Camping Schoonbron**** in Schin op Geul Nederland beoordelingen 7.2 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.577 bezoekers online
Home > Nederland > Limburg > Schin op Geul > Camping Schoonbron****

Beoordelingen Camping Schoonbron****

-4  °C

10 februari 2012

6,6
Prachtig uitzicht op het zwembad.

Camping Schoonbron scoort een 7,2 uit 10, op basis van 236 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Schoonbron****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Schoonbron**** in Schin op Geul, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 76 vakantiefoto's van Camping Schoonbron**** vinden. Je kunt 1 video van Camping Schoonbron**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Camping Schoonbron**** met andere accommodaties in Schin op Geul.

233 beoordelingen over Schoonbron****

Geweldige Plek
Aad en Lenie
10-10-2011 7-10-2011 Camping schoonbron is geweldig.
Deze camping heeft een gunstige ligging in een zeer mooie omgeving vlakbij het gezellige Valkenburg maar ook Maastricht Belgie de Ardennen alsmede Duitsland zijn snel bereikbaar.
Afgelopen zondag teruggekomen van een heerlijke vakantie op camping Schoonbron luxe stacaravan gehuurd bij Willem Marcus deze caravans worden goed onderhouden en mocht er al iets zijn word dit meteen opgelost.
Willem Marcus is gastvrij en altijd vriendelijk en vind het fijn als zijn gasten een fijne vakantie hebben ,wij huren nu acht jaar een caravan bij Willem Marcus is top alsmede de ligging van de caravans.
Eetcafe heeft vriendelijke bediening wij hebben in acht jaar niet meegemaakt
dat wij lang moesten wachten en het zuurvlees dat geserveerd word komt regelrecht uit de hemel heerlijk!
Wij hopen nog vaak terug te komen.
Aad en Lenie de Ridder

Geweldige plek!
leniederidder
7-10-2011 Camping schoonbron is geweldig.
Eetcafe heeft vriendelijke bediening wij hebben in acht jaar niet meegemaakt
Wij hopen nog vaak terug te komen.
Aad en Lenie de Ridder

Leuke camping! Fantastische ligging!
E.
28-8-2011 Een beetje zenuwachtig zochten wij ons tijdelijk onderkomen...maar na alles wat we hier gelezen hadden, was het echt een meevaller! De caravan was keurig netjes, met een prima inventaris. De slaapkamertjes waren inderdaad klein, maar was voor een week echt wel te doen. Wel jammer dat er bij de wastafel gen ruimte was om je toiletspulletjes neer te zetten.
Het zwembad, de kantine, en het winkeltje lagen om de hoek.
Elke ochtend vanaf 08.00 uur verse broodjes...jammie...en tot 21.00 uur geopend, ideaal.
Het personeel was over het algemeen vriendelijk. Wij hadden wel graag een uitgebreider boekje wilen ontvangen bij aankomst, waar men bijv. een pin-automaat kan vinden, info over bus/trein etc. Nu moesten we telkens naar de receptie om dingen te vragen.
Voor ons was het al met al een geslaagde vakantie!! Bedankt!

met jonge kinderen, 2011
Prima..
bossie
28-8-2011 2 weken geweest en zeker genoten.
Lees alleen maar klachten betreft de stacaravans.
Zoals ik het kon zien was het ook allemaal wel oude meuk..
Wij hadden een staanplaats met tent en dit was prima!(wel wat klein)
Mooi plekje en komen zeker nog een keer terug!!
Restaurant was heerlijk!!vlotte bediening.

Heerlijk
Mieke Wassenaar
2-10-2011 Dit jaar waren we hier voor de derde keer op rij in een stacaravan. Deze camping ligt gunstig t.o.v. leuke uitstapjes. Wat hier ook zeker een pluspunt is dat er direct een bushalte voor de deur is en het station (na flink klimmen) lopend ook bereikbaar is. Inderdaad er zijn oude en nieuwere stacaravans. Mijn tip is als je hier voor langere tijd in een stacaravan wilt verblijven is om vooraf wat caravans te bekijken. Dit is nooit een probleem, de receptie is erg welwillend. Er is helaas geen inventarislijst in de stacaravan, maar als je iets mist of extra wil hebben geeft dit nooit problemen en wordt dezelfde dag nog naar je toe gebracht. Wij komen volgend jaar zeker terug want deze prijs/kwaliteit verhouding is gewoon goed.

Geweldige plek!!
Monique kluft
30-8-2011 we hadden geboekt bij willem marcus. de prijs was prima en de caravan zag er erg goed en verzorgt uit. het zwembad was ook prima. onze zoon heeft er elke dag gebruik van gemaakt. de camping ligt in een mooie omgeving en je komt daar erg tot rust.wij waren met het openbaar vervoer en dat was goed te doen. we zouden het zo weer boeken.het is echt een aan rader om het bij willen marcus te boeken. d

Mooie camping, goede ligging
dirk jan
28-8-2011 Wij hebben de afgelopen 2 weken stacaravan B51 (cat. 1) gehuurd. Voor 2 weken kostte dat 420 euro. (een koopje). We hadden van te voren de beoordelingen gelezen en daarom zelf een luchtbed en een parasol meegenomen. Onze verwachtingen waren niet hoog, maar bij aankomst bleek het allemaal wat mee te vallen. De caravan was gedateerd, maar wel schoon van binnen. Onze dochter heeft in haar campingbedje op de volwassen kamer geslapen. De kinderkamer was erg smal met een supersmal stapelbed. We hebben zelf op een luchtbed in de woonkamer geslapen. Op deze manier paste het allemaal net. De inventaris van de caravan was prima. Alleen de wazemkap deed het niet.
De camping ligt op een prima plaats om uitstapjes in de omgeving te maken. Op de camping zijn 2 superspeelplaatsen voor kinderen. Het sanitair is schoon. Nadeel bij de douches is dat de temperatuur steeds verandert als er iemand anders in het gebouw aan de waterkraan zit.

Oude krakkemikkige caravan.
Richard en Patricia
8-8-2011 We hadden besloten om mb schoonmoeder te bezoeken en een weekend te blijven. eerste indruk toen we aankwamen is de prachtige omgeving. personeel is vriendelijk. alleen toen.... op de camping zijn een hoop stacaravans op sterven na dood. voor het bedrag wat mb schoonouders betaald hebben kunnen ze hun stacaravan kopen en geld overhouden. ik ben niet de moeilijkste en kan me best aanpassen maar die caravan lag het klinkje van de wc eruit. lade knop kapot en het ergste was de zwaar krakende vloer. alsof het op instorten staat. wij lagen op het uitklapbed van de eethoek en daarvan was de richel die de plank in het midden op an plek houdt half afgebroken. elke draai die ik maakte resulteerde in een schrikreactie bij mn dochter. van die golfkarretjes klopt. die rijden stevig door. Sanitair was redelijk tot goed. wel een goede babyroom. voor mij hoeft t daar niet meer. heb t wel gezellig gehad. Drukte de domper van dat crisishok. Volgens mij stonden er wel wat betere elders. nieuwere dus.

Mooi camping, maar stacaravan was redelijk
Marjan
21-8-2011 voor lange mensen was caravan te laag, kleine bedden. geen koffiezetapparaat aanwezig en geen dekbedden aanwezig, dat is toch wel een gemis!!
voor kids genoeg te doen. mooie speeltuin en mooi zwembad.
een hele mooie omgeving.

met een groep, Aug. 2011
1 keer, nooit weer
mevr. jansen
15-8-2011 voor de eerste keer op een camping en het viel behoorlijk tegen. sanitair zeer verouderd, sta caravans staan op instorten, hier kom ik nooit weer. het restaurant bij de camping was wel goed, wel duur. speeltuin en zwembad zijn wel goed.

met een groep (6)