1.144.173 beoordelingen - 42.085 bestemmingen - 255.455 accommodaties - 15.448 bezienswaardigheden - 15.366 bezoekers online

Je gebrulkt een internetbrowser die wij helaas (nog) niet volledig ondersteunen.

Zoover zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt:Internet Explorer 8 of Firefox 3.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.
Home > Europa > Nederland > Limburg > Plasmolen > Vakantiepark Molendal

Beoordelingen Molendal

2 september 2010

Onderkomens

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Molendal? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Molendal in Plasmolen, geschreven door andere reizigers.
  • Weer
  • Tips (0)
Lettergrootte: A   A   A

108 beoordelingen van Molendal

NL (108)

Wat een rust en mooie bungalow/omgeving
Helma en Wilma Helma en Wilma
Onderkomens
28-8-2010 Met ons 2-tjes 1 wk vertoeft op Molendal. Het was goed fiets en wandelweer-dus wij zijn er veel opuit getrokken om de mooie omgeving met bossen en goede fietspaden te verkennen.
Daarna is het fijn om in een goed geoutileerde bungalow te komen of te gaan eten in 1 v/d restaurants op 5 min.loopafstand.
Op het park is het heel rustig en ook in de tuin was het goed vertoeven mede door de rust, waarbij je alleen wat koeien hoorde loeien of het geluid van de boten op het water.

met oudere kinderen, Aug. 2010
Heerlijk rustig, ruim en schoon!
C.M.H. Uphus C.M.H. Uphus
Onderkomens
21-8-2010 Park Molendal is een schitterend park met mooie ruime huisjes van vele gemakken voorzien. Het groen erg goed onderhouden(alleen de tuinmannen volgende keer graag wat zachter praten of later beginnen, wij houden nml. van uitslapen). En de verse broodjes van de camping ernaast waren erg lekker. De eetgelegenheden vonden wij niet allemaal erg super. Met name de eetcafés vonden wij erg slecht. Bij de Malle Jan kregen wij rauwe biefstuk i.p.v. rosé en de snitzel was rauw. Bij café de Bonte Koe werd een "boeren pötke" besteld, dat bleek een schaaltje gebakken aardappelblokjes te zijn met stukjes spek, uien en een gebakken ei erop. Alles was te hard gebakken, jammer dus. Daarentegen was het pannenkoekhuis bijzonder lekker, een echte aanrader. Leuk in de omgeving is de bowlingbaan bij minder mooi weer en op 14 km afstand ligt het overdekte zwembad van park Heiderbos. Kortom wij hebben een geweldige week gehad ondanks het weer wat niet zo goed was.

Prima park !

met jonge kinderen
Ontzettend gezellig en aangenaam
Erik Schiks Erik Schiks
Onderkomens
6-8-2010 Wij, de Fam.Schiks (met 3 kids) uit Duitsland, hebben een ontzettend leuke tijd op Vakantiepark Molendal gehad. Het huisje is leuk, praktisch en smaakvol ingericht, de eigenaren zijn ontzettend leuke en aardige mensen en de omgeving is prachtig. Wij verheugen ons nu al op een nieuw bezoek in de nabije toekomst.

met partner, Juli 2010
prima gezellig en klein park
fam. Poot fam. Poot
20-7-2010 vakantiepark "Molendal" is voor herhaling vatbaar. Is kleinschalig en de Bungalows zijn verzorgd en gezellig

prijs-kwaliteit verhouding prima
fam Rijkhoff fam Rijkhoff
Onderkomens
18-7-2010 Molendal is een leuk kleinschalig complex. De beheerders zijn uiterst vriendelijk en verwelkomen je hartelijk. Op loopafstand zijn er diverse eetgelegenheden. De opbergruimte voor 6 personen is wat aan de krappe kant. Bedden supergoed.
Jammer dat er geen horren in de ramen zitten. Daardoor veel last van vliegen. Uitstekende uitvalsbasis voor steden als Nijmegen, Den Bosch. Prima golfmogelijkheid in Wychen, wat overigens ook een lief klein plaatsje is. Alleen de beste markt van Nederland? Wie heeft dat uitgekozen? Wij hebben er in ieder geval hartelijk om gelachen.

met jonge kinderen, Juli 2010
prettig bungalowpark
g. van etten g. van etten
Onderkomens
16-7-2010 lekker kleinschalig, dichtbij bosgebied en met volop fietsgelegemheden op rustige wegen

met jonge kinderen, Juli 2010
Vakantie met een hoofdletter.
Hendriks Hendriks
Onderkomens
16-7-2010 Heerlijke vakantie gehad! Voor wie op zoek is naar rust en privacy is dit (ook met kinderen) een perfecte plek. De prettige service mag niet onbenoemd blijven en mede door de kleinschaligheid van het park, weten ze hier een persoonlijk tintje aan te geven.
De Dutch-tub is een aanrader en lijkt me ook in de winter erg leuk/lekker.
Neem vooral de fiets mee want je kunt erin de buurt heerlijk fietsen.
Ook de kinderen hebben zich prima vermaakt in de speeltuin op het park.
Tot slot een compliment voor de prachtig onderhouden tuinen! ( we hebben er geen sprietje onkruid gezien..)

met partner, Juni 2010
Klein, maar zeer fijn!
vd Bij vd Bij
Onderkomens
5-7-2010 Midweek verbleven in een 6-pers. bungalow. Prachtig ingericht, zeer schoon en van alle gemakken voorzien.

Er zijn veel leuke activiteiten rondom het park. Enkele aanraders:

Bezoek aan de Duitse stad Kleve (gezellig winkelen)
Een bootje huren bij 'de Dolfijn'!
Of fietsen huren bij de buurman (Bungalowpark Rietveld)

Verder zijn er op loopafstand veel restaurantjes (van Pannenkoeken tot 3 gangen diner). Aanrader: Den Tol (Pannenkoeken) (ligt aan de overzijde van de rijksweg).

Verder spreken ze gegeven cijfers voor zich!!!

met jonge kinderen, Mei 2010
Unieke ervaring
a a
Onderkomens
19-5-2010 Geen 'pretpark' maar wel een prettig park zo hebben wij bungalowpark Molendal ervaren. Een klein vakantiepark (20 bungalows) zonder toeters en bellen. Geen animatieteams maar gewoon een klein speeltuintje voor onze kinderen en een omgeving die de rest biedt. Bos, heide, water, restaurantjes, dorpjes en uitjes voor onze kleine kinderen. Wij hebbben een geweldig verblijf gehad met ons gezin. De bungalow die zeer sfeervol was ingericht en van alle gemakken was voorzien, lag op een ruim perceel met vrijliggende tuin. We hebben heerlijk gewandeld, gefietst, gegeten (in de vele restaurantjes dichtbij het park) èn een bezoek gebracht aan Nijmegen. De eigenaren William & Gaby, maar ook medewerkster Jacqueline, gaven desgewenst tips voor uitjes en restaurants. We komen zeker een keer terug op deze bijzondere plek.

Onderkomens

Toon score en beoordelingen van :
zakelijk (1)
alleenreizend (4)