Appartement Oppe Winckel in Posterholt Nederland beoordelingen 9.5 | Zoover

Beoordelingen Appartement Oppe Winckel

9,5

Aparte voordeur voor elk apartement.

Beoordelingen Appartement Oppe Winckel

Winkelweg 19a, 6061 AD, Posterholt
Appartement Oppe Winckel scoort een 9,5 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Oppe Winckel? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Oppe Winckel in Posterholt, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Appartement Oppe Winckel vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Appartement Oppe Winckel met andere accommodaties in Posterholt.

2 beoordelingen over Oppe Winckel

"Helemaal super!!!!!!!!!!!!!"
Henriette Fenne
20-10-2011 Lieve verhuurders, Je bent er zo welkom. En dan dat appartement sfeervol, goed uitgeruste badkamer en keuken. Je voelt je er meteen thuis. De bedden zorgen dat je iedere dag weer goed kunt beginnen. De omgeving doet ook een leuke duit in het zakje. Gezellige plaatsjes in de omgeving en je bent ook zo in Belgie of Duitsland. Wij zijn er dan ook al twee keer geweest en er komt zeker nog een derde keer. Dus niet te massaal gaan, dan blijft er voor ons ook nog een plekje over.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Mensen Doen"
Familie Hauwaert
12-6-2011 Hoi, we zijn goed thuisgekomen en genieten noch na van onze leuke vakantie doe de groetjes aan de meisjes van onze Remi en aan allen die twijfelen om bij jullie hun vakantie door te brengen zeg ik DOEN!!!!
tot weerziens we komen zeker terug.