Bed and Breakfast Nummer zes in Plasmolen Nederland beoordelingen 9.3 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Nummer zes

de B&B Nummer ZES in winterse stijlen

Beoordelingen Bed and Breakfast Nummer zes

Muldershofweg 6, 6586 AG, Plasmolen
Bed and Breakfast Nummer zes scoort een 9,3 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Nummer zes? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Nummer zes in Plasmolen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Nummer zes vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Bed and Breakfast Nummer zes met andere accommodaties in Plasmolen.

4 beoordelingen over Nummer zes

met een groep, 2011
"Thuiskomen..."
Margreet van den Br...
12-10-2011 wat een geweldige B&B is dit toch. Reeds verschillende keren geweest en het blijft een fantastische plek. Zeer hartelijke gastvrouw, ze heeft alles prima voor elkaar. Heerlijk ontbijt met streekgerechten, lekkere zelfgemaakte jam. De bedden zijn prima, lekker geslapen, kamers en sanitair heel goed schoon en gezellig. Omgeving met prachtige natuurschoon en gezellige restaurants. Kortom, zeer aanbevelingswaardig.

met vrienden, Apr. 2011
"Prima overnachtingsplek"
Tanja
28-4-2011 Centrale ligging in het gebied, op korte loopafstand van vele restaurantjes, wordt genoemd bij On Track wandelroute "andere 4-daagse", sfeervolle kamers, prima ontbijt, terras en ontbijten bij de eigenaresse in de tuin en keuken, dus geen eigen terras, € 80 voor mij geen bed & breakfast prijzen, wel prima verzorgd.

met jonge kinderen, Dec. 2010
"Aanrader, Maakt alle verwachtingen waar."
Job
4-1-2011 Fantastische Bed & Breakfast in Plasmolen.
Heerlijke omgeving voor wandelen in de Maasduinen.
Wij zijn geweest (ik vriendin en kindje) en hebben ons perfect vermaakt.
Er werd goed rekening gehouden met ons zoontje en alles was perfect verzorgt.

Groot pluspunt zijn de bedden en het uitgebreide ontbijt met verse eieren, croissants en verse boeren yoghurt en kaas!!

Heerlijk geslapen en idd gezond weer op.

met partner, Nov. 2008
"Super!!!!"
esther
11-11-2008 We zijn hier een nacht geweest!
Mooie omgeving, mooie bed and breakfast, super kamers met eigen sanitair!
Alles mooi verzorgd!
Echt een aanrader!!

Tulpen op B&B site zeker verdiend!!!