Appartement De Braampeel in Roggel / Neer (Gem. Leudal) Nederland beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Appartement De Braampeel

9,5

Appartement De Braampeel Roggel / Neer (Gem. Leudal)

Beoordelingen Appartement De Braampeel

Doorbrand 2, 6086 PK, Roggel / Neer (Gem. Leudal)
Appartement De Braampeel scoort een 9,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement De Braampeel? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement De Braampeel in Roggel / Neer (Gem. Leudal), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Appartement De Braampeel vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Appartement De Braampeel met andere accommodaties in Roggel / Neer (Gem. Leudal).

2 beoordelingen over De Braampeel

9,5
met een groep, Juni 2010
"Rust Prachtige natuur en locatie.!"
hoving
17-8-2010 We hebben een lang weekend in de Braampeel gezeten om de 12 1/2-jarige bruiloft van mijn broer te vieren. Vader, moeder, broer, zus en alle kids met z'n allen gezellig eten bij de open haard. De luxe uitstraling van de Braampeel is echt een toegevoegde waarde; lekkere bedden, stylish ingericht en ieder z'n eigen douche/toilet. Op zaterdag hebben we een groot tapa's buffet besteld, zodat we niet hoefde te koken. Ook dit was geweldig! Heerlijk eten en goede service. Geweldig dat alles zo mooi & nieuw is! De kleine kinderboerderij was natuurlijk een grote verassing; kids hebben de kleine biggetjes gezien en de andere dieren eten gegeven. Wij hebben heerlijk genoten van ons weekend. Bedankt voor de Brabantse/Limburgse gezelligheid en service. In de toekomst zullen we elkaar zeker nog zien en spreken.

met partner, Apr. 2010
"Fantatische plek"
Francien
2-5-2010 Wat een mooie accomodatie als bij de hand en je kunt het helemaal laten verzorgen.
Dit is echt genieten. Je kunt er mooie fietstochten en wandeltochten maken.