakker met een zere rug. Het keukentje had alles wat je nodig had. Hoewel wij er alleen maar hebben ontbeten, de rest vd dag waren we weg.
Toen we aankwamen was het restaurant eigenlijk nog gesloten, maar we kregen toch een lekkere cappucino .
Op het park zelf is niet veel te doen, maar als je voor uitstapjes gaat een prima park. Eenvoudig, maar het was dan ook niet zo duur.

"Goed vertoeven"
m huibregts
3-7-2011 goed en centraal gelegen park, bij aankomst netjes geholpen bij de receptie,goed en betaalbaar kunnen eten in het restaurant, bungalow was zuiver en alles was netjes in orde
[bungalow was volgen ons pas gerenoveerd]
wij komen zeer zeker nog een keer terug.