Hotel Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond**** in Roermond Nederland beoordelingen 7.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond****

Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond! (Voorheen Landhotel Cox)

Beoordelingen Hotel Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond****

Maalbroek 102, 6042 KN, Roermond
Hotel Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond scoort een 7,2 uit 10, op basis van 102 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond**** in Roermond, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 26 vakantiefoto's van Hotel Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Hotel Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond**** met andere accommodaties in Roermond.

99 beoordelingen over Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond****

met partner, Mei 2012
"Restaurant & keuken laten te wensen over"
J.J.Wiegman
21-5-2012 De vooraf besproken 3x het luxe 3 gangen menu op eerste dag in no-time op tafel gezet we moesten alleen 45 min. op het dessert wachten (zijn maar weggegaan) dus 3 = 2 gangen, Volgende dag klacht ingediend ( antwoord : sorry het was gisteren erg druk) en de andere besproken luxe 3 gangen menu's omgezet in à La Carte . Nu wel rustig de tijd om te dineren . Wel alle dagen een bak donker bruine PATAT
roosje bloemkool, roosjes broccoli , 2 plakje wortel , bij het hoofdgerecht.
De kok heeft weinig fantasie zeker geen 4 sterren keuken.Kamer met balkon heel netjes alleen jammer als je om 14.30 uur terug komt ze nog aan het schoon maken zijn. en je dan maar op het terras gaat wachten tot ze klaar zijn. Erg Jammer.
Volgende keer toch maar weer naar Fletcher Hotel Zuiderduin in Zeegse

"Goede ligging"
avdwilt
16-5-2012 Op 5 minuten rijden van het hotel ligt het centrum van Roermond en de outlet-shops. Ook ligt er naast en in de buurt van het hotel een mooi natuurgebied voor leuke wandelingen.
Om bij het hotel te komen moet je door een bezinestation rijden en het hotel ligt ook naast de autoweg naar Duitsland, in het hotel merk je hier echter niets van.
Onze kamer was ruim, met goede bedden en goede gordijnen (het bleef ook 's-ochtends lekker donker).

met een groep, 2012
"Prima hotel, lekker eten en vriendelijk personeel."
Palm
9-5-2012 Wij zijn zeer tevreden over dit hotel, prima kamers met uitzicht over speeltuintje en bos. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel, prima ontbijtbuffet en een lekker restaurant. Ook de Designer Outlet Roermond is een aanrader!
Ecommerce manager Fletcher Webcare Team, 18-5-2012
Eigenaar zegt:  Beste heer,mevrouw, Wat fijn dat uw verblijf in ons hotel te Roermond zo naar wens is verlopen. Uw complimenten zijn doorgegeven aan de medewerkers van het hotel. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Fletcher Webcare Team

"Leuk hotel"
frans
10-5-2012 Paar dagen hier verbleven, doel floriade te Venlo.Kamer met terras geboekt, dit was naar volle tevredenheid. Schoon en netjes.
Ontbijt was redelijk, koffie/thee kannen goed in de gaten houden, soms koud.
Het diner , wij gingen daar avonds eten is een klein zesje waard. Asperges waren slecht geschild, geen champignonsaus voorbarig, stond wel bij keuze menu.Vlees niet goed gebakken en groente te entente.Wel vriendelijke personeel.Receptie kan wat vriendelijker, zoals bij afrekenen, alles naar wens geweest,goede reis etc. Zijn maar een paar woordjes die het doen.
Ecommerce manager Fletcher Webcare Team, 18-5-2012
Eigenaar zegt:  Beste heer,mevrouw van Oorschot, Hartelijk dank voor uw beoordeling. De door u benoemde punten wat betreft het diner zijn besproken met het keuken personeel. Hier wordt bekeken wat er wellicht verbeterd kan worden voor de toekomst. Met vriendelijke groet, Fletcher Webcare Team

met vrienden, Mei 2012
"Vriendelijk onthaal"
Willi Verhaert
1-6-2012 hotel fletcher bosrijk in roermond ligt in een mooie buurt - zeer bosrijk en toch dicht bij de weg naar roermond centrum . Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam . Restaurant is gezellig en mooi - eten is behoorlijk. Kamers zijn proper - spijtig genoeg geen Airco ( ijskast in onze kamer was niet aanwezig gelukkig wel in de kamer van onze vrienden)

met vrienden, Apr. 2012
"Dineren in Hotel Bosrijk: een negatieve ervaring!"
Sermeus - Van Geel
3-5-2012 Hotel Bosrijk Roermond is een net hotel op een steenworp van Roermond en ligt deels in het groen, maar het benzinestation in de 'voortuin' doet afbreuk aan't geheel...
Het 4-gangen diner was helaas beneden pijl en voor verbetering vatbaar!
- Helder bouillonsoepje met rauw garnituur
- Galia meloen met ham en heerlijke porto reductie
- Overgare varkensmedaillons met synthetische champignonsaus
- Dessert: bavarois met structuur van beton
Ter compensatie kregen we wel een kop koffie.

"Goed en vriendelijk"
Wim Jansen
28-4-2012 Het hotel ligt enkele kilometers buiten Roermond aan de bosrand en beschikt over prima kamers met balkon, goed ingericht en schoon. Er was een goed ontbijt en ook het restaurant bood ons voldoende keus.
Het vriendelijke en behulpzame personeel zorgt mede voor een prettige sfeer.

met partner, Apr. 2012
"Goed hotel,zijn al meer geweest"
J.Jansen
26-4-2012 Wij zijn in Bosrijk al meer geweest,ook met onze vrienden.Gezellig wat drinken bij de open haard.Het geeft wel een sfeer.Zeer klantvriendelijk.
Mooie kamer en badkamer.Goed diner en ontbijt.Wij hadden nu een kamer aan de achterzijde,beter als voor,druk verkeer.

"Leuk hotel"
nelly van Zaale
25-4-2012 Hotel Bosrijk is een vriendelijk hotel, met zeer toegewijd personeel.
Goede keuken.

met partner, Apr. 2012
"Veel rust aan achterzijde gebouw"
A. Jonker
25-4-2012 De receptie was zeer bereidwillig om ons een rustige kamer aan de achterzijde te geven. Top! Bediening in restaurant was prima en de kwaliteit van de maaltijd uitmuntend!