Hotel B&B Andrea*** in Schin op Geul Nederland beoordelingen 9.4 | Zoover

Hotel B&B Andrea*** Schin op Geul

Beoordelingen Hotel B&B Andrea***

Valkenburgerweg 136 C, 6305 EA, Schin op Geul
Hotel B&B Andrea scoort een 9,4 uit 10, op basis van 70 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel B&B Andrea***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel B&B Andrea*** in Schin op Geul, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 26 vakantiefoto's van Hotel B&B Andrea*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Hotel B&B Andrea*** met andere accommodaties in Schin op Geul.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

70 beoordelingen over B&B Andrea***

9,7
met partner, 2012
"Super plek om te logeren"
P.van Loevezijn
28-5-2012 Hotel B&B Andrea Schin op Geul, een betere plek kunnen wij niet bedenken. Zo schoon en luxe zijn wij het nog niet tegen gekomen.
Prijs/ kwaliteit is het zeer gunstig en aan gastvrijheid ontbreekt het niet altijd staat hij voor je klaar niets is te veel.

"Midweek"
albert80
20-5-2012 Hoi Fons,we hebben een top
midweek gehad..Mooie ligging,super gezellig..En fons is heel vriendelijk,en niks is hem te veel..Helemaal top.

"Een zalige plek"
Ludo en Martha Ford...
17-5-2012 Hotel-pension Andrea is een plek waar ge echt tot rust komt .Een aanrader dus

"Goed"
a heddes
22-5-2012 de algemene indruk is goed de verzorging is perfect
de omgeving is prachtig
in een prachtig landelijk gebied
heerlijk om te wandelen wat wij graag doen.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Geweldig appartement"
rj_van_pelt
7-5-2012 Wij hadden het 4-6 persoonsappartement. Gloednieuw! Het ligt zeer centraal in het mooie Zuid-Limburg. Eigenaar is heel aardig en behulpzaam.

met partner, Apr. 2012
"Over alles zeer goed"
van hevel
2-5-2012 vriendelijke ontvangst,goede ligging en heerlijk ontbijt

met partner, Apr. 2012
"UItstekend, voor herhaling vatbaar!"
E.J.A. Houben
28-4-2012 We zijn een midweek bij hotel Andrea te gast geweest. Fons is een uitstekende gastheer, immer vrolijk en behulpzaam. De kamer was heel ruim en zeer schoon, evenals de badkamer. Het ontbijt was iedere dag overheerlijk. Met vers brood/broodjes van een echte bakker, verse vleeswaren van een goede slager en heerlijke kaas. Het glaasje verse jus werd ook niet vergeten evenmin als het gekookte eitje. Het extraatje was een prachtig uitzicht op de Keutenberg. Onze fietsen konden we veilig opbergen in de afsluitbare, ruime garage. De ligging is ook uitstekend, zeker voor de fervente fietsers. Valkenburg ligt bijna om de hoek, daar is ook van alles te beleven.

met partner, Jan. 2012
"Heerlijk ontspannen in Hotel Andrea"
wilms
2-2-2012 Hotel Andrea ligt werkelijk schitterend in het heuvelland en de kamers zijn comfortabel met prima bedden en een eenvoudige, maar nette badkamer.
Wij hadden ook nog eens een prachtig uitzicht vanuit onze kamer. En de gastheer was werkelijk zeer behulpzaam. Hij bracht en haalde ons zelfs naar en van het station!

met vrienden, Dec. 2011
"Geweldige lokatie"
Maurice
11-1-2012 Ligging perfect, goed onderhouden, zeer nette accomodatie.
We zijn er al 3 keer geweest en de 4 is momenteel onderweg om te boeken.

met partner, Nov. 2011
"Bij B&B Andrea is het heerlijk verwennen"
japrovoost
5-1-2012 Wat moeten we nog toevoegen. Het is elke keer weer super om te logeren bij Fons en Andrea.
heel gezellig. Prachtige kamers, goede reis en restaurant adviezen eigenlijk alleen maar TOP.

1 2 3 4 5 6 7 volgende