Hotel Het Arresthuis in Roermond Nederland beoordelingen 9.5 | Zoover

Gevel gebouw

Beoordelingen Hotel Het Arresthuis

Pollartstraat 7 , 6041 GC, Roermond
Hotel Het Arresthuis scoort een 9,5 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Het Arresthuis? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Het Arresthuis in Roermond, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Hotel Het Arresthuis vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Hotel Het Arresthuis met andere accommodaties in Roermond.

15 beoordelingen over Het Arresthuis

9,6
met partner, 2012
"Geweldig hotel"
Bas Tuijnman
22-1-2012 Na aankomst bij het hotel, waarbij de routebeschrijving voor het laatste stukje naar het hotel prima was, werden we vriendelijk ontvangen door de receptioniste met een glaasje prosecco of een andere drank naar keuze. We hadden een jail love arrangement genomen met De Advocaat suite, deze had echter geen bad waarna we hadden geupgrade naar De Cipier.

De kamer was zeer schoon en goed ingedeeld, de receptioniste is ook nog met ons mee gelopen om alles even uit te leggen en met de mededeling dat we de receptie altijd konden bellen als we wat nodig hadden. Douche en bad waren uitstekend, het bed lag zalig en er was ruimte te over in de kamer.

Het hotel bied ook nog een fitness zaal en sauna aan, de fitness zaal is klein, maar als je even snel nog op de loopband of fiets wil is dat geen probleem. De sauna was ruim, maar werd niet heet in ons geval, waardoor het nut ervan een beetje weg viel. Dit is echter maar een klein minpuntje op de rest van de ervaring.

Resume: tophotel, zeker gaan!

met partner, Jan. 2012
"Overnachten in de gevangenis"
I. Hartman
9-1-2012 Nieuwsgierig geworden door de zeer positieve reacties en het unieke concept (omgebouwde gevangenis) hadden wij gekozen voor de 'meest simpele' comfort cachot. Overweldigend door de entree, het wow-effect van het cellenblok en de hypermoderne, schone celkamer(s) met leuke soms kleine details die aan de gevangenis doen denken. Van alle gemakken voorzien en toch een paar kleine aantekeningen. Er kan slechts 1 raam open en dat is bij het zitje. Als je de 'gewone' douchekop i.p.v. de rainshower gebruikt moet je hem vasthouden want die kun je niet hoog hangen, dit is wat onhandig. En het toilet heeft geen deur. Kwaliteit ontbijt is meer dan prima in orde en in restaurant Damianz hebben wij genoten van het Arresthuismenu. De wijnen zijn op zich oke maar niet verrassend. En er lijkt geen sommelier in huis die wat meer kan vertellen dan hetgeen er op het etiket staat. De bediening is uiterst vriendelijk en gratis parkeren op het terrein is ook dik in orde.

met vrienden, Dec. 2011
"Fantastisch !"
Marcella Lupescu
25-12-2011 Fantastisch heel gastvrij hotel! Medewerkers zowel in restaurant als bij de receptie of in de keuken allemaal vriendelijk, bij de receptie ook was niets teveel.
's Ochtends bij het ontbijt kan je voor eigerechten kiezen die naar je eigen smaak worden bereid, heerlijke koffie of capuccino zoveel je wilt, verse jus d'orange, paling, zalm geweldig!
Prachtige kamers, heel sfeervol, schoon, hele warme sfeer.
2 nachten geweest, het enige wat gewoon was zoals het hoort was de prijs/kwaliteit van het eten in het restaurant, verder was alles een dikke 10 waard !
Alles werd gedaan om het je naar de zin te maken.
Een grote aanrader.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Het Arresthuis bij:

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Super verbljf gehad!"
Familie G
25-12-2011 Heerlijk hotel, mooie ruime schone kamers en vooral perfecte service en vriendelijk personeel.
Fijne sfeer en superontbijt met extra's.
Hier kunnen heel veel hotels nog iets van leren, zo hoort het!
Wij hebben 2 dagen genoten: relaxte sfeer en gastvrijheid hebben ons compleet doen ontspannen. Complimenten voor iedereen werkzaam bij het Arresthuis.

met partner, Okt. 2011
"Speciaal...."
den Vries
11-10-2011 Giga mooi modern hotel met oude details. lekkere bedden in de comfortkamer en een fantastische douche. Komen zeker nog eens terug.
Heerlijk ontbijt met veel keuze.
Roermond is een gezellige knusse stad met natuurlijk de terrasjes en winkels maar ook het grote outletcentrum (vind ik persoonlijk minder)
We arriveerde om 11 uur en na ontvangst met heerlijke prosecco konden we gelijk op de kamer.

"Doet z'n naam eer aan....."
Piet
30-9-2011 Kleine extra's zorgen er voor dat dit hotel zich onderscheid van de concurrentie. Veel authentieke elementen in deze voormalige gevangenis. Jammer van de kroonluchters in het cellencomplex.
Hebben ons nog nooit ergens zo welkom als hotelgast gevoeld als in deze vestiging van Van der Valk.

met oudere kinderen, Sept. 2011
"Geweldig, beter kan niet !"
Familie van Wijngaa...
26-9-2011 Wat een fantastisch hotel is dit ! Erg mooi en met veel details uit de oude gevangenis. Het personeel is super vriendelijjk, niets is te veel. Mijn ouders waren 50 jaar getrouwd en ze zijn enorm verwend.Je zit op loopafstand van het Outlet centrum en de gezellige binnenstad. Wij verbleven er een weekend en hebben enorm genoten. We gaan zeker terug.

"Prachtig hotel in originele setting"
Leonie
29-8-2011 Wat een leuk idee om een oude gevangenis om te bouwen tot luxe hotel. Een aparte belevenis om hier te logeren, er is ook op de kleine details gelet. Pluspunten: mooie ruime kamers, turndown service, gratis parkeren en verder vriendelijk personeel. 2 kleine minpuntjes: 2 éénpersoonsbedden op de slaapkamer ipv een tweepersoonbed, heel de nacht een zoemend geluid wat we niet thuis konden brengen. Verder alles perfect !

met partner, 2011
"Prachtig design- en luxe hotel"
GIR
24-8-2011 Een zgn. 'hoog zomer arrangement' geboekt. Het hotel ligt in de binnenstad, maar met een privéparkeerplaats voor de gasten heeft het alleen maar voordelen. Over ieder detail in het hotel is met smaak (en humor...) nagedacht, een prachtig geheel. Het jonge personeel is zeer servicegericht. Inderdaad ook ontvangst met 'bubbels'. De kamers zijn fraai, met een strakke, luxe uitstraling. Enkele minpuntjes: geen afgegrends toilet en geen haakjes (bij een kleine kledingkast). Verder van alle gemakken voorzien en zelfs de befaamde 'turn down service'. Eenmaal gedineerd, wat bij de prijs van het arrangement inbegrepen zat. Een heerlijke avond gehad, op hoog niveau gegeten en dit overtrof onze verwachtingen voor een arrangementdiner. Het ontbijt is niet te al te uitgebreid, maar er worden prima producten geserveerd.
Een beleving en zeker een aanrader!

"Uniek slapen in Luxe"
Maickel
8-8-2011 Hotel het Arresthuis is echt een mooi hotel !
het hotel straalt zeer veel luxe uit van binnen en buiten .
de kamers zijn ruim en erg modern opgezet en bestaan uit 3 voormalige cellen .
het is echt een aparte beleving om hier te zijn , het hotel is ultra modern en erg fris van binnen .
het ontbijt was prima in orde ! de service was uiterst vriendelijk !
bij ontvangst kregen wij een glas bubbels en hapjes aangeboden wat meteen al erg vriendelijk overkomt !
de kamers zijn voorzien van 2 lcd tv's , inloop douche en inloop toilet en een heerlijk groot bed .
natuurlijk ook een mini bar maar wat heel apart is is dat elke kamer een enorm groot schilderij heeft met daarop een foto van een bekende crimineel uit een amerikaanse gevangenis . dit hoort natuurlijk prima bij de stijl van het hotel !