14-6-2011
De sfeer op het veldje was prima, onze dochter van 10 (met haar vriendin van eveneens 10 jaar) heeft zich prima uitgeleefd op de trampoline, en in het zwembadje. Samen met de leeftijdgenootjes die ook op het veldje stonden. Ondanks het wisselvallige weer tijdens het pinksterweekend heb ik het sanitair niet vuil gezien, daar wordt zeer veel aandacht aan besteed. Een prima uitvalsbasis voor een weekendje lekker in de buitenlucht, een aanrader.
20-6-2011
Wij zien hier het hemelvaartweekend 2011 geweest met onze kinderen. Het sanitair van de camping is gedateerd (wel lekkere douches), het is echter niet vies. Wasbakken zijn helaas te hoog voor kleinere kinderen en er zijn ook geen krukjes. Tanden poetsten of handen wassen is dus een hele opgave in het toiletgebouw.
Buiten is het netjes met een leuk klein zwembad (afgesloten middels poortje) waarin de kids geweldig kunnen spelen.
7-6-2011
Wij lagen op camping bergerhof in sevenum. Het was in een woord geweldig. Onze kleinkinderen konden zich prima vermaken, Geweldig was natuurlijk Tanta Toos en Harley en Davidson.(hangbuikzwijtje en 2 geiten) Alles was goed verzorgt. wij stonden er met onze caravan maar de volgende keer nemen we vrienden mee die dan in de vakantiehuisjes kunnen overnachten. Op deze camping is het voor jong en oud en ook de omgeving vonden wij geweldig. Mariet is een leuke gastvrouw die het haar gasten naar de zin wil maken. Harstikke bedankt en tot volgend jaar. Groetjes van Peter en Joke, Kim en Tom