1-7-2011
superplek en een prachtige omgevinging.En zeer vriendelijke gastheer.
29-5-2011
Wij kampeerden eind mei 3 nachten op deze leuke camping. De receptie is gesitueerd in een klein hokje in het restaurant, als je binnenkomt meteen links. De ontvangst was vriendelijk, we werden verzocht en plaatsje uit te zoeken en het nummer door te geven, vervolgens werd bekeken of de plaats niet gereserveerd was. De plaatsen zijn ruim bemeten en de elektriciteitaansluiting is dichtbij. Het weggetje naar de Keutenberg wordt uiteraard veelvuldig gebruikt door (race)fietsers, helaas praten deze zeer luid met elkaar en aangezien wij dichtbij dit weggetje stonden was dit soms storend. Het restaurant heeft prima eten en op het terras is het ook gezellig toeven. De sanitaire voorzieningen zijn modern en worden keurig schoongehouden. Alle bezienswaardigheden in Zuid-Limburg zijn goed en snel te bereiken vanuit de camping. Al met al hebben we hier een paar leuke dagen doorgebracht.
5-5-2011
Weekje verbleven op Camping Vinkenhof tijdens Pasen. Het is echt een mooie camping met een geheel nieuw zwembad, wat erg modern is en er netjes bij ligt. De plaatsen zijn ruim en de omgeving is geweldig. Je kunt er prachtig wandelen en fietsen. Zowel de eigenaar en het personeel in het restaurant zijn zeer vriendelijk en het eten is lekker.
Het sanitair is erg schoon en wordt iedere dag gepoetst zoals het hoort. Kortom, een prima vakantie. We hebben het erg naar onze zin gehad op dit prachtige plekje en komen zeker terug.