Camping De Witte Vennen ParcCamping**** in Oostrum Nederland beoordelingen 8.6 | Zoover
1.516.231 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 1.544 bezoekers online
Home > Nederland > Limburg > Oostrum > Camping De Witte Vennen ParcCamping****

Beoordelingen Camping De Witte Vennen ParcCamping****

23 februari 2012

Overwoning met terras aan het water

Camping De Witte Vennen ParcCamping scoort een 8,6 uit 10, op basis van 53 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Witte Vennen ParcCamping****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Witte Vennen ParcCamping**** in Oostrum, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 36 vakantiefoto's van Camping De Witte Vennen ParcCamping**** vinden. Je kunt 1 video van Camping De Witte Vennen ParcCamping**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Camping De Witte Vennen ParcCamping**** met andere accommodaties in Oostrum.

1 2 3 4 5 6 volgende

53 beoordelingen over De Witte Vennen ParcCamping****

Mooi en verzorgd parc
laurien
25-11-2011 In augustus 2011 zijn mijn vriend en ik voor de tweede keer naar Parc de Witte Vennen geweest, dit keer voor onze zomervakantie. Het parc stond toen ook aardig vol, erg gezellig. Ook deze keer beviel het parc ons goed! Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam en het parc lag er verzorgd bij. De oeverwoning waar wij in zaten was goed schoon en mooi uitzicht (direct aan water) waardoor we ook konden vissen. De omgeving was leuk en dichtbij Venray en Venlo met leuke winkels. Wij gaan er zeker nog een keer naar toe.

Bijzondere mooie parccamping met veel ruimte
Angelique
7-8-2011 Wij zijn net terug van 2 weken vakantie op de witte vennen. In één woord fantastisch, wij hadden een oeverwoning makkelijk voor de kayjakken die we hadden meegenomen. Pluspunten waren: personeel en eigenaars super vriendelijk en behulpzaam, leuke animatie voor de kinderen, ruime plekken, schoon en opgeruimd park, een ongedwongen sfeer, goed bereikbaar ligt vlakbij snelweg en duitsland. Veel te doen in omgeving, pretparken, stadjes, bezienswaardigheden. Gratis gebruik van waterfietsen op het park, ieder dag verse broodjes. Super leuk strandbad en de speeltuin had originele speeltuigen. Volgende zomer is al geboekt.

Erg leuke camping
marloes rouwhorst
5-11-2011 Onze kinderen waren 6, 7 en 9 jaar oud toen we twee weken op de Witte Vennen hebben gekampeerd en voor hen was de camping ideaal ("De allerleukste camping van de hele wereld!"). We stonden aan een veld met in het midden een voetbalveld dus ze hadden al heel snel vriendjes.
De camping is ruim opgezet met grote plekken, het sanitair is schoon, de tennisbaan is gratis toegankelijk en de waterfietsen ook. De eigenaren en het personeel zijn ook erg vriendelijk. Wij wonen in Frankrijk en de campings hier zijn absoluut van mindere kwaliteit. Wij komen zeker nog eens terug.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping De Witte Vennen ParcCampi...

Heerlijk ruim!
Fam vd Plas
22-7-2011 Deze camping was precies wat we zochten, heel ruim opgezet, schoon en goed sanitair, leuke speelmogelijkheden voor de kinderen en gratis waterfietsen.
En het allerbelangrijkste, superaardig personeel! Echt een aanrader waar we zeker nog een keer terug zullen komen.

met jonge kinderen, 2011
Zeer vriendelijk geholpen
Fam. Arts
10-6-2011 We gaan komende augustus met 3 kleinkinderen en kijken er nu al naar uit.
De manier waarop we werden onvangen bij het uitkiezen van een plaats, straalt uit dat ze het de gasten naar de zin willen maken.

met jonge kinderen, Juni 2011
Prachtige camping. Veel aandacht voor gasten.
Ron Wilmsen
2-7-2011 We zijn samen onze kinderen en opa en oma met Hemelvaart op de Witte Vennen geweest. Wij op een prachtige ruime campingplaats, onze ouders in een luxe bungalow direct aan het water. Men was nog druk met de afwerking van een mooi nieuw receptiegebouw met gezellig terras en zelfs een sauna. Leuke animatie voor de kinderen. Vriendelijk personeel. Wij komen zeker nog een keer terug.

met jonge kinderen, Mei 2011
Mooie camping, maar niet consequent
yvet
11-6-2011 + Mooie grote plekken, goed onderhouden kampeerterrein,vriendelijke mensen bij de receptie. Zwemwater, midgetgolf, skelters, schaken, waterfietsen. kinderclub, dieren, tennisbanen...alles is er.
- De camping mist een goed ge-oliede machine, lange wachttijden bij de receptie en niet consequent in zijn eigen regels. Zo mag je 1 hond maximaal mee hebben per plek (aan een lijn) maar waren er ook mensen met 2 honden, die los mochten lopen.
Ook minder is het waterbeleid: 2 meter hoge paal met bovenop een drukknop die je ingedrukt moet houden om water te krijgen. Handen wassen lukt dus niet, en kinderen kunnen er niet bij.

met jonge kinderen, Aug. 2010
Prima camping!
koning
29-8-2010 De beoordelingen van de andere families geven een juist beeld van de camping en personeel. Als je niet van massale volle campings houdt, is deze camping een hele goede keus.
Bij het uitzoeken van een plek werden wij (telefonisch) al prettig geholpen; je wordt serieus en goed geholpen. Dat vinden wij al een goed teken. De beheerders zijn enthousiaste mensen en flexibel.
De douches zijn 4 minuten, maar prima te doen als je hem op stop zet tijdens het haren wassen. Hij is ook lekker warm. De kinderdouches hebben geen timer en de temperatuur is regelbaar.
Boodschappen: ong. 5 min. met de auto, fiets ong. 20/25 min.
Wij waren erg tevreden. Al was het weer wat zonniger geweest, hadden we helemaal een heerlijke vakantie gehad.

met oudere kinderen, Aug. 2010
Gezelllige , mooie camping
familie Holtzer
14-9-2010 een fijne camping met ruime plaatsen , wij zijn er nu twee jaar achter elkaar geweest met een puber van 12 en die kan zich daar goed vermaken , de eigenaars doen er alles aan om leuke dingen te organiseren voor de gasten en doen dat met veel plezier.
bij de receptie wordt je altijd zeer vriendelijk geholpen en geen vraag is ze te gek ze proberen altijd een oplossing te zoeken voor je .
volgend jaar zijn we zeker weer van de partij , is al geboekt
Bedankt voor zoveel camping plezier en succes met de bouw.

familie Holtzer uit Uden

met jonge kinderen, Juli 2010
Rustige, gastvrije familiecamping, een aanrader!
Familie Leijten
15-8-2010 Camping de Witte Vennen is een rustige, maar erg kindvriendelijke familiecamping voor iedereen die zichzelf wil en kan vermaken zonder afhankelijk te willen zijn van bingo of karaoke avonden. De eigenaars en hun team zijn erg vriendelijk je voelt je er dan ook direct thuis. We hebben hier 2 weken gekampeerd en waren blij verrast door de zeer ruime (!) plaatsen. Op een gemiddelde andere camping deel je deze ruimte met 2 of 3 andere kampeerders. Hier kijk je dus niet bij de buren op hun bord!
Het sanitair was erg netjes (vaatdoekjes bij de spoelbakken en toiletpapier voldoende aanwezig in de toiletten) net als de rest van de camping. De camping heeft een parkachtige uitstraling, mede door de ruime opzet en de diversiteit aan groen. Je kunt duidelijk merken dat deze camping wordt beheerd door enthousiaste mensen die vooral lol hebben in hun werk.
Er is geen campingwinkel maar supermarkten zijn niet ver weg, iedere ochtend komt er een bakker met verse broodjes en er is een frituur.

met een groep (1)

1 2 3 4 5 6 volgende