Beoordelingen Hotel Tulip Inn Sevenum***

20 juni 2013

Tulip Inn Sevenum***
Beoordelingen Hotel Tulip Inn Sevenum***
Kleefsedijk 29, 5975 NV, Sevenum
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Tulip Inn Sevenum*** in Sevenum, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Tulip Inn Sevenum*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Tulip Inn Sevenum scoort een 6,9 uit 10, op basis van 40 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Tulip Inn Sevenum*** in Sevenum, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Tulip Inn Sevenum***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Tulip Inn Sevenum*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 26 vakantiefoto's van Hotel Tulip Inn Sevenum*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Hotel Tulip Inn Sevenum*** met andere accommodaties in Sevenum.

40 beoordelingen over Tulip Inn Sevenum***

met partner, 2013
"Zeker voor herhaling vatbaar!"
Gerdy
18-6-2013 Vriendelijke ontvangst, inclusief twee muntjes extra voor drankjes aan de bar. Kort, maar duidelijke informatie. Kamer was erg netjes, goed onderhouden, schoon en kleurrijk. De badkamer was heel netjes, geen roest of kalkvlekken. Het was niet groot, maar erg knus! Ramen konden ver open, erg fijn. Geen last gehad van de snelweg of omliggende wegen. Helaas wel stampende kinderen een etage boven ons, maar de receptioniste heeft hiervoor contact met de personen op de kamer gehad en dit netjes opgelost. Zeer vriendelijk personeel en wij hebben ons erg op ons gemak gevoeld. We hebben niet gegeten in het hotel, geen diner én geen ontbijt, omdat wij hiervoor ergens anders heen wilden. In de omgeving ook meerdere leuke restaurantjes waar je heerlijk kunt eten.

met partner, Okt. 2012
"Weer geweest"
irma
29-10-2012 komen hier al jaren , dan zie je wel dat het allemaal minder word.
maar standaard is alles aanwezig, maar geen fohn in de badkamer vind ik niet meer van deze tijd.
ook geen stekker in de badkamer om je eigen fohn op aan te sluiten.
inderdaad de tv mag wel groter en een waterkoker zouden wij ook wel prettig vinden.klopt inderdaad weinig zenders, dat zijn oa, de verschillen die je op merkt als je er al jaren komt.ontbijt word ook steeds meer zeer standaard, zelfs de broodjes waren deze keer kleiner. vorig jaar nog verse jus orange en nu niet meer.
maar de locatie blijft perfect, en het is daarom dat wij 1 keer per jaar hier naar toe gaan .
en via een veiling blijft het ook nog te betalen.
vorig jaar waren er ook nog bv. 3 gangen menu s voor een vaste prijs, was nu ook niet meer, en a la carte kiezen loopt aardig op.
hebben dit wel gedaan , alles was lekker , en personeel krijgt van ons een 10

met partner, Sept. 2012
"Heerlijk weekend!!"
de veth
16-9-2012 We zijn net terug van een heerlijk weekend sevenum. We hadden een fietsarrangement geboekt voor 2 personen. Vrijdags aangekomen in de kamer op de 3e verdieping. Mooie luxe schone kamer met bad en douche. En idd ietwat schimmel op de kit die de waterdichtheid moet waarborgen tussen het scherm en de vloer. Verder was de kamer brandschoon!
Vrijdag avond heerlijk gegeten in het a la carte restaurant! Zaterdags kregen we een lunchpakket, 2 bidons en een fietstas mee. Apart was de huur van 2 fietsen incl fietskaart. Na het ontbijt hup op de fiets! Het was goed weer, heerlijk gefietst!! De fietsen waren niet echt nieuw maar reden heerlijk licht! Na het douchen weer lekker gegeten in het ala carte restaurant. Nu mochten we zelf kiezen, en zat ook bij de het arrangement inbegrepen. Over het algemeen genomen heb je echt waar voor je geld. Omdat dit onze 10 keer is kunnen we zeggen dat de service met sprongen voorruit is gegaan!!

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Waardeloos!"
Fam Zeaiter
7-8-2012 Een vies benauwde stoffige kamer.
Dit mag geen hotel heten.
Klacht ingediend maar werd niets mee gedaan

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Nooit meer naar dit hotel!!!"
jpvanstee
10-9-2012 Wij zijn met zijn drietjes (gezin) van 6 t/m 8 augustus 2 nachten in dit hotel verbleven. Het Ontbijt in dit hotel kostte 14 euro per persoon waar je niet echt veel bijzonders voor kreeg. voor mijn zoontje was er niet eens yogidrink of chocomelk.en het roerei was ook erg rauw.Er zaten veel vliegen in de ontbijtzaal. Het was erg warm in het hotel, wat bleek de radiatoren in de gang stonden aan. In de douche waren veel schimmels aanwezig, Op het bad ook . ook schimmel op het plafond in de douche. En de douchegel`s waren niet aangevuld. De 2e dag kregen we ieder een handdoek per persoon om te douchen. Voor kinderen is er een klein speelhoekje in het ac-restaurant,maar er waren veel kinderen in het hotel dus het was er zo vol. Op het terras is geen bediening en de deuren naar het terras mochten niet open blijven anders kregen de oudere gasten het koud terwijl het binnen echt heel warm was. Op de kamer was het ook heel warm zodat wij de 2edag in het dorp een ventilator hadden gekocht!

met partner, Feb. 2012
"Beter dan verwacht"
vedette
12-2-2012 Prima hotel voor een paar nachten.
Ruime kamers met fijne bedden. De flatscreen tv had vanwege de plek in de kamer wel wat groter mogen zijn, zowel vanuit het bed als vanaf het zitje was het behelpen. Het zenderaanbod is wat beperkt. De badkamer is prima, met bad en aparte douche. Neem zelf een föhn mee.
Geen last gehad van omgevingsgeluid en geluid van andere gasten.
Het personeel aan de receptie en in de bar is vriendelijk. Jammer dat ons niet is gevraagd een garantie met creditcard te geven want wij konden niets op de kamer zetten en onze buren in de bar wel.
Het ontbijt is prima. Erg prettige bediening (één vrouw) die op tijd tafels afruimt en het buffet aanvulde. Nog wat rauwkost er bij en het zou voor ons perfect zijn!
Er zijn zelfs wandelroutes vanaf het hotel en fietsen te huur maar voor de rest heb je de auto nodig. Genoeg attracties in de buurt. De Peel is om de hoek.
Ga niet eten in het selfservice restaurant (AC), het bedieningsrestaurant is beter.

met vrienden, Feb. 2012
"Weekend februari"
BiancaCharles
6-2-2012 Wij kwamen aan op vrijdag 3 februari, we hadden twee kamers geboekt voor ieder twee nachten met de bonnen van veiling. Prima kamer netjes en ruim, met bad en douche.
We hebben hier tweemaal ontbeten en dat was prima.

met partner, Jan. 2012
"Kleine Tulip Inn, lekker centraal gelegen"
Annelies
9-1-2012 Inderdaad ligt dit hotel vlakbij de snelweg. Dat heeft ook zo z´n voordelen zeker als je andere steden wilt bezoeken. De kamers van het hotel zijn zoals ook elders. Standaard maar royaal genoeg. Deze kamer was keurig en modern ingericht. Dat is elders wel eens anders. Bij de entree open lig en hangkasten. Grote badkamer met bad en aparte douchehoek. Handig. De boxspringmatrassen waren voor ons iets aan de zachte kant. Inpandig restaurant Flavours heeft ons aangenaam verrast, en dit is ook de plek voor het ontbijtbuffet dat goed was. Het weer was niet fraai en daarom hopen we nog een keer bij beter weer de prachtige omgeving te fietsen of een wandeling te maken.

met partner, Dec. 2011
"Prima kamer"
Margreet Steffers
28-12-2011 Prima kamer. Niets op aan te merken.
Beleefd personeel.
Ligt uiteraard vlak bij de snelweg, dus even naar het dorp is er niet bij.

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Goed voor 1 nachtje"
Daphne
21-11-2011 Wij zijn hier eind oktober geweest. We waren met heloween in het attractie park Toverland. (wat ik kan aanraden) en hebben overnacht in dit hotel. Kamer was mooi en schoon maar niks bijzonders. Het ontbijt op de zondagochtend was heerlijk maar doordat iedereen tegelijk ging eten erg druk. Daardoor veel steeds op. Mooie omgeving.

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?