Bungalow Bungalowpark Schin op Geul**** in Schin op Geul Nederland beoordelingen 7.3 | Zoover

Beoordelingen Bungalow Bungalowpark Schin op Geul****

Bungalow Bungalowpark Schin op Geul**** Schin op Geul

Beoordelingen Bungalow Bungalowpark Schin op Geul****

Walem 1, 6342 PA, Schin op Geul
Bungalow Bungalowpark Schin op Geul scoort een 7,3 uit 10, op basis van 200 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Bungalowpark Schin op Geul****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Bungalowpark Schin op Geul**** in Schin op Geul, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 117 vakantiefoto's van Bungalow Bungalowpark Schin op Geul**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Bungalow Bungalowpark Schin op Geul**** met andere accommodaties in Schin op Geul.

199 beoordelingen over Bungalowpark Schin op Geul****

met partner, Mei 2012
"Voor herhaling vatbaar"
Yvonne
14-5-2012 Wij hebben een heerlijke midweek gehad in bungalow Roos.
Vriendelijk ontvangst bij de receptie, en na melding van schade was deze binnen een half uur gerepareerd.
Het park is ruim opgezet met heel veel groen, en de huisjes zijn niet gehorig.
We hadden een klein probleempje met ons hondje, als we haar uit gingen laten redden we het niet om buiten 't park te komen.
Gelukkig hadden we zakjes meegenomen.
We gingen donderdagavond naar huis, dus keurig de sleutel in de witte bus gedeponeerd.
We waren al een tijdje onderweg, toen we er achter kwamen dat we een jas in de bungalow hadden laten hangen.
Dus wij bellen, en een vriendelijke jongeman van 't restaurant ging zonder te mopperen het hele stuk naar boven lopen om de jas te halen.
Dat noemen wij nog eens service!

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Heerlijke plek!"
ineke_7
5-5-2012 Bungalowpark Schin op Geul is een rustig park, gelegen op een helling. Het is goed onderhouden, ligt in een groene omgeving, vlakbij allerlei toeristische trekpleisters: Valkenburg, Mondo Verde, Maastricht, Geuldal. Heerlijk om te lopen, met vele interessante wandelingen in een heuvelachtig gebied.
Het restaurant heeft gemakkelijk eten, de winkel heeft niet zo'n uitgebreid assortiment. In de omgeving tref je allerlei leuke restaurantjes aan, bv. restaurant Post in Klimmen. De inrichting in Roos (niet de luxe variant) heeft goede bedden in de ouderslaapkamer, hotelbedden, en leuk meubilair. De andere bedden hebben spiraalmatrassen. Er is geen vaatwasser, maar met de hand afwassen is ook weleens leuk. Rustig, fijn en gezellig huis!

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Hele oude vieze badkamer / huisje niet schoon"
Joke
20-5-2012 De badkamer van huisje TULP was nogal vies en erg oud. Afgebladderde buizen, kapotte douche kop, vies douchegordijn. Vies afzuigsysteem. Het hele huisje rook muf en naar schimmel. Slaapkamers stoffig en vies / oud beddegoed. Terras met onkruid.
De winkelvoorraad was erg beperkt en tot 10.00 uur open. .
Fijn dat er een goede t.v. / afwasmachine / senseoapp. was. Mooie plek en vriendelijk receptiepersoneel.
HET restaurant: wat een oude vieze aftandse meuk. Kerstversiering en paastakken hingen er nog. Allemaal bij elkaar gezocht meubilair.
Het eten was niet om te vreten, aan ieder gerecht zat dezelfde vieze smaak. Alsof alles in 1 en dezelfde pan is gemaakt.
Er hangt een enorme vieze lucht van bakken en steengrillen door alle ruimten. Speelruimte voor kinderen en bowlingbanen zijn leuk.

met partner, Apr. 2012
"Fantastisch park"
Wanda Chaigneau
15-4-2012 Wij hadden een aangepaste bungalow gehuurd en die voldeed prima zelfs voor mijn man die in een rolstoel zit.
de omgeving is grandioos en ons uitzicht was super
het was alleen jammer dat de spoorwegonderdoorgang gesloten was
het personeel had engelengeduld met ons ivm internet, in de receptie konden we wel ontvangen, maar in onze bungalow niet. een dame van de receptie heeft engelen geduld gehad en kwam zelfs in onze bungalow om alles in orde te maken, bleek uiteindelijk een kwestie van een extra antenne, die ze ook nog verzorgden zonder verdere kosten
prijs en kwaliteit waren prima
er is een restaurant en winkel maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt.
de bungalow was prima schoongemaakt.
ik kan niet anders dan dit bungalowpark een 10 geven en een groot compliment voor de receptie

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Bungalowpark Schin op Geul"
ejvermast
2-3-2012 Park is aangelegd in heuvelachtig gebied, omdat park autoluw is moet je lopen naar je huisje, wat erg vermoeiiend is, als je dit niet gewend bent.
Huisjes worden gerenoveerd, ons huisje zag er goed uit, voor de betaalde prijs. De mensen op de receptie zijn aardig en behulpzaam.
Restaurant geen gebruik van gemaakt, de bowlingbaan zelf viel wat tegen (kwaliteit bowlingbaan). Volgens eigenaar komen er binnenkort nieuwe bowlingbanen.
Het is een nadeel van het park dat het zwembad niet op het park ligt, je moet ervoor naar Valkenburg wat lopend met kinderen te ver voor ons is (3,5 km), met de auto kost parkeren 1,50 euro per uur en maximaal 4,50 euro bij het zwembad.
Ligging van park is ideaal, dichtbij treinstation, en met de auto ben je zo in Valkenburg, Maastricht en Vaals.

met jonge kinderen, 2012
"Gerenoveerde 6 pers. huisje perfect."
karla hettinga
13-1-2012 Wij zaten in een gerenoveerde 6 pers. huisje en deze was perfect. In de douchekop zat ook kalk, maar deze is meteen vervangen, door iemand die deze huisje gerenoveerd had. Het restaurant is ver vergeleken met 2 jaar terug erg op vooruit gegaan. We hebben er heerlijk gegegeten.

met een groep, Dec. 2011
"Eenmalig, maar nooit meer"
Lesley
15-12-2011 Tijdens dit schrijven verblijven wij nog op dit park. Een 6 persoons huisje, type Roos. Bewust een goedkoper park uitgezocht (i.v.h.t Landal bijv.) omdat we van plan waren veel erop uit te trekken. Bij aankomst verwacht je op zijn minst een schoon huisje. Bij binnenkomst in het huisje leek het op het eerste oog schoon, maar al snel vonden we beschimmelde randjes, stof onder de banken en vies bestek.

Grootste irritatiefactor: De douche! We hebben zelfs geklaagd hierover, maar werd slechts genoteerd en niets mee gedaan. We hebben een koude douche! Tenminste, als je de warme kraan vol open zet wordt deze wel heet, maar zodra je een tikje koud bij voegd (om ook de straal 'harder' te krijgen) wordt hij direct ijskoud! Nu staan we dus onder een heel miezerig, slap lauw waterstraaltje onszelf te douchen.

Ook het restaurant nodigt niet uit en na 1x patat gehaald te hebben, was dit ook een ervaring om niet nogmaals te doen. Slappe patat, vieze saus en niet hygiënisch ogend personeel.
Parkmanager H. Veldhuis, 24-12-2011
Eigenaar zegt:  Beste familie, Spijtig dat u uw bungalow niet geheel schoon aantrof. We zien het belang in van goede hygiëne en hebben dan ook strikte regels voor de schoonmaakdienst om de bungalows na iedere bezetting weer goed schoon te maken. Blijkbaar is daar bij uw bungalow iets niet geheel goed gelopen. Spijtig, daar wij gelijk actie hadden ondernomen als u dit op de receptie had gemeld. Aangaande de douche; waarschijnlijk zat het euvel in kalkaanslag in de douchekop. Hier is normaliter ook actie op ondernomen daar uw receptioniste dit noteerde voor de technische dienst. Met vriendelijke groet,

met vrienden, Nov. 2011
"Mooi weekend gehad"
wendy
23-11-2011 vriendelijke mensen bij de recptie, was 36 weken zwanger en we mochten de auto bij het huisje hebben!
Bij het zembad moet je je niet teveel voorstellen erg klein en geen eet gelegenheid erbij..
verder was het allemaal super voor elkaar!
we komen volgend jaar weer terug!!!
Parkmanager H. Veldhuis, 24-12-2011
Eigenaar zegt:  Beste familie, Goed te vermemen dat u het naar uw zin heeft gehad op ons park! Met vriendelijke groet,

met partner, Okt. 2011
"Prima huisje voor deze prijs"
brunette
5-11-2011 ok huisjes zijn qua inichting misschien wat gedateerd
echter zeer vriendelijk ontvangen,huisje keurig schoon en grote kamers.
veel privacy

douchen ging prima,
lekker gewandeld langs de geul naar valkenburg
restaurant nodigt niet uit om te gaan eten,er is echter genoeg in de buurt.
toen wij er waren, hadden ze veel partijtjes waadoor we alleen nog maar frites met een snack konden krijgen.

daardoor laten we ons niet uit het veld slaan en gaan zeker nog een keertje terug

met partner, Okt. 2011
"Het was genieten"
richardenlianne_teb...
31-10-2011 We hebben een week hier verbleven. Bij aankomst kregen we al een 4pers. bungalow. En dat terwijl we met z'n 2en waren. Toppie! Verder heerlijk genoten van de rust en de omgeving. Bungalow was zoals je mag verwachten. Er lag net een nieuwe laminaatvloer in volgens mij. Verder was alles netjes schoon toen we aankwamen. Het steengrill-arrangement was ook prima voor elkaar. De boxspring-bedden lagen ook heerlijk! Verder zijn ze al enkele bingalows aan het opknappen. Dus er wordt hard gewerkt om alles nog beter te maken. Ook de receptie was erg vriendelijk. Wel een punt waar ik me een beetje aan geërgerd heb is het feit dat de supermarkt zo bijna alle producten van de Aldi heeft, en hier dan prijzen voor vraagt waar je U tegen zegt (soms wel 3x de prijs wat je bij de Aldi zal betalen). Maar dat vondt ik ook het enige minpunt. Verder vol lof over het park!