Tips over Toverland in Sevenum ~ Zoover

Toverlaan 28, 5975 MS, Sevenum

9 tips van Toverland

21-5-2012
jess136

Wij zijn op koniginnendag geweest en mede dat er dan in het hele land iets te doen is was het hier niet druk wat de wachttijden natuurlijk ten goede komt.

20-5-2012
John

De grote, zeg maar gigantische, houten achtbaan. Wel even van te voren goed met je kind(eren) overleggen of ze het aan kunnen. Het gaat namelijk keihard en keigaaf. Troy is niet voor watjes.

13-5-2012
maud

De Toverzolder show is leuk voor groot en klein.

MYbrigitte

Maak een Foto met Toos Toverhoed & Morrel een heel leuk aandenken voor de kinderen als je weer thuis bent !

Maroescha

Fotocamera en filmcamera opladen en meenemen!Erg leuk daar.

monique Schoone

Ga naar de Halloweenavond Mijn zoon,zijn vriendje en ik als moeder vonden dit helemaal top. Minder geschikt voor kinderen onder de 9 jaar.
In oktober wil ik dit spektakel opnieuw belevn. Echt helemaal te Gek! De sinterklaastijd is ook super. Dit moet je meemaken!

Renate

Een regenachtige dag? Bezoek Toverland met kleine kinderen, want ook binnen valt er heel wat te ontdekken voor ze.

5-3-2012
vincent

Ga in de wintertijd, bel van tevoren of alle attracties open zijn, de website is niet up to date.

15-2-2012
judith

Er zijn heel veel eetmogelijkheden met schappelijke prijzen. Happy hour tussen 16 en 17 uur. Menu voor 3,95. Voor dat geld kun je nog geen zak broodjes meenemen. Maar eigen eten en drinken is dus geen enkel probleem.
Neem bij lage temperaturen evt een regenponcho mee. Bij de Hara Kiri kon je behoorlijk nat worden en dat droogt, zelfs binnen, in de winter erg koud op!

Meld misbruik
Is het de eerste keer dat je een tip geeft? Let dan even op de regels voor het plaatsen van tips!
Log in met Facebook

Plaats ook een tip